Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm merhaba benimde fsh yuksekti tester disli aslan pencesi otunu ictim yaninda incir kuru yaptim ise yaradi .

Arkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfen Birde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.

Adetle birlikte başlamıştım hamile olmadığından emin olarak canım sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içtim ılık 12 gün boyunca süresi birazda yumurtlama gününe bağlı yumurtlamayı sağlayan lh hormonu canım benim fhs yuksek olduğu zamanlarda 60 gün adet olmadım leke geliyodu sadece senin kaç fsh

Cnm merhaba benimde tsh yuksekti. Testere disli aslan pencesini kullandim .incir kuruyle beraber ama oncesinde sogan kuru yapmistim. Kullanim detayini nette ibrahim saracoglu kur detaylarindan bakabilirsin .

Bide ovulasyon testini nasıl yapiyosun canım sabah 10 akşam 8 arası yapılıyo ilk idrar olmuyo yapmadan öncesı 2 saat sivi alımını kesiyosun degilmi

Saracoğlu sitesinde yazan fakat ben 10 12 gün içtim alerjin yoksa yada başka bi ilaç kullanmıyorsan yap canim

Eklentiler

• Screenshot_20190510-184120.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar ben de iki aydir lekelenme şeklinde adet oluyorum Lh yüksek çıktı benim ama adetin ikinci ya da üçüncü günü yapılan bir ölçüm değil . Hap verdi doktor adetimin gelmesi için . Sonra tekrar bakalım dedi ama lekelenme fshden mi oluyor acaba?

Merhabalar canım Ben adetin 2. günü başlıyorum yumurtlama zamanında bırakıyorum ki yumurta büyüyüp çatlamayıp kiste dönüştürmesin. Çok büyüyünce çatlamaya biliyor. Hayıt suyu içmedim hiç ama hormon dengelemek için testere dişli Aslan pençesi içiyorum yine aynı zamanlarda bırakıyorum. Eğerki gebelik oluşursa bebeğe sorun olmasın diye. İnş tez zamanda hayırlı sonuçlar alırsın canımcım.

Benim ondandı canım doktorun dediği o bide erken menopoz denildi ama çok şükür dustu adette düzene girdi bu bitkiyle hatta ocakta hamile kaldim ama düşük oldu ilk gebelikti olabiliyomus düşük rahim arayabiliyormuş sen doktoru ihmal etme bence mevsimseldir senin doktor daha iyi bilir ama pozitif düşünmek iyi düşünmek gerçekten etkili stresten uzak durmak gerekiyo Rabbim gönlünden geçenleri gerçekleştirsin saglikla

Canım ben adetin 2 günü basende adet bitiminde içmeye başlıyorum sabah aç akşam aç karnına içen var ama ben büyük bardak sadece akşamları içiyorum. Senin sanırım yumurtan gelişmediği için silik çizgin çıkıyor tabi hormonlar da yumurtanın gelişmemesinin neden oluyordur. Yumurta geliştirici kür var çörek otu tarçın ve bal bu bende baya işe yarıyor. Sende bir ay dene iyi gelmezse bırakırsın

Kızlar ben reglim 5.günündeyim yarın son gün. Benim bu ay reglinden önce de regl boyunca da belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Normalde ilk gün olur geçerdi. Bir de reglin rengi yoğun olmakla birlikte bazen çok çok siyaha yakın oldu. İlk defa geçen ay korunmadık. Onunla ilgili olabilir mi sizler yaşadınız mı böyle bir durum

Cok sagol canim cok tesekkurler denicem mutlaka

Amin inşallah Allah razı olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın sana da inşallah ben Ocak ayı sonunda kimyasal geçirdim pkoluyum bir de o da yapıyor da inşallah bize ve tüm isteyenlere sağlıklısı nasip olsun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…