- 2 Mayıs 2019
- 707
- 633
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.721
Kuzum yaş 37 olunca son bir gayret diyoruz işte13. Gün çatlamış abi çok net! Azminize de saygı duydum bizim evde hiç böyle ne ben ne eşim azmeden yok. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 birlikte olan bizşuan 8 gün geçmiş karşı koltuklarda oturmuş dizi izlemicekmiyiz ha höö diyoruzbiz leylek getirecek diye onu bekliypruz galba
Patron çıldırdı yapmışsınız hahahahaKuzum yaş 37 olunca son bir gayret diyoruz işte
Bence bekleme sen o piki. Coşsun gecelerPatron çıldırdı yapmışsınız hahahahabenim 20. Gün hala pik olmadı ovu yaa. Bugün aldım şu asganus mudur agnuscamıdır ne onu içmeye başladım ben de. Eczacı sabah açkarna bitane dedi, yarım saat önce yemekten dedi ama o derece yıldım ki aralıktan beri düzensiz adetten. Bugünkü de böle olsun belki çatlatır yumurtayı dedim. Eşim cumsrtesi iş seyahatine gidiyo, o gitmeden 1-2 gün önce görsem şu pik i yaaa
Masallah diyelim darısı bize insallah ben güzel demek ki hepsi boş mesela Benim arkadaş sürekli kusuyor bir şey yiyemiyor tam tersine zayıfladı ama her şey sağlıklı demiş doktoru yani kız yemek yemiyor bir tek meyve onun dışında ne yerse hemen isrıfra öyle işte hayırlısı bakalımYırtık dondan çıkıyorum şuanben de gebeliğimde 7 kilo aldım, hiç kusmadım serumlanmadım. Oğlan da 42. Haftada doğdu nerdeyse 3.5 kiloydu 7 kiloyu almayı acaip sağlıklı buluyorum , azmedip sağlıklı beslenerek başarmıştım.
Yani ay kusuyorum azcık kilo aldım çocuk gelişmeyecek falan hepsi hikaye önden söyliyim, arkadasım 30 kilo aldı o da 3.5 kilo doğurdu ben de, o iki sene kilo vercem diye karatay karatay dolandı ben üzerinde on kilo daha anlamadan verdim bi de kiloyu içime dert etmediydim.benim oğlan da onun kızından4 ay küçük olmasına rağmen onun ebatlarında . Çok şaapmamak lazım beybilikler
Bu saate kadar sen nerelerdeydinAha
hah kız şişersin yata yataj
Amiiinnnn bebeğim aminnnAçtımm kuzumm aminn rabbim herkesin oruçlarını kabul eylesinn dualarımızı kabul etsinnnn
Hastaneye gttim sonra bizim oğlana bayramlık felan aldım kız anca geldim cok yoruldumBu saate kadar sen nerelerdeydin
Şimdi canlarım ayın 14-17-18-19 u değerlendirildi. Ovulasyon sonuçlarına göre ne dersiniz. Zaten adamda bende de hal kalmadı. Bat 29
Kız şu üslubun konuşma tarzın beni benden alıyo yaYırtık dondan çıkıyorum şuanben de gebeliğimde 7 kilo aldım, hiç kusmadım serumlanmadım. Oğlan da 42. Haftada doğdu nerdeyse 3.5 kiloydu 7 kiloyu almayı acaip sağlıklı buluyorum , azmedip sağlıklı beslenerek başarmıştım.
Yani ay kusuyorum azcık kilo aldım çocuk gelişmeyecek falan hepsi hikaye önden söyliyim, arkadasım 30 kilo aldı o da 3.5 kilo doğurdu ben de, o iki sene kilo vercem diye karatay karatay dolandı ben üzerinde on kilo daha anlamadan verdim bi de kiloyu içime dert etmediydim.benim oğlan da onun kızından4 ay küçük olmasına rağmen onun ebatlarında . Çok şaapmamak lazım beybilikler
Oyy oyy maşallah bebişte iyimiş okudumm mesajınıHastaneye gttim sonra bizim oğlana bayramlık felan aldım kız anca geldim cok yoruldum
Ayy insallah canim senin temiz kalbini yerimTemiz kalpliyimdir bak Mayıs’ta hamile olcağımı da hissetmiştim
Bosuna beklemisim desene büyüsün diyeAy inan o kadar çocuk uyusa da wc ye gitsem şeklinde pasbal ve pasaklı bi haldeydim ki o dönem. Ne iş var ne arkadaş zaten taşınalı bikaç ay olmuş almanyaya. Zaten bu emzirme sütyenleri hep kumaş ya, küçük olunca da çok dert olmuyor yani asimetrikliğini de kimse görmedi neden bil ? Çünkü oğlan 7-24 vucuduma yapışıktı öff ne ağladı ne çektirdi bana velet yaaa şimdi her ağlamadığı saniye ogğnleri hatırlayıp mutlu oluyorum huzur doluyo içimhabi de büyük göğüs fena sırt ağrısı yapıyodu be, bi de üstlerine yatamıyodum . Bi de eşim de ooo büyüdü falan gaza geldi de elletmiyodum ki , onlar oğlana tahsis edildi dokunma süt akıp duruyo diye. Adamcağız emzirme bitene kadar anca baktı küçülmelerine de hiç söylenmedi ben de hiç takmadım kafama açıkcası
Ben takipte etmedim onun icin bilmiyorum aslinda ne zaman catladi, ya da çatladi miBelki mucize olmuştur dedim :))) imkanı yok zaten çıkmasının da bi umut işte. Yumurta çatladıktan sonra en az 10 gün geçmesi lazım.. Ben 7.gün yaptım :)) inşallah muradımıza ereriz canım. Senin bat ne zaman
İnşallah güzel haberler alırız. Ve inşallah sağlıkla ilerler bu kez.. Bu cuma sabahı bi deneme yaparım :) sen de yap belki çıkar kimbilir :) benim sat 3 mayıstı çünkü. Seninki daha erken :))Ben takipte etmedim onun icin bilmiyorum aslinda ne zaman catladi, ya da çatladi miAdette düzensiz bu ara ocakta kürtaj oldum. En son 50. gün geldi yine öyle olursa diye hala calismalara devam ediyoruz. Sat 30 nisan bakalim 31 mayisa kadar dayanmaya caliscam yapmiycam
31 hem kadir gecesi hemde esimin dogum günü güzel haberide alirsam cok güzel olacaksen benden önce ögrenmis olursun kesin, insallah olmustur bebisiinde göstermemistir kendini
Hadi bakalım hayırlısı datlumAhahah bizde 14-17-18-20 neredeyse ayni :) ins hamile kaliriz artik biraz mola
İnşallaaahhhhAyy insallah canim senin temiz kalbini yerim
Amin canım benim inşallah sebeb olmuş olurum da hayırlısıyla sağlıklısıyla hamile kalırsınAy baya gazladın beni kız. Anında başlıyorum ve yanında sapsağlıklı beslenmeye de. Temmuzda düğüne geliyorum istanbul a, o zamana gebe kalırsam ciddem sözüm olsun sana 90 lık bi paket alıp geleceğim senin içinbu da benim adağım olsun şuanda hayattan aileme sağlık dışında iki dileğim var onların ikisi de biarada gerçekleşir inşallah
Dış gebeliğin tedavi yöntemi olarak vuruyorlarmış canım. Oda işe yaramazsa ameliyat. Bu arada benim bu ay da yok maalesefAynen kuzum adetim düzene girsinde inşaallah öyle yada böyle 2 ay beklicem zaten doktor bana 3 ay demişti
Kanser iğnesi neden vurdular canım orayı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?