Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın canım ama doktor da direk öyle deyince yıkılmıştım rabbim herşey in hayırlısını versin çok güzel Bi topik burası yaaa

Canım inşallah gebesindir çizgiden hamileymişsin gibi duruyor. Doktorlara bakıp üzme canını. Herşey Allahtan. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına bir gün alıcaksın ben inanıyorum :))

Kızlar sonucum çıkmıs ama telefonda bilgi veremeyiz dediler şimdi çıldırdım resmen neden telefon verdiniz dedim hanfendi hastane prensbimiz diyor kızlarr gidiyorum şimdi insallah kaza yapmam bu kalp çarpıntılarıyla

Hamilesındır demekki :))) *

Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diye allahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa

Ben sana 50'nin üstündedir demiştim
Hayırlı olsun sağlıcakla artar inşaallah
Doktora gitsende bişey görünmez şimdi daha çok yeni sen keşke bi Kan değerlerine baktırsaydın fsh , folat (folik asit) falan ne durumda ona göre gerekirse ilaç kullanırsın

Ayyy çok merak ettimmm sağa sola bakmadan geçme caddeleri

CNım hemşire fobliol diye Bi ilaç yazmış beni dövecekti kadın madem cocuk istiyosun neden 3 ay öncedennbaşlamadınndiye ya bilmiyordum dedim bide özel hastane ben orda sevinçten uçuyorum gelmiş insallah folik asit kullanmıssındır diyor korktum doktora girdim artık hemen öğlene kadar çalısıyormus doktorlar doktor bana cpcugun olmaz diyen doktorun sonuçlarına baktı üzülerek söylüyorum ama bana gelsen bende umutsuz olabilirdim dedi şok oldum kadın bende sok oldum dedi kızlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve dua edin bende edeceğin inanın bu arada ikiz gebelik olabilir iki sgün sonra kan ver bidaha bakalım dedi tekrar tüm kan tahlilleri istediği folik asit içmeiğimi söyledim sorun degil bundan sonraki 3 ayda açıgı kapatmaya calıscaz dedi

Aynen canım sen demiştin cok cok saol dualarınızı eksik etmeyin

Kızlar inanabiliyor musunuz geçen ay çocuğun olmaz dendi ve bu ay hamile kaldığım doktora sonuçlarını gösterdim oda aynı şeyi söylüyor bende olmaz diyebilirdim diyor Allah ne büyük kızlar ne olur Rabbim den Baska kimseden bişey istemeyin ve ve olurumudunuzu yitirmeyib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…