Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizceler yav,
bu ay benim acaip gidio.
hayit otu hapiyla goguslerim agrimaz dedim, dün basladi sizisi,
3 gun önce yumurta aki akinti baslamisti,
3 gundur mikrospokta tükürüge bakiyorum katiyen ovu yok cikiyor,
ama dün sabahki idrar testi mehhh az kalmis cikti,
aksamki de gayet bugun Pik geliyor kiziaaam diyodu, fotoyu burda paylastim,
zaten hissediyorum, rahmim kimil kimil yani..
ama mikroskop hic böle yapmazdi, hayit otu mu yapti acap
bugün 13 civari yapicam ovu testini ama bence daha catlamadi ya, Bugün 26. günüm ama adetim gecen ay 3 gün gec söküldü , o sebeple bence ovüm de 21-24 arasi degil 24-27 arasi olacak zaten düzenime göre...
ay böyle kendi vucudumu anliyor olmak cok hosuma gidiyor kizlar ya:)
Ama mikroskobum niye yamuk yapti bana onu hic anlamis degilim...
Ama cidden kizlar ya bende o yumurta aki akinti geldikten ortalama 4-5 gun sonra catliyor bu kesin, yani resmen artik kurulasmis oluyorum. acaba bende o mu yanlis gidiyor? Hormonlarim da normal cikti ama bilemiom baaa.

SAKA MI YAPIYORSUN KIZ?
kabak gibi positiv bu , espri heralde yaptigin suan?
ben gayet 5 -6 haftalik gebeyken bile bu kadar koyu görmedim:)
alemsin kiz tabii pozitif bu
hayirlisi olsun valla:)
Korkuyorum hem sağa hem sola batma var önce t cıktı diye şaşırdım adet günüm bugün aslında 35 günde bir olduğum için bide hiç benim testlerim böyle çıkmaz

hahahha:) ben sacimi sari yaptim, ombre, ben türke benzemiyorum zaten, turuncu yapinca rus saniyolar, ya da polonyali,
Sari yapinca dert ortadan kalkti, oglanla ayni renk oldum anlamiyo kimse turk oldugumu
ben de sarışınım, renkli gözlüyüm ama adam kuzenimi tanıyormuş kuzen de bozuntuya vermemiş ben was kostet das falan deyince

Korkuyorum hem sağa hem sola batma var önce t cıktı diye şaşırdım adet günüm bugün aslında 35 günde bir olduğum için bide hiç benim testlerim böyle çıkmaz
kız önce t çıkıyor zaten hamileysen
c çizgisi testin geçerli olduğunu bildiren bölge
maşallah kan ver hemen
ben diyim 500 sen de 1000
hayırlı olsun

Ohaa pardon biraz kaba oldu ama kız hamilesin kopkoyu hemde ben şookkkkkk anam hayırlı olsun yaa
Hemen rapor istiyorum bat ne zamandı? Belirtilerin neler? Ovulasyonun kaçıncı günü bugün?
Bende çok şaşırdım testi öğlen yaptım hala şoktayım bugün adet olacaktim 14 eylül en son adet tarihim 35 günde olduğum için 18 de yanı bugün olacaktım 1 haftadan uzun sağ kasığımda batma vardı hapşırınca hatta sizede yazdım şimdi solda batıyor goguslerime dokunamıyorum bide diyet yapıyodum bulanti oluyordu ona bagliyodum sabahları içim geciyordu

Yaptın mı test? Bence yarın çatlayacak düşündüğüm gibi eşin geliyor dimi bugün iyi tam denk geldi

kız önce t çıkıyor zaten hamileysen
c çizgisi testin geçerli olduğunu bildiren bölge
maşallah kan ver hemen
ben diyim 500 sen de 1000
hayırlı olsun ☺
Sagol canım en kısa zamanda allahım olmayanlara da versin inşallah benim 4 gebelik geçirdim hep geç döllenme bu yuzden şaşırdım

Ayy hadi hayırlısı sağlıklıdır inşallah
Ama değerin epey yükselmiş gibi görünüyor çizgi çok koyu çünkü... Belkide bu ay yumurtlaman erken olmuştur ne zaman olduğunu biliyomusun?

Birde çok üşüdüm hala üşüyorum karnım davul gibi şişiyordu diyet yaptığım halde hazımsızlık çok oldu birde ağızda pas kokusu gibi ayağa kalkınca göz kararması birde kipriklerin birbirine karışması bendeki belirtiler

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…