- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.701
Canım ovü testinde her yumurtlama günü hariç hep silik çıkar çünkü bayanlarda yumurtlama günü lh hormonu yükselir ben onun dışında dusuk de olsa her zaman vardır eğer döllenme oluşursa lh hormonun da yükselişe geçer hatta hamile bayanlar adet gecikmesinden sonra yaptıklarında pik görürler progestoren de öyle o da yükselişe geçer eğer donllenme olduysa yumurtlama gümlerinden sonra gerçekleşir bu rahim duvarı kalınlaşır ve progestoren annenin rahmini hasırlar hadi insallah bu ay önce sen güzel haberler çünkü ben boş geçti sonrada babam ben isteyen herkese nasip olsun haberlerini beklıyorum mutlaka yas buraya tatlım bekleyişin mutlulukla son bulur insallah en yakın zamandaYa cok tesekkr ederim smdi bi kac saat sonra bir daha yapicam. Ama akintim durdu kuru doneme girdim artik 19 unda da yapmistim ayni gibiydi iki cizgide birbiriyle
Ben app e dongu suremi adet gun sayimi ve son adet tarihlerimi girdigimde tam dunu gosteriyordu peppapp belirtilerde oyle geldi ovu testide 18-19 da pik gibiydi. Bugun akinti bitti kuruluk var ve hafifce siliklesmeye baslamis. Yalniz ben ovu testi ne zaman yapsam silik cizgi hep var hergun duzenli yapmadm bekledigim tarihlerde ya da merak ettigim gunlerde yaptim. Bu arada bende 4-5 gun kadar bal tarcin corekotu yemistim burda gordugum icin. Bugunu de degerlendirip sonra dua edip bekleme donemi herseyin hayirlisi Allah’tan
Ayyy açtın mı kız orucunu. Allah kabul etsin kuzuuu. Olmayan herkese versin RabbimNapıyonuzz kızlarr. Bugün çok susadım ilk defa. İşe yeni biri başladı bütün gün konuştum. Dilim dışarda iftarı bekliyorum uykum vaar çok yorgunum
Bana ve istene herkese yazacaktım yanlış yazmışım klavyeden kaynaklı hazır kelime kullanıyorCanım ovü testinde her yumurtlama günü hariç hep silik çıkar çünkü bayanlarda yumurtlama günü lh hormonu yükselir ben onun dışında dusuk de olsa her zaman vardır eğer döllenme oluşursa lh hormonun da yükselişe geçer hatta hamile bayanlar adet gecikmesinden sonra yaptıklarında pik görürler progestoren de öyle o da yükselişe geçer eğer donllenme olduysa yumurtlama gümlerinden sonra gerçekleşir bu rahim duvarı kalınlaşır ve progestoren annenin rahmini hasırlar hadi insallah bu ay önce sen güzel haberler çünkü ben boş geçti sonrada babam ben isteyen herkese nasip olsun haberlerini beklıyorum mutlaka yas buraya tatlım bekleyişin mutlulukla son bulur insallah en yakın zamanda☀
Ne tatli ne icten yazmissin cok tesekkr ederim mutlaka yazicam ins guzel haberler veririz sirayla. Hepimizin mutlulukla pozitifleri gordugu gunler gelsin insCanım ovü testinde her yumurtlama günü hariç hep silik çıkar çünkü bayanlarda yumurtlama günü lh hormonu yükselir ben onun dışında dusuk de olsa her zaman vardır eğer döllenme oluşursa lh hormonun da yükselişe geçer hatta hamile bayanlar adet gecikmesinden sonra yaptıklarında pik görürler progestoren de öyle o da yükselişe geçer eğer donllenme olduysa yumurtlama gümlerinden sonra gerçekleşir bu rahim duvarı kalınlaşır ve progestoren annenin rahmini hasırlar hadi insallah bu ay önce sen güzel haberler çünkü ben boş geçti sonrada babam ben isteyen herkese nasip olsun haberlerini beklıyorum mutlaka yas buraya tatlım bekleyişin mutlulukla son bulur insallah en yakın zamanda☀
hah kız şişersin yata yatayaaa çiçeeeemmm yatıyorum hala. Oruç zorluyor beni midem çok bulanıyor kalksam çıkarcam sanki. Bende yatabildiğim kadar yatayım dedim
haylaaa yataktaaa
Oh masallahBu arada bugün kontrole gittim Allaha şükür çok iyi bebişiim  darısı tüm isteyenlere ve hamilelere
Masallah cnm.Bu arada bugün kontrole gittim Allaha şükür çok iyi bebişiim  darısı tüm isteyenlere ve hamilelere
Amın kuzum benim yürekten diliyorum çünkü bebek bekleyişinin ne demek olduğunu biliyorum 13 14 gün bile geçmiyor o bekleyişte. Üçü de bir beşi de beklemeyi yaşayan bilir mutlakaNe tatli ne icten yazmissin cok tesekkr ederim mutlaka yazicam ins guzel haberler veririz sirayla. Hepimizin mutlulukla pozitifleri gordugu gunler gelsin ins♥
Açtımm kuzumm aminn rabbim herkesin oruçlarını kabul eylesinn dualarımızı kabul etsinnnnAyyy açtın mı kız orucunu. Allah kabul etsin kuzuuu. Olmayan herkese versin Rabbim
Amın kuzum benim yürekten diliyorum çünkü bebek bekleyişinin ne demek olduğunu biliyorum 13 14 gün bile geçmiyor o bekleyişte. Üçü de bir beşi de beklemeyi yaşayan bilir mutlaka
Bir de sürekli belirti arama kendinde bundan sonrasında keyfine bak çünkü ben ne belirtiler yaşadım hepsi boş çıktı inşallah senin öyle olmaz
Masallah canım sen ne tatlı anlatmışsın öyleEvettt 2 hafta beklicez bakalim artik:) bu surecte bolca kendimi mesgul etmeye caliscam yoksa gerceken gecmek bilmez. Belirtiler kismini etki altinda kalmamak icin cok okumadim ama muthemelen benim mideme vurur. Dogdugumdan beri cok hassas hep dikkat etmeye calisiyorum bulantim ise basladimi serumsuz durmaz. Annemde hamileligi boyunca bulantisi surmus 7 kilo alabilmis hep serum vs takilmis. Ordan anlarim diye dusunuyorum olur iseha bu arada belki okuyanlar merak etmistir 7 kilo alip 3 kilo beni cikarmis valla :)
Ay inan o kadar çocuk uyusa da wc ye gitsem şeklinde pasbal ve pasaklı bi haldeydim ki o dönem. Ne iş var ne arkadaş zaten taşınalı bikaç ay olmuş almanyaya. Zaten bu emzirme sütyenleri hep kumaş ya, küçük olunca da çok dert olmuyor yani asimetrikliğini de kimse görmedi neden bil ? Çünkü oğlan 7-24 vucuduma yapışıktı öff ne ağladı ne çektirdi bana velet yaaa şimdi her ağlamadığı saniye ogğnleri hatırlayıp mutlu oluyorum huzur doluyo içimYapma ya büyüğü görüncede küçülmesi üzmüstür. Beni üzerdi yanibüyük kücük olunca ne yaptin pamuk doldursaydin sütyene . Arkadasiminda dedigin gibi birini emiyo ama onunki büyüktü zaten dikkatle bakmayinca fark belli bile olmuyo. Bizimkiler belli olur tabi
Temiz kalpliyimdir bak Mayıs’ta hamile olcağımı da hissetmiştimKiz icine mi dogdu hayiridr insallahay beni heyecan basiyor ayin 1ine kadar test yapmak yasak bana
13. Gün çatlamış abi çok net! Azminize de saygı duydum bizim evde hiç böyle ne ben ne eşim azmeden yok. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 birlikte olan bizşuan 8 gün geçmiş karşı koltuklarda oturmuş dizi izlemicekmiyiz ha höö diyoruzŞimdi canlarım ayın 14-17-18-19 u değerlendirildi. Ovulasyon sonuçlarına göre ne dersiniz. Zaten adamda bende de hal kalmadı. Bat 29
Belki mucize olmuştur dedim :))) imkanı yok zaten çıkmasının da bi umut işte. Yumurta çatladıktan sonra en az 10 gün geçmesi lazım.. Ben 7.gün yaptım :)) inşallah muradımıza ereriz canım. Senin bat ne zamanBelki erken döllenmedir dedin dimi, gecipte cikmayincada gec döllenme diyoruzherseye bi kılıfımız var ama 9 cok erken ya cikmaz zaten
Yırtık dondan çıkıyorum şuanMasallah canım sen ne tatlı anlatmışsın öylehadi bakalım güzel haberlerle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?