- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.081
Haa evet kız taktılar neden ki
Sonra dedim azicik ozel hayati muhafazaAçık yüreklim benim
Kız onda ne var ki hiç bi acı vs olmuyorkiiay anam beni aldi stresi ya onun. Delircem bu kadar da korkak olunmazki.
Güzel demiiiiiO kadar cok güldüm ki cevaplamama bile yansimis
Yok anam bende var bi sorun herhaldeKız onda ne var ki hiç bi acı vs olmuyorkii
Kolay gelsin canım benimm. Öp minişi bizim yerimizeGrs uzere ben oğlumu uyutacam
Yok kız valla bu smear da utanma dışında bi sorun yok merak etme inan kiYok anam bende var bi sorun herhaldeyada gozumde buyutuyorum .
İnşallah hamilesinizdir ben de hayıt otu suyu içiyorum fsh 8 di bundan önceki ay sonraIlaç kullanmadım sadece testere dişli aslan pençesi otu içtim hayit tohumu bal çörek otu harnup pekmezi falan içtim ama 5 6 ayda düştü önce 30 lara sonra 20 lere 10 derken en son ocakta 4 de düştü bide en büyük etken stres oda yükseltiyor ve şuan kaç bilmiyorum ocakta hamile kaldım marta düşük oldu ilk adetimi 48 gün sonra oldum ama suan bu ay ne zaman olucam bilmiyorum normal dongume göre gecikme var gibi
İnşallah hamilesinizdir ben de hayıt otu suyu içiyorum sabah akşam bir hafta oldu başlayalı dana önceki ay fsh 8 di bu ay 10 olmuş dedim doğal yollarla düşüreyim bal tarçın çörekotu kürü yaptım bu ay insallah Benim de düşer siz testere dişli aslan pençesine be zaman başladınız ve kaç gün içtiniz az daha detay verebilirmisinizIlaç kullanmadım sadece testere dişli aslan pençesi otu içtim hayit tohumu bal çörek otu harnup pekmezi falan içtim ama 5 6 ayda düştü önce 30 lara sonra 20 lere 10 derken en son ocakta 4 de düştü bide en büyük etken stres oda yükseltiyor ve şuan kaç bilmiyorum ocakta hamile kaldım marta düşük oldu ilk adetimi 48 gün sonra oldum ama suan bu ay ne zaman olucam bilmiyorum normal dongume göre gecikme var gibi
Tamam canim benimYok kız valla bu smear da utanma dışında bi sorun yok merak etme inan ki
İnşallah bişey çıkmaz. Ne zman gideceğin belli miiiiTamam canim benimonuda aradan cikaririm
Yok degil canim. Bayramdan sonra buyuk ihtimalle.İnşallah bişey çıkmaz. Ne zman gideceğin belli miiii
Hadi bakalımYok degil canim. Bayramdan sonra buyuk ihtimalle.
Eneaciz , @Hayal Kocak , Hayhatun ,
@Kahvevekaktus , @Canparcammm ,
N Nisanesintisi01 , @My everything , @HeyeCANm , @Kutsalll Enerjiii , @Lostinparadise , K KurkmantoluS
@KARABATAK_
Canlarım 28 tane bildirim gelmiş daha sonra hepsini okuyacağım 3 gündür hastaneye git gel yaptım geçen gün kan aldılar hcg'me de bakmışlar 14975 çıkmış, tabi 10+3'e göre çok daha yüksek olması gerekirdi. Ordan septik bölümüne gittim işlemler yapıldı. Sabah 8'de burda ol dediler 4 tane yatak koruyucu istediler. O gece gözüme uyku girmediCuma sabahı 7:30'da hastaneye gittik bekledik 9'da bir ilaç verdiler dil altına koy yutma, ağrın kanaman olabilir korkma dediler koydum 5 dk sonra lavaboya gittim kan lekesi gelmiş sonra hafif adet sancıları gelmeye başladı gittikçe sancım şiddetlendi 2,5 saat beklettiler yeter alın artık diye bağırasım geldi Benle beraber 4 bayan daha vardı kürtaj olacak. Hepimizi çağırdılar. Sadece alt tarafımızı komple çıkarıp çarşafla sarmamızı istediler başka bir odada bekledik burdada 1 saat kadar..o odada konuştuk hepsininde ayrı hikayesi vardı aralarından birinin durumu benim gibiymiş. Birbirimize destek olduk sonra anestezi doktoru gelip sorular sorup imza attırdı. İlk beni alacaklarmış çağırdılar baktım saat 11:30 olmuş. Doktor altımdaki çarşafı aldı çatala çıktım bir yandan anestezi doktoru damar yolu açtı sonra alttan usg ile baktılar bu sefer canım çok yandı nedense. Ekrana dönüp baktım kesemi son kez gördüm sonra gitmişim..birinin bana bağırarak seslenmesiyle uyandım baktım diğer odadayım altımda çok sancım vardı ve tabii kanamamda...ablam ilaçlarımı almaya gitti. Benden sonra yanıma ve karşıma o bayanları da getirdiler. Benim gibi boş gebelik yaşayan bayan yanımdaydı ve çok ağlıyordu ağrısı çokmuş bide psikolojik olarak çok etkilenmişti. Diğer hastaları getirecekleri için orda dinlenemedim 15-20 dk sonra giyindim, o bayanlarla sevgiyle vedalaştık. Böylelikle gebeliğim sonlandırıldı...12:30'da hastaneden çıktık ama o 5 saat boyunca oğlum hep aklımdaydı evlat işte can parçası...Rabbim beni ondan ayırmasın Kürtaj olayı sandığımdan daha zormuş hem ruhen hem bedenen... Rabbim aynı durumu tekrar yaşatmasın şuan ağrım devam ediyor kanamamda çok bide acayip şişkinlik ve gaz var ama Allah'ın izniyle bu da geçecek elbet...Rabbim daha beterinden korusun Bana bunu yaşattıysa elbet bir hikmeti vardır, O'na sonsuz şükrediyorum, O benim için en doğrusunu bilir. Yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim canlar... beni merak eden herkese teşekkür ederim.. sizi seviyorum
Bağışıklık ile ilgili sorunlarda serum uygulanıyor gebe kalınınca, hiç denediniz mi?Boş bulduk cnm.Eşim emodex vitamini,keçi boynuzu pekmezi ve kürü, bi de özel bi macun kullanıyor, bende gebe kalınca kortizon kullanıcam vücudum çocuğu virüs gibi algılayıp öldürüyor, kabul etmiyor. Bunun için bağışıklığı devre dışı bırakmak gerekiyor ve Buda kortizon ile olur. Eşimde bende doğal beslenmeye çalışıyoruz. Öyle işte... bizde durumlar biraz karışık ama Rabbim ol derse olur inşAllah ve olacağına da inanıyorum
Çok sevindim canım Allah tamamına erdirsinEvet hanımlar bugün Dr. Gittim bhcg 589.9 çıktı çok şükür doktorum la sıkı sıkı sarıldık,
“inşallah birşey olmayacak içini ferah tut” dedi. Daha küçük olduğu için haftaya tekrar gel dedi bakalım o zaman tabi ne olduğu belli olacak kese ozaman görünür inşallah birşey olmaz . Ama daha kimseyle paylaşmıcam sadece sizinle paylaşıyorum, herşey netleşsin öyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?