- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.781
Çok haklısın canım ama doktor da direk öyle deyince yıkılmıştım rabbim herşey in hayırlısını versin çok güzel Bi topik burası yaaa
Son adet tairihm 6 marttı canımSon adetin ne zamandı canım? Hamilelerin artık batları olmadığı için son adetlerini yazıyorum
Hahaha canım ya iyi ki yapmıssın valla rabbim bebişini sana bağışlasın bu kadar insanı bir araya getirip birimize dua ettiriyorusnBen bu topiğin bu kadar rağbet göreceğini düşünmemiştim iyiki açmışım o zaman
Eneaciz
kuzum. Şimdi hastaneden çıktım doktora söyledim regl kanamasının siyah olduğunu. Belki düşük yapmışındır diye kan testi istedi.
Kızlar inanabiliyor musunuz geçen ay çocuğun olmaz dendi ve bu ay hamile kaldığım doktora sonuçlarını gösterdim oda aynı şeyi söylüyor bende olmaz diyebilirdim diyor Allah ne büyük kızlar ne olur Rabbim den Baska kimseden bişey istemeyin ve ve olurumudunuzu yitirmeyib
Nerede görebiliyoruz canım hamile kısmınıBen zerre kadar şaşırmadım çünkü Allah'ın lütfu sonsuzdur O "Ol" deyince bütün doktorlar olmaz dese ne yazar? Hz.İsa'yı babasız yaratmışken Rabbimiz için haşa zor mu ki yaratmak... Sabır inanç tevekkül tek ilacımız
Hahaha canım ya iyi ki yapmıssın valla rabbim bebişini sana bağışlasın bu kadar insanı bir araya getirip birimize dua ettiriyorusn
Aaa hamile misin canım tebrik ederim gözün aydınnnnCNım hemşire fobliol diye Bi ilaç yazmış beni dövecekti kadın madem cocuk istiyosun neden 3 ay öncedennbaşlamadınndiye ya bilmiyordum dedim bide özel hastane ben orda sevinçten uçuyorum gelmiş insallah folik asit kullanmıssındır diyor korktum doktora girdim artık hemen öğlene kadar çalısıyormus doktorlar doktor bana cpcugun olmaz diyen doktorun sonuçlarına baktı üzülerek söylüyorum ama bana gelsen bende umutsuz olabilirdim dedi şok oldum kadın bende sok oldum dedi kızlar ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve dua edin bende edeceğin inanın bu arada ikiz gebelik olabilir iki sgün sonra kan ver bidaha bakalım dedi tekrar tüm kan tahlilleri istediği folik asit içmeiğimi söyledim sorun degil bundan sonraki 3 ayda açıgı kapatmaya calıscaz dedi
inşallahhhh canımGeçecek canım sabır ..aç kalmamaya çalış
Ben bu topiğin bu kadar rağbet göreceğini düşünmemiştim iyiki açmışım o zaman
Aynen canım cok sükür ki suan öyle gözüküyor bin şükür ama devlettede kan verdim yarım saate oda çıkacak bakacagım nette özelde ki değerim 98 Di bakalım devlette nasıl olacakAaa hamile misin canım tebrik ederim gözün aydınnnn
Aynen canım cok sükür ki suan öyle gözüküyor bin şükür ama devlettede kan verdim yarım saate oda çıkacak bakacagım nette özelde ki değerim 98 Di bakalım devlette nasıl olacak
Nerede görebiliyoruz canım hamile kısmını
Hayirli olsun canim darisi bize insAynen canım cok sükür ki suan öyle gözüküyor bin şükür ama devlettede kan verdim yarım saate oda çıkacak bakacagım nette özelde ki değerim 98 Di bakalım devlette nasıl olacak
Canım cok sevindim mm anı anına samimi Bi şekilde yazmıssın rabbim bebegini sana sıkı sıkı tuttursun saglık sihhat versin cok sevindim senin adına ay darısı bizlere insalaaaaahAynen canım cok sükür ki suan öyle gözüküyor bin şükür ama devlettede kan verdim yarım saate oda çıkacak bakacagım nette özelde ki değerim 98 Di bakalım devlette nasıl olacak
İnşallah canımCanım cok sevindim mm anı anına samimi Bi şekilde yazmıssın rabbim bebegini sana sıkı sıkı tuttursun saglık sihhat versin cok sevindim senin adına ay darısı bizlere insalaaaaah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?