Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy kuzum benim Rabbim agrilarini geçirsin acını dindrsin mübarek günlerde inşallah tekrar nasip etsin sağlıkla Her halimize çok şükür Rabbim daha kötülerini yasatmasın inşallah Kendine çok dikkat et ve her zaman yanındayız unutma burda da bir ailen var

Haklisin canim ama insanin guvenmesi lazim doktoruna ondan bekliyorum bakalim. Evet bende glifor kullaniyodum belarken insulin direnci icin mide bulantisi yapiyo ama faydasini gorursun. Insallah bu sefer olur diledigin

Cok gecmis olsun canim.
Allah tez zamanda agrini gecirsin inşallah.
Okurken gozlerim doldu, resmen hissettim.
Kadin olmak ne kadar zor..
Rabbime olan tevekkülünün karşılığını en güzel sekilde alacaksın doğru zamanda.
Oglun en buyuk güç kaynagin.
Hamdolsun..
Kendine coookk iyi bak canım benim

Canim ne diyecegimi bilemiyorum.Herseyin hayirlisi Allahtan.Bir an önce toparlanırsın inş.

Benim fsh 72 lerdeydi 4 düştü hamile kaldım doktor bisey dedi mi canım nekadar oldu evleneli rahim filmide çektırmıştım bide stres yapma en büyük engel

Son düzenleme:
Rabbim beterini vermesin canım çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canim, oldu bitti kurtuldun. Sürekli girip baktim yazmismisin diye. Tek ilacla yapmislar yine kürtaji hemen cikmissin bence bu bile şans senin icin. Evde cocugun var sonucta. Beni iki gün yatirdilar 4 kez alttan ilac koydular perişan olmustum. Kabullenmek çok zor oluyo herseyde hatirliyosun ama gececek insallah. Kalbini ferahlatacak seyler düsün. Allah bizi sınadı ama çok şükür küçük bi sinavdi bu. Sonucta sagliksiz bi gebelikti ve daha kötü sonuclari olabilirdi

Canım benim her şey için çok şükür Rabbim bizi bir şekilde sınıyor verdiğinle de vermediğine de bin şükür yazını okurken çok duygulandım yaşadıklarını öyle samimi anlatmışsın ki bizim başka pencerelerden de bakmamızı sağladın mutlaka her şeyin bu hayatta bir nedeni vardır zamanı gelen her şey gerçekleşiyor her şey vaktine esir Rabbim bizim için en doğru zamanı biliyor ona çok şükür edıyorum Herkesin derdi farklı ve herkes bir şekilde verileni yaşıyor Rabbimin takdirine bırakıyorum ben de o nasıl takdir ederse biz yine elimizden geleni yapalım takdir ona kalmış tevekkül edeceğiz kardeşim sen çok inançlı birisin bugünler geçecek ve güzel günler bizleri bekliyor Allah’ın izniyle daha güzel haberler vereceğiz birbirimize inanıyorum ve asla umudumuzu kaybetmiyoruz yola devamEn kısa zamanda hemen iyileşmeni diliyorum

Canım insülini ilk defa senden duyuyorum gebelik için bakıldığına kilo sorununuz var mı acaba Hangı durumlarda fazla çıkıyor merak ettim

Fsh yi nasıl 4 e düşürdünüz acaba ?
Ilaç kullanmadım sadece testere dişli aslan pençesi otu içtim hayit tohumu bal çörek otu harnup pekmezi falan içtim ama 5 6 ayda düştü önce 30 lara sonra 20 lere 10 derken en son ocakta 4 de düştü bide en büyük etken stres oda yükseltiyor ve şuan kaç bilmiyorum ocakta hamile kaldım marta düşük oldu ilk adetimi 48 gün sonra oldum ama suan bu ay ne zaman olucam bilmiyorum normal dongume göre gecikme var gibi

Geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın

Haklisin canim ama insanin guvenmesi lazim doktoruna ondan bekliyorum bakalim. Evet bende glifor kullaniyodum belarken insulin direnci icin mide bulantisi yapiyo ama faydasini gorursun. Insallah bu sefer olur diledigin
Canım insülini ilk defa senden duyuyorum gebelik için bakıldığına kilo sorununuz var mı acaba Hangı durumlarda fazla çıkıyor merak ettim

Ya kilom var evet .ama aman aman bi kilom yok. Arkadısımında o değeri yüksekmiş ama oda bnden biraz daha zayıf.Sadece kilolularda mı çıkıyor bilmiyorum . Bnde ilk defa duydum .hormon tahlillerime bakılırken ücretli ama insülin değerine de baktırcam dedi doktor.o değer yüksekse de gebeliği engelliyormuş . Gerçekten normalin biraz üstü çıktı değerim . Glifor verdi. Hem zayıflatır hem değerini düşürür gebeliği kolaylaştırır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…