- 13 Nisan 2019
- 815
- 770
- 33
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.761
Dua etmezmiyim hiç cnm ama neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu anlamadımRabbim sağlıkla büyütsün ...
Sende bana dua et inşaallah bende bebeğimi görüp kalp atışını duyayım
Hayırlı olsun cnm bebeğin 1 gün gecikmiş kanda da çıkmış 50 miydi hayırlısı ile katlansin cnmKızlar sanki durdukça belirginleti emin olmadan eşime demek istemiyorum
CNım hemşire fobliol diye Bi ilaç yazmış beni dövecekti kadın madem cocuk istiyosun neden 3 ay öncedennbaşlamadınndiye ya bilmiyordum dedim bide özel hastane ben orda sevinçten uçuyorum gelmiş insallah folik asit kullanmıssındır diyor korktum doktora girdim artık hemen öğlene kadar çalısıyormus doktorlar doktor bana cpcugun olmaz diyen doktorun sonuçlarına baktı üzülerek söylüyorum ama bana gelsen bende umutsuz olabilirdim dedi şok oldum kadın bende sok oldum dedi kızlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve dua edin bende edeceğin inanın bu arada ikiz gebelik olabilir iki sgün sonra kan ver bidaha bakalım dedi tekrar tüm kan tahlilleri istediği folik asit içmeiğimi söyledim sorun degil bundan sonraki 3 ayda açıgı kapatmaya calıscaz dedi
Kanda 98 çıktı canımHayırlı olsun cnm bebeğin 1 gün gecikmiş kanda da çıkmış 50 miydi hayırlısı ile katlansin cnm
Maşallah 98 mis benim adet günü ilkinde 354 çıkmıştı ama herkese göre degisiyor katlanır merak etmeKızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diyeallahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Canım doktor da fobliol kullanma dedi gyno ferro diye kan ve folik asit beraber Bi ilaç varmıs onu kullan dedi kansızlıgım var birazAy ne varmış bu kadar şok oluyolar ya Allah veriyo ilk defa mı görüyolar. Hz.İsa'yı babasız yaratan Allah'ın nelere Kâdir olduğunu bilmiyolarmıBana folik asit kullandınmı diye bişey demediler böyle sana dedikleri gibi laubali konuşan olsaydı ağzının payını verirdim ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyodumki takmışlar bi 3 ay 3 ay... Kullanmadım ama çok şükür değerim gayet iyi çıktı o yüzden doktor kullan demedi bana zaten kendiside demişti ki kan değerlerine bakalım gerekirse öyle kullanırsın diye
Halada kullanmıyorum... Rabbim koruyor yavrularımızı. Folbiol yerine Solgar yada folidoce kullanmanı tavsiye ederim
Dua etmezmiyim hiç cnm ama neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu anlamadım
Canım işte doktor neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu merak ettim kanama olabilir ikizse cok dikkat et dediMaşallah 98 mis benim adet günü ilkinde 354 çıkmıştı ama herkese göre degisiyor katlanır merak etme
Bencede canım ya Herşeyin hayırlısı olsun pazartesi gideyim sagık ocagına ama bne calsııyorum öğleden sonra kan verebilir miyim kiBen ikiz olduğunu sanmıyorum değerin çok yüksek değilki eğer yüksek olsaydı bir ihtimal olabilirdi yani öyle demeleri mantıksız geldi bana. Şimdi önemli olan değerinin 2 günde 2 kat artması. Sen bence 2 gün sonra sağlık ocağına git en güzeli orda beklemiyosun zaten kan değerlerime baktırmak istiyorum bide hamileyim onada bakarmısınız de kaydını da açarlar iyi olur
Ne alaka ya anlamadım ikiz vs kese görmedenCanım işte doktor neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu merak ettim kanama olabilir ikizse cok dikkat et dedi
Canım benim referans degerim 5.38 18.66 normal mi yoksa değerler normal yaziyorEneaciz Bak canım bu benim tahlil sonucumdu folat diye yazıyor 21.1 çıkmış
Referans değerine 3.1-19.9 diye yazıyor
Yani normali bu değerler arasıymış
Ben aslında hamileliğimi öğrenince kullanacaktım ama aile hekimi kan tahlilinden sonra gerek olursa kullanırsın dedi bu sonuca göre kullanmana gerek yok dedi
Eki Görüntüle 2257999
Hayırlı haberler cnmKızlar ben bu hastaneye güvenmedim devlet acile geldim bide burada vereceğim kann şikayet kutusuna da şikayet ettim paramla azar işştmektejnsw acilde verdim şimdi kan araştırma hastanesi olduğu için Bi kod verdiler tc ile bakacagım 1.5 saate pazartesi iş çıksı yine veririm inşallahb
Bencede canım ya Herşeyin hayırlısı olsun pazartesi gideyim sagık ocagına ama bne calsııyorum öğleden sonra kan verebilir miyim ki
Canım benim referans degerim 5.38 18.66 normal mi yoksa değerler normal yaziyor
Tamam canım öyle yapayımBizim burda sabah sadece 9-11 arası kan alıyorlar sen sizin oraya bi sor ordada öyleyse sabah izin alıp öyle gidersin artık
Tamam canım öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?