- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #9.981
Cnm merhaba benimde fsh yuksekti tester disli aslan pencesi otunu ictim yaninda incir kuru yaptim ise yaradi .Merhaba ben 1 tatlı kaşığı sabah gece yatmadan önce aç karnına yiyiyorum yanı sıra da hayıt suyu içiyorum sabah akşam aç karnına tabi aralarına zaman bırakıyorum adetin 21 . Günü gideceğim ve sonucu merak edıyorum fsh ve lh özelikle sınırdayım tam protestorana da baktıracam hayırlısı bakalım
Aynen kuzummmHayırlısı olsun kuzum. Her işte var bir hayır
Adetle birlikte başlamıştım hamile olmadığından emin olarak canım sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içtim ılık 12 gün boyunca süresi birazda yumurtlama gününe bağlı yumurtlamayı sağlayan lh hormonu canım benim fhs yuksek olduğu zamanlarda 60 gün adet olmadım leke geliyodu sadece senin kaç fshArkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfenBirde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.
Cnm merhaba benimde tsh yuksekti. Testere disli aslan pencesini kullandim .incir kuruyle beraber ama oncesinde sogan kuru yapmistim. Kullanim detayini nette ibrahim saracoglu kur detaylarindan bakabilirsin .Arkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfenBirde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.
Bide ovulasyon testini nasıl yapiyosun canım sabah 10 akşam 8 arası yapılıyo ilk idrar olmuyo yapmadan öncesı 2 saat sivi alımını kesiyosun degilmiArkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfenBirde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.
Napıyon kiz nerelerdesinAynen kuzummm
Saracoğlu sitesinde yazan fakat ben 10 12 gün içtim alerjin yoksa yada başka bi ilaç kullanmıyorsan yap canimArkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfenBirde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.
Merhabalar ben de iki aydir lekelenme şeklinde adet oluyorum Lh yüksek çıktı benim ama adetin ikinci ya da üçüncü günü yapılan bir ölçüm değil . Hap verdi doktor adetimin gelmesi için . Sonra tekrar bakalım dedi ama lekelenme fshden mi oluyor acaba?Adetle birlikte başlamıştım hamile olmadığından emin olarak canım sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içtim ılık 12 gün boyunca süresi birazda yumurtlama gününe bağlı yumurtlamayı sağlayan lh hormonu canım benim fhs yuksek olduğu zamanlarda 60 gün adet olmadım leke geliyodu sadece senin kaç fsh
Merhabalar canım Ben adetin 2. günü başlıyorum yumurtlama zamanında bırakıyorum ki yumurta büyüyüp çatlamayıp kiste dönüştürmesin. Çok büyüyünce çatlamaya biliyor. Hayıt suyu içmedim hiç ama hormon dengelemek için testere dişli Aslan pençesi içiyorum yine aynı zamanlarda bırakıyorum. Eğerki gebelik oluşursa bebeğe sorun olmasın diye. İnş tez zamanda hayırlı sonuçlar alırsın canımcım.Merhaba ben 1 tatlı kaşığı sabah gece yatmadan önce aç karnına yiyiyorum yanı sıra da hayıt suyu içiyorum sabah akşam aç karnına tabi aralarına zaman bırakıyorum adetin 21 . Günü gideceğim ve sonucu merak edıyorum fsh ve lh özelikle sınırdayım tam protestorana da baktıracam hayırlısı bakalım
Benim ondandı canım doktorun dediği o bide erken menopoz denildi ama çok şükür dustu adette düzene girdi bu bitkiyle hatta ocakta hamile kaldim ama düşük oldu ilk gebelikti olabiliyomus düşük rahim arayabiliyormuş sen doktoru ihmal etme bence mevsimseldir senin doktor daha iyi bilir ama pozitif düşünmek iyi düşünmek gerçekten etkili stresten uzak durmak gerekiyo Rabbim gönlünden geçenleri gerçekleştirsin sagliklaMerhabalar ben de iki aydir lekelenme şeklinde adet oluyorum Lh yüksek çıktı benim ama adetin ikinci ya da üçüncü günü yapılan bir ölçüm değil . Hap verdi doktor adetimin gelmesi için . Sonra tekrar bakalım dedi ama lekelenme fshden mi oluyor acaba?
Canım ben adetin 2 günü basende adet bitiminde içmeye başlıyorum sabah aç akşam aç karnına içen var ama ben büyük bardak sadece akşamları içiyorum. Senin sanırım yumurtan gelişmediği için silik çizgin çıkıyor tabi hormonlar da yumurtanın gelişmemesinin neden oluyordur. Yumurta geliştirici kür var çörek otu tarçın ve bal bu bende baya işe yarıyor. Sende bir ay dene iyi gelmezse bırakırsınArkadaslar merhab.benim fsh degerim yuksek cikti aslan pencesini onerdiler ancak kullananlardan ricam ne zaman baslamaliyim nasil kullanmaliyim Yardimci olurmusunuz lutfenBirde ovolosyon testinde hic iki cizgiyi goremedim hep silik bunun fshla ilgisi olabilir mi.
Kızlar ben reglim 5.günündeyim yarın son gün. Benim bu ay reglinden önce de regl boyunca da belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Normalde ilk gün olur geçerdi. Bir de reglin rengi yoğun olmakla birlikte bazen çok çok siyaha yakın oldu. İlk defa geçen ay korunmadık. Onunla ilgili olabilir mi sizler yaşadınız mı böyle bir durumMerhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Geçen ay başladık denemelere ama nasip olmadı. Bugün adetimin 3.günü.23 güne bir regl oluyorum ve 6 gün sürüyor. Bir dahaki bat 29 mayıs. İnternetten laboquick ovulasyon testi aldım. Döngüm kısa olduğu için adet biter bitmez başlıcam. Sorun şu ki ovulasyonu hangi ara yapabilirim. Öğretmenim çalışıyorum. Artı malum oruç durumu var. Dolayısıyla akşam ovulasyon çok sağlıklı olmayabilir gibi geliyor bana iftarda çok su içileceği için. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ovulasyonu ilk kez kullanacağım için yaptıkça yorumlarınızı rica edicem sizden. Bu arada 37 yaşındayım. İkinci için uğraşıyoruz inşallah
Canım ben adetin 2 günü basende adet bitiminde içmeye başlıyorum sabah aç akşam aç karnına içen var ama ben büyük bardak sadece akşamları içiyorum. Senin sanırım yumurtan gelişmediği için silik çizgin çıkıyor tabi hormonlar da yumurtanın gelişmemesinin neden oluyordur. Yumurta geliştirici kür var çörek otu tarçın ve bal bu bende baya işe yarıyor. Sende bir ay dene iyi gelmezse bırakırsın
Saracoğlu sitesinde yazan fakat ben 10 12 gün içtim alerjin yoksa yada başka bi ilaç kullanmıyorsan yap canim
Cnm merhaba benimde tsh yuksekti. Testere disli aslan pencesini kullandim .incir kuruyle beraber ama oncesinde sogan kuru yapmistim. Kullanim detayini nette ibrahim saracoglu kur detaylarindan bakabilirsin .
Amin inşallah Allah razı olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın sana da inşallah ben Ocak ayı sonunda kimyasal geçirdim pkoluyum bir de o da yapıyor da inşallah bize ve tüm isteyenlere sağlıklısı nasip olsun en kısa zamandaBenim ondandı canım doktorun dediği o bide erken menopoz denildi ama çok şükür dustu adette düzene girdi bu bitkiyle hatta ocakta hamile kaldim ama düşük oldu ilk gebelikti olabiliyomus düşük rahim arayabiliyormuş sen doktoru ihmal etme bence mevsimseldir senin doktor daha iyi bilir ama pozitif düşünmek iyi düşünmek gerçekten etkili stresten uzak durmak gerekiyo Rabbim gönlünden geçenleri gerçekleştirsin saglikla
Rica ederim xnm insallah sanada ii gelirTesekkur ederim canim sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?