Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum yaş 37 olunca son bir gayret diyoruz işte

Kuzum yaş 37 olunca son bir gayret diyoruz işte
Patron çıldırdı yapmışsınız hahahahabenim 20. Gün hala pik olmadı ovu yaa. Bugün aldım şu asganus mudur agnuscamıdır ne onu içmeye başladım ben de. Eczacı sabah açkarna bitane dedi, yarım saat önce yemekten dedi ama o derece yıldım ki aralıktan beri düzensiz adetten. Bugünkü de böle olsun belki çatlatır yumurtayı dedim. Eşim cumsrtesi iş seyahatine gidiyo, o gitmeden 1-2 gün önce görsem şu pik i yaaa

Bence bekleme sen o piki. Coşsun geceler

Kızlar ben geçen ay 18 Nisan’da regl oldum 28 günde bir olurum net hiç şaşmadı bugüne kadar bu ay olmadım idrar testi negatif bi kaç kez yaptım sabahları cuma günü yani 17 mayısta kan verdim 0.25 çıktı beta hcg ne önerirsiniz dr tekrar gideyim mi bi adet belirtisi hiç yok bende değişik bir kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum. Bekleyeyim mi ne zaman kan vereyim hesap edip yarrımcı olurmusunuz

Masallah diyelim darısı bize insallah ben güzel demek ki hepsi boş mesela Benim arkadaş sürekli kusuyor bir şey yiyemiyor tam tersine zayıfladı ama her şey sağlıklı demiş doktoru yani kız yemek yemiyor bir tek meyve onun dışında ne yerse hemen isrıfra öyle işte hayırlısı bakalım

Kız şu üslubun konuşma tarzın beni benden alıyo ya

Bugün bende 41 meryem suresinin 41.sini okudum. Hadi bakalım ne zaman olacak bebek

Bosuna beklemisim desene büyüsün diye simdi okuyunca yok kalsin dedim resmen. Anneminde cok büyürmüs hamile kalinca simdi sarkti iyice. Normalde kücükmüs bide zayiftir kendisi. Öyle olack diyede korkuyorum. Yine en iyisi oldugu gibi kalsinlar o zaman sikayet etmiycem

Ben takipte etmedim onun icin bilmiyorum aslinda ne zaman catladi, ya da çatladi mi Adette düzensiz bu ara ocakta kürtaj oldum. En son 50. gün geldi yine öyle olursa diye hala calismalara devam ediyoruz. Sat 30 nisan bakalim 31 mayisa kadar dayanmaya caliscam yapmiycam
31 hem kadir gecesi hemde esimin dogum günü güzel haberide alirsam cok güzel olacak sen benden önce ögrenmis olursun kesin, insallah olmustur bebisiinde göstermemistir kendini

İnşallah güzel haberler alırız. Ve inşallah sağlıkla ilerler bu kez.. Bu cuma sabahı bi deneme yaparım :) sen de yap belki çıkar kimbilir :) benim sat 3 mayıstı çünkü. Seninki daha erken :))

Amin canım benim inşallah sebeb olmuş olurum da hayırlısıyla sağlıklısıyla hamile kalırsın tamam adağım olsun diyosan olsun o zaman senin içinde dua edicem bol bol benim hiç umudum yok zaten hamilelikle alakalı olduğunuda sanmıyorum bu gecikmenin bilmiyorum kasıklarımda ağrı var şeffaf yapışkan akıntım var pruçlu olduğum için çok fazla su içemiyorum o yuzden sanırım gene kaşıntı başladı adetimin geleceği de yok o yuzden pes ettim iyice saldım kendimi ne gun sayıyorum nede hesap sadece tek bildiğim 72 gun oldu

Aynen kuzum adetim düzene girsinde inşaallah öyle yada böyle 2 ay beklicem zaten doktor bana 3 ay demişti
Kanser iğnesi neden vurdular canım orayı anlayamadım
Dış gebeliğin tedavi yöntemi olarak vuruyorlarmış canım. Oda işe yaramazsa ameliyat. Bu arada benim bu ay da yok maalesef Geçen ay geç bu ay erken oldum. Kafaya takmamak lazım deniyor ama nasıl beceriyorlar anlayamıyorum. Ben instagramda bebek fotografi gorsem bile içim buruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…