- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.681
Herkes buralarda geziyo herkes benim gibi iftara davetli sanirsamBende bilmiyorum ki
Yok valla ya yemek yapmam lazım. Sahurdan kalma masayı toplamam lazım ama hala tv telefon
Herkes buralarda geziyo herkes benim gibi iftara davetli sanirsam
Yok valla ya yemek yapmam lazım. Sahurdan kalma masayı toplamam lazım ama hala tv telefonTaş olacam taş
SAnırım onlar 3.günü bakılıyor 21.gün sadece progestoren bakılıyor yumurtlamak oldu mu olmadı mı diye boz geçti bu ay yumurtlama dönemim artık hazıran insallah eşime rastlar ben de de bu dert var ayrıca eşimi göremiyorum kiCnm bende Lh prolaktin tsh fsh estradiol olarak bakildi. Ama 2. Gundu. Doktor 2. 24 saatin icinde geldemisti.
Ayin 19unda pik yapip bugun catlamista olabilir daha catlamamista. 10unu bilseydik keske aksam yap daha siliklesirse catlamis demektir canim.Kizlarcim ovu basligina yazdim ama kimse yanitlamiyor :)
Catlamis mi sizce? Bugunude degerlendirmem lazim sanirsamki dogru mu?
Eki Görüntüle 2270836
Yaaa ne güzel. Benim içtiğim ilaçlardan galiba kuzu ağzımın tadı çok kötü o da bulantı yapıyor yaay ben kalktim misafirlige goturmeye tatli bilem yaptim kendimi cok enerjik hissediyorum bugun. Arada oluyo boyle
Olabilir canim oructan dolayi sabahlari benimde midem kotu oluyorYaaa ne güzel. Benim içtiğim ilaçlardan galiba kuzu ağzımın tadı çok kötü o da bulantı yapıyor ya
valla bende anlamadım bi yerde bi eksik var ama
Anladim cnm bazi doktorlar 3. Gun bakabilir ben 2. Gun yaprimistim. 21. Gun hakkinda hic bir fikrim yok.SAnırım onlar 3.günü bakılıyor 21.gün sadece progestoren bakılıyor yumurtlamak oldu mu olmadı mı diye boz geçti bu ay yumurtlama dönemim artık hazıran insallah eşime rastlar ben de de bu dert var ayrıca eşimi göremiyorum ki
neee sahurdan kalma masa mı tembel seniYok valla ya yemek yapmam lazım. Sahurdan kalma masayı toplamam lazım ama hala tv telefonTaş olacam taş
ayyyy inşallah bende kurtulmak isterim. Fakat bende tv de var benimki 3lüOlabilir canim oructan dolayi sabahlari benimde midem kotu oluyorama yaz da geldi battaniye telefon 2lisinden kurtulmakta istiyorum
yaaa sorma evet azcık tembellik var ama şuan ki keyfi değilneee sahurdan kalma masa mı tembel seni
Belki erken döllenmedir dedin dimi, gecipte cikmayincada gec döllenme diyoruzBen 9 kala yaptım çıkmadı :))
Yapma ya büyüğü görüncede küçülmesi üzmüstür. Beni üzerdi yaniAy bişidicem kız, benim kiler küçük, 75 b. Gebe kaldıgımın 8. Haftası 80d ye çıkmıştı inek gibi olmuştum ki gebelikte sadece 7 kilo almış olmama rağmen. Oğlum ilk 7 ay iki meme emerken ikisi de hep kocamandı. Sonra tekini reddetti, sağ memeyle 20. Aya kadar emzirdim. İki meme arasında 2 beden vardı çok komıktı yaama emzirme bitince işte bisnda ani bi kilı verimim oldu gögüsler hooopp b bedene anında döndü. Şimdi b-c arası, 5 kilo aldım onla da ilgili. Ama şuan oğluma 29 aylık artık ama soldaki süt tamamen bitti ama sağdan hala sıkınca süt geliyor . Ama küçüldü yaaa
Allah yardımcınız olsun inşallah doğal yollardan rabbim hepimize nasip edergittim canım ilaç tedavisi oldum aşılama oldum tutmadı tüp bebek deneyeceğim seneye kadar olmazsa
İnşallah canım hayırlısı bakalımmdur canım hemen gemileri yakma, benim önceki gebeliğimde hiç bişey hissetmemiştim göğüslerimde ilk zamanlar. dolgunlaşmadı ağrımadı hiç. bende yok diye düşünüyodum ama varmış sonradan dolgunlaştı ama yine ağrı olmadı hiç.
Teşekkürler canım benimAnladim cnm bazi doktorlar 3. Gun bakabilir ben 2. Gun yaprimistim. 21. Gun hakkinda hic bir fikrim yok.
Çatlamış canım benim değerlendir ben bu ay öylesine takip ettim 15 te pik gördüm 8 gün tarçın çörek otu bal kürü yaptım merak iste ben olcak diye programa göre bir gün önce pik gördüm demekki ovülayon takibi önemli bir gün sonra çatladı hemen biraz silikleşti bende çizgi bir gün sonraKizlarcim ovu basligina yazdim ama kimse yanitlamiyor :)
Eki Görüntüle 2270836
Henüz çatlamamış. Çatlayınca daha silik oluyor bildiğim kadarıyla canım.Kizlarcim ovu basligina yazdim ama kimse yanitlamiyor :)
Eki Görüntüle 2270836
Çatlamış canım benim değerlendir ben bu ay öylesine takip ettim 15 te pik gördüm 8 gün tarçın çörek otu bal kürü yaptım merak iste ben olcak diye programa göre bir gün önce pik gördüm demekki ovülayon takibi önemli bir gün sonra çatladı hemen biraz silikleşti bende çizgi bir gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?