- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.041
Insulin direnci pcoyada neden oluyo canim. Ay hersry baglantiliYa kilom var evet .ama aman aman bi kilom yok. Arkadısımında o değeri yüksekmiş ama oda bnden biraz daha zayıf.Sadece kilolularda mı çıkıyor bilmiyorum . Bnde ilk defa duydum .hormon tahlillerime bakılırken ücretli ama insülin değerine de baktırcam dedi doktor.o değer yüksekse de gebeliği engelliyormuş . Gerçekten normalin biraz üstü çıktı değerim . Glifor verdi. Hem zayıflatır hem değerini düşürür gebeliği kolaylaştırır dedi.
Pko var zatenInsulin direnci pcoyada neden oluyo canim. Ay hersry baglantili
Geçmedi kız tabiHahahahhaha çok güldüm geri sayım başlamış deseneovülasyon günün bile geçmemiş sanırım dahaa :))
Deliricim ya. Pco su olmayan varmi aceba .Pko var zaten
Ayy inşallaah kuzumm yaa valla düşünmek istemiyorum artıkGeçmedi kız tabibiraz gülün dedim. İnşallah hepimizin yüzü güler bu ay :)
Çokta önmli değil ama pko doktor dedi herkeste varDeliricim ya. Pco su olmayan varmi aceba .yapisti yakamiza illet
Aynen oyle duzenli takip önemliÇokta önmli değil ama pko doktor dedi herkeste var
Benim fsh 72 lerdeydi 4 düştü hamile kaldım doktor bisey dedi mi canım nekadar oldu evleneli rahim filmide çektırmıştım bide stres yapma en büyük engel
[/QUOTE
Tebrik ederim cok sevindim canim insallah bende bi gun yazabilirim deneyimlerimi
Rahim filmi cektirmedim canim ama kürleri deneyim olmadi cektircemm. Benimde 20 kusur cikti ama sen nasil basardin cok yuksekmis ilacla mi yoksa dogal yolla mi. Doktor bana ilac yazmadi cunku.
Aslında düşünmemek akışına bırakmak lazım ama nerdeeAyy inşallaah kuzumm yaa valla düşünmek istemiyorum artık
Selam hanımlar , geçen ay kimyasal gebelik geçirdim “normal regl tarihimin 2. Gün düşüğüm başladı” bu ay da bat 8 Mayıs fakat dün olmadım, bugün saat 1 de WC ye gittiğimde geçen ay tutunma lekelenmesi olmuştum, aynen öyle geldi , pedimde bir şey yok peçeteyle silince var ve orucumu da bozmadım tabi, şuan benimki ne olabilir?
Geç döllenme mi?
Regl mi?
Yada geçen ay regl değil de düşük kanaması yerine mi saymalıyım?
Bilemedim
çalışıyorum Cumartesi Dr gidicem ama içim içimi yiyor?
Bir yanım evet hamilelik olabilir bir yanım geçen ayın üzüntüsünden ümitlenme olmayabilir diyor?
Başına böyle birşey gelen var mı?
Birde geçin gün test de yapmıştım silik çizgi vardı ama yaptıktan 30-40 dakika sonra bakmıştım tekrar, hamile olmamış olsam 30-40 dakika sonra da 2. Çizgi çıkar mı?
Hakkınızı helal edin çok uzun oldu?
Evet hanımlar bugün Dr. Gittim bhcg 589.9 çıktı çok şükür doktorum la sıkı sıkı sarıldık,
“inşallah birşey olmayacak içini ferah tut” dedi. Daha küçük olduğu için haftaya tekrar gel dedi bakalım o zaman tabi ne olduğu belli olacak kese ozaman görünür inşallah birşey olmaz . Ama daha kimseyle paylaşmıcam sadece sizinle paylaşıyorum, herşey netleşsin öyle inşallah
Tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :))Evet hanımlar bugün Dr. Gittim bhcg 589.9 çıktı çok şükür doktorum la sıkı sıkı sarıldık,
“inşallah birşey olmayacak içini ferah tut” dedi. Daha küçük olduğu için haftaya tekrar gel dedi bakalım o zaman tabi ne olduğu belli olacak kese ozaman görünür inşallah birşey olmaz . Ama daha kimseyle paylaşmıcam sadece sizinle paylaşıyorum, herşey netleşsin öyle inşallah
Amin inşaAllah cümlemizeTebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn :))
Çok sevindimDarısı sizlere hayırlı vakitte inşaAllah Canlar
Hayirli olsunEvet hanımlar bugün Dr. Gittim bhcg 589.9 çıktı çok şükür doktorum la sıkı sıkı sarıldık,
Bende seni etiketleyecektim kızKurkmantolumdnn napiyon kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?