- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.741
Çok haklısın canım ama doktor da direk öyle deyince yıkılmıştım rabbim herşey in hayırlısını versin çok güzel Bi topik burası yaaaSende sağol canım sizlere yardımcı olmak için burdayıminşaallah Rabbim nasip ederde o doktora da kapak olur
Eşinle imza atarken hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye söz vermedinizmi? O halde bu durumda eşin seni bırakırsa kalleşlik olur böyle bişeyi istememelisin ondan.
Onun bi sağlık sorunu olsa sen bırakırmıydın? Çocuğu veren Allah ne zaman nasip edeceğini kimse bilemez Allah kullarını sınar
Bize düşen tevekkül etmek sabretmek
Nice imkansız denen durumlarda Allah mucizelerini yollar Allah için imkansızlık yokturki ... İnsanlar çocuk sahibi olmak için yıllarca bekliyor ama yinede yılmıyorlar
Sen daha 9 aydır deniyorsun bu kadar karamsar olma
Canım inşallah gebesindir çizgiden hamileymişsin gibi duruyor. Doktorlara bakıp üzme canını. Herşey Allahtan. İnşallah sağlıkla bebişini kucağına bir gün alıcaksın ben inanıyorum :))Kızlar kanı verdim 1 saate çıkar numaralarını aldım arayıp bilgi alcam oradaki hemşirelere gösterdim idrar tahlilinini gebelik var ama adet geçince daha koyu çıkardı ya geç döllenme ya da kimyasal olabilir dedi
Bu çok güzel bi yorumdu yaaaDoktorlar bazen çocuğu Allah'ın verdiğini unutuyorlar o da unutmuş belliki
Allah yardımcın olsun cnm tatlı bulantılar bunlar banada dua et cnm hamilemduasınkabulnolurmusBu sabah bulantıları cok berbat
İnşaaalllaahhh canım sende hamilesindir bu mutluluğu hemen yasarsın Allahın izniyleAllah yardımcın olsun cnm tatlı bulantılar bunlar banada dua et cnm hamilemduasınkabulnolurmus
Hamilesındır demekki :))) *Kızlar sonucum çıkmıs ama telefonda bilgi veremeyiz dediler şimdi çıldırdım resmen neden telefon verdiniz dedim hanfendi hastane prensbimiz diyor kızlarr gidiyorum şimdi insallah kaza yapmam bu kalp çarpıntılarıyla
Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diyeallahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Ayyy çok merak ettimmmKızlar sonucum çıkmıs ama telefonda bilgi veremeyiz dediler şimdi çıldırdım resmen neden telefon verdiniz dedim hanfendi hastane prensbimiz diyor kızlarr gidiyorum şimdi insallah kaza yapmam bu kalp çarpıntılarıyla
Sonradan gördümKızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diyeallahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Bu sabah bulantıları cok berbat
Aynen canım sen demiştin cok cok saol dualarınızı eksik etmeyinBen sana 50'nin üstündedir demiştim
Hayırlı olsun sağlıcakla artar inşaallah
Doktora gitsende bişey görünmez şimdi daha çok yeni sen keşke bi Kan değerlerine baktırsaydın fsh , folat (folik asit) falan ne durumda ona göre gerekirse ilaç kullanırsın
Cok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallaaahSonradan gördüm ☺ Hayırlı olsun canım
Aynen canım sen demiştin cok cok saol dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah canımCok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?