Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay ne varmış bu kadar şok oluyolar ya Allah veriyo ilk defa mı görüyolar. Hz.İsa'yı babasız yaratan Allah'ın nelere Kâdir olduğunu bilmiyolarmı Bana folik asit kullandınmı diye bişey demediler böyle sana dedikleri gibi laubali konuşan olsaydı ağzının payını verirdim ben hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyodumki takmışlar bi 3 ay 3 ay... Kullanmadım ama çok şükür değerim gayet iyi çıktı o yüzden doktor kullan demedi bana zaten kendiside demişti ki kan değerlerine bakalım gerekirse öyle kullanırsın diye
Halada kullanmıyorum... Rabbim koruyor yavrularımızı. Folbiol yerine Solgar yada folidoce kullanmanı tavsiye ederim

Kızlarrrrr sonucum çıktııııı bthcg 98çıkmıs bu iyi Bi değer mi hamile miyim hemsirede diyorki ben sana demiştim hamilesin diye allahım hemen doktora girsemmimkızlarnyaaa
Maşallah 98 mis benim adet günü ilkinde 354 çıkmıştı ama herkese göre degisiyor katlanır merak etme

Canım doktor da fobliol kullanma dedi gyno ferro diye kan ve folik asit beraber Bi ilaç varmıs onu kullan dedi kansızlıgım var biraz

Dua etmezmiyim hiç cnm ama neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu anlamadım

Ben ikiz olduğunu sanmıyorum değerin çok yüksek değilki eğer yüksek olsaydı bir ihtimal olabilirdi yani öyle demeleri mantıksız geldi bana. Şimdi önemli olan değerinin 2 günde 2 kat artması. Sen bence 2 gün sonra sağlık ocağına git en güzeli orda beklemiyosun zaten kan değerlerime baktırmak istiyorum bide hamileyim onada bakarmısınız de kaydını da açarlar iyi olur

Bencede canım ya Herşeyin hayırlısı olsun pazartesi gideyim sagık ocagına ama bne calsııyorum öğleden sonra kan verebilir miyim ki

Canım işte doktor neye dayanarak ikiz olabilir dedi onu merak ettim kanama olabilir ikizse cok dikkat et dedi
Ne alaka ya anlamadım ikiz vs kese görmeden değerinde çok çok yüksek değil ki kanama da olmaz ins olsada yerleşme olur içini ferah tut artması önem li olan 2 günde iki kat rahat ol stres düşman

Kızlar ben bu hastaneye güvenmedim devlet acile geldim bide burada vereceğim kann şikayet kutusuna da şikayet ettim paramla azar işştmektejnsw acilde verdim şimdi kan araştırma hastanesi olduğu için Bi kod verdiler tc ile bakacagım 1.5 saate pazartesi iş çıksı yine veririm inşallahb

Canım benim referans degerim 5.38 18.66 normal mi yoksa değerler normal yaziyor

Hayırlı haberler cnm

Bencede canım ya Herşeyin hayırlısı olsun pazartesi gideyim sagık ocagına ama bne calsııyorum öğleden sonra kan verebilir miyim ki

Bizim burda sabah sadece 9-11 arası kan alıyorlar sen sizin oraya bi sor ordada öyleyse sabah izin alıp öyle gidersin artık

Eneaciz
kuzum. Şimdi hastaneden çıktım doktora söyledim regl kanamasının siyah olduğunu. Belki düşük yapmışındır diye kan testi istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…