Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bende Lh prolaktin tsh fsh estradiol olarak bakildi. Ama 2. Gundu. Doktor 2. 24 saatin icinde geldemisti.
SAnırım onlar 3.günü bakılıyor 21.gün sadece progestoren bakılıyor yumurtlamak oldu mu olmadı mı diye boz geçti bu ay yumurtlama dönemim artık hazıran insallah eşime rastlar ben de de bu dert var ayrıca eşimi göremiyorum ki

Anladim cnm bazi doktorlar 3. Gun bakabilir ben 2. Gun yaprimistim. 21. Gun hakkinda hic bir fikrim yok.

Yapma ya büyüğü görüncede küçülmesi üzmüstür. Beni üzerdi yani büyük kücük olunca ne yaptin pamuk doldursaydin sütyene . Arkadasiminda dedigin gibi birini emiyo ama onunki büyüktü zaten dikkatle bakmayinca fark belli bile olmuyo. Bizimkiler belli olur tabi

İnşallah canım hayırlısı bakalımm

Kizlarcim ovu basligina yazdim ama kimse yanitlamiyor :)

Catlamis mi sizce? Bugunude degerlendirmem lazim sanirsamki dogru mu?

Eki Görüntüle 2270836
Çatlamış canım benim değerlendir ben bu ay öylesine takip ettim 15 te pik gördüm 8 gün tarçın çörek otu bal kürü yaptım merak iste ben olcak diye programa göre bir gün önce pik gördüm demekki ovülayon takibi önemli bir gün sonra çatladı hemen biraz silikleşti bende çizgi bir gün sonra

Ya cok tesekkr ederim smdi bi kac saat sonra bir daha yapicam. Ama akintim durdu kuru doneme girdim artik 19 unda da yapmistim ayni gibiydi iki cizgide birbiriyle

Ben app e dongu suremi adet gun sayimi ve son adet tarihlerimi girdigimde tam dunu gosteriyordu peppapp belirtilerde oyle geldi ovu testide 18-19 da pik gibiydi. Bugun akinti bitti kuruluk var ve hafifce siliklesmeye baslamis. Yalniz ben ovu testi ne zaman yapsam silik cizgi hep var hergun duzenli yapmadm bekledigim tarihlerde ya da merak ettigim gunlerde yaptim. Bu arada bende 4-5 gun kadar bal tarcin corekotu yemistim burda gordugum icin. Bugunu de degerlendirip sonra dua edip bekleme donemi herseyin hayirlisi Allah’tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…