- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.161
Ay bisey kalmamis kuzum . SukurYada dediğin gibi sabretmek. 5 günlük ilaç kaldı
kız işyerindede iş görmezsen ne yapacazYatışş ben her zaman ki gibibeni yanına işe alsana zaman geçer
Sorma cocuğa hızlı jızlı kahvaltı verıorum verknde kusuorum o da hiii anne bak öğk dioSen oğluna nasıl bakıyon kız
Aynen. İnşallah işe yarar. Çok yoğun akıntı oluyor ama bence fitildennAy bisey kalmamis kuzum . Sukur
Yok ben iş yapmayacam kiiii zaman geçirecemkız işyerindede iş görmezsen ne yapacaz
Olabilir canim bende bi ara fitil kullanmistim cok yogun kremsi akinti yapmistiAynen. İnşallah işe yarar. Çok yoğun akıntı oluyor ama bence fitildenn
Onada yazıkSorma cocuğa hızlı jızlı kahvaltı verıorum verknde kusuorum o da hiii anne bak öğk dio
Fazla ilgilenemiyorum sürekli bulantı ve halszlk var parka felan da cıkarmıom hep evdeAynen. İnşallah işe yarar. Çok yoğun akıntı oluyor ama bence fitildenn
Akşam yemekte ne varOlabilir canim bende bi ara fitil kullanmistim cok yogun kremsi akinti yapmisti
Yok ben iş yapmayacam kiiii zaman geçirecem
Evet çok günah bu ara hep yalnız kaldı düzelseydimOnada yazık
Anane babane yokmu kız onlar ilgilenseFazla ilgilenemiyorum sürekli bulantı ve halszlk var parka felan da cıkarmıom hep evde
Tabiii yapmam. Evde yapıyommuki orda yapayımzaten belliydi senin iş yapmayacağın tembel seni
Ay dunden yemeklerim vardi valla israf olur onlari yicezAkşam yemekte ne var
Akşam olsa da yemek yesekAy dunden yemeklerim vardi valla israf olur onlari yicezbide yanina biseyler yaparim fikrim yok
Akşam olsa da yemek yesek
Akşam olsa da yemek yesek
Benim annem çalışıyor babaannesi de cok yakın ama vurdumduymaz cıktı oda hiç o taraflı olmuyor cadaloz kaynana grubuna dahil ayrımcı küçük eltim var geldi hamile onu ayırıyo bizimle alakası hiç kalmadıAnane babane yokmu kız onlar ilgilense
Ay olsun en azindan basini agriazBenim annem çalışıyor babaannesi de cok yakın ama vurdumduymaz cıktı oda hiç o taraflı olmuyor cadaloz kaynana grubuna dahil ayrımcı küçük eltim var geldi hamile onu ayırıyo bizimle alakası hiç kalmadı
Ben sahurdan sonra ezan okunuyorya o zaman acıkmaya başlıyorumkiz deme dur bende acıktim . Daha cok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?