Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın bende devamı gelmedi o lekelenmenin, bekliyorum.şimdi son 3 gündeyim.doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Günaydın, kan testi verdin mi canım? Lekelenmenin devamı gelmediyse sıkıntı yoktur heralde ama gelirse hemen git düşük tehlikesi falan varsa önceden önlem alırsın.

Günaydın, kan testi verdin mi canım? Lekelenmenin devamı gelmediyse sıkıntı yoktur heralde ama gelirse hemen git düşük tehlikesi falan varsa önceden önlem alırsın.
Devamı gelmedi tatlım kan da vermedim ama ben diyorum ki bu kesin bal tarçın çörek otundan böyle oldu.düzenimi etkilemiştir yani sonuçta.hiç yerleşme lekesidir diye düşünmeyeyim diyorum.sonra üzülüyorum.sence ne yapayım?

Ben hiç küe kullanmadım ama kür lekelenme yapar mı ki? Aynen çokta umutlanıp üzülmemek lazım ama bir idrar testi yapsana varsa çıkabilir. Lekelenmeden 1-2 gün sonra çıkıyor diiyolardıı

Ben hiç küe kullanmadım ama kür lekelenme yapar mı ki? Aynen çokta umutlanıp üzülmemek lazım ama bir idrar testi yapsana varsa çıkabilir. Lekelenmeden 1-2 gün sonra çıkıyor diiyolardıı
Eşime testleri saklatmıştım ya, istemeye de utanıyorum şimdi , olmazsa yarın sabah yaparım

Ay bende lekelenme yasadim o kuru kullanmistim bu ay ondan midir ki yaa

Ay bende lekelenme yasadim o kuru kullanmistim bu ay ondan midir ki yaa
Ben öyle düşündüm canım, bielemedim ki, kürü kullanırken iki kasık bölgemde de ağrılarım olmuştu, 7 gün falan kullandım, ovülasyona 6 gün falan kala da bıraktım.o aralar bir şey olmamıştı.dün 4 günüm varken lekelenme oldu, şimdi iyiyim ama.ha bunla beraber ne ağrım ne sızım var.sende ağrı oldu mu lekelenme olurken? Bir de ne zaman oldu seninki canım?

Yok benimde hic agrim olmadi benide 6-7 gun var sanırım ama ben erken yumurtladigimi hissettim adetliyken bile kasiklarim agriyodu. Ne bilimben umutlanmistim. insallah guzel haberler alalim yaa

Co sükür cnm biraz yalnızlık zor olmaya başladı eşimle ben memleketten uzaktaniyız ama böylewineee ragzıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…