- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.121
Amin canımAllah sağlıklı uzun ömür nasip etsin
prensesini öp yerime
Günaydın, kan testi verdin mi canım? Lekelenmenin devamı gelmediyse sıkıntı yoktur heralde ama gelirse hemen git düşük tehlikesi falan varsa önceden önlem alırsın.Kızlar günaydınbende devamı gelmedi o lekelenmenin, bekliyorum.şimdi son 3 gündeyim.doktora gitmeme gerek yok değil mi?
Devamı gelmedi tatlım kan da vermedim ama ben diyorum ki bu kesin bal tarçın çörek otundan böyle oldu.düzenimi etkilemiştir yani sonuçta.hiç yerleşme lekesidir diye düşünmeyeyim diyorum.sonra üzülüyorum.sence ne yapayım?Günaydın, kan testi verdin mi canım? Lekelenmenin devamı gelmediyse sıkıntı yoktur heralde ama gelirse hemen git düşük tehlikesi falan varsa önceden önlem alırsın.
Neden hamile olmadığını düşünüyorsun sen?Kızlaarrcımm 4 günüm kaldıAma hamile değilim büyük ihtimal
Ben hiç küe kullanmadım ama kür lekelenme yapar mı ki? Aynen çokta umutlanıp üzülmemek lazım ama bir idrar testi yapsana varsa çıkabilir. Lekelenmeden 1-2 gün sonra çıkıyor diiyolardııDevamı gelmedi tatlım kan da vermedim ama ben diyorum ki bu kesin bal tarçın çörek otundan böyle oldu.düzenimi etkilemiştir yani sonuçta.hiç yerleşme lekesidir diye düşünmeyeyim diyorum.sonra üzülüyorum.sence ne yapayım?
Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kuzum ya. Öyle bir belirti falanda yok. Ondan yaniii ümitlenmiyorum.Neden hamile olmadığını düşünüyorsun sen?
Eşime testleri saklatmıştım ya, istemeye de utanıyorum şimdiBen hiç küe kullanmadım ama kür lekelenme yapar mı ki? Aynen çokta umutlanıp üzülmemek lazım ama bir idrar testi yapsana varsa çıkabilir. Lekelenmeden 1-2 gün sonra çıkıyor diiyolardıı
Belli olmaz, öyle hiç hissetmeden olan da çokmuş,pozitif düşün, "neden olmasın ki" demek lazım ya, ben öyle düşününce rahatlıyorum.Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum kuzum ya. Öyle bir belirti falanda yok. Ondan yaniii ümitlenmiyorum.
Yaap yap yarın sabahh. Bende yapmayı düşünüyorum aklımdan çıksın diyeEşime testleri saklatmıştım ya, istemeye de utanıyorum şimdi, olmazsa yarın sabah yaparım
İnşallah olur tabi aynen. Ümitlenmyorum ama olsun diye dua ediyorum sürekli tabi :))Belli olmaz, öyle hiç hissetmeden olan da çokmuş,pozitif düşün, "neden olmasın ki" demek lazım ya, ben öyle düşününce rahatlıyorum.
Benimde son 5 birlikte bekleyeceğiz. Test yapicak misin. Ben artik vucudumda belirti aramiyorum.s sonradan uzuluyorum.Benim de yumurtlamaya göre son 5 ama bende bugün o akıntının sarı rengi var..
Ay bende lekelenme yasadim o kuru kullanmistim bu ayDevamı gelmedi tatlım kan da vermedim ama ben diyorum ki bu kesin bal tarçın çörek otundan böyle oldu.düzenimi etkilemiştir yani sonuçta.hiç yerleşme lekesidir diye düşünmeyeyim diyorum.sonra üzülüyorum.sence ne yapayım?
Ben öyle düşündüm canım, bielemedim ki, kürü kullanırken iki kasık bölgemde de ağrılarım olmuştu, 7 gün falan kullandım, ovülasyona 6 gün falan kala da bıraktım.o aralar bir şey olmamıştı.dün 4 günüm varken lekelenme oldu, şimdi iyiyim ama.ha bunla beraber ne ağrım ne sızım var.sende ağrı oldu mu lekelenme olurken? Bir de ne zaman oldu seninki canım?Ay bende lekelenme yasadim o kuru kullanmistim bu ayondan midir ki yaa
Yok benimde hic agrim olmadi benide 6-7 gun var sanırım ama ben erken yumurtladigimi hissettim adetliyken bile kasiklarim agriyodu. Ne bilimben umutlanmistim.Ben öyle düşündüm canım, bielemedim ki, kürü kullanırken iki kasık bölgemde de ağrılarım olmuştu, 7 gün falan kullandım, ovülasyona 6 gün falan kala da bıraktım.o aralar bir şey olmamıştı.dün 4 günüm varken lekelenme oldu, şimdi iyiyim ama.ha bunla beraber ne ağrım ne sızım var.sende ağrı oldu mu lekelenme olurken? Bir de ne zaman oldu seninki canım?
İnşallahYok benimde hic agrim olmadi benide 6-7 gun var sanırım ama ben erken yumurtladigimi hissettim adetliyken bile kasiklarim agriyodu. Ne bilimben umutlanmistim.insallah guzel haberler alalim yaa
Co sükür cnm biraz yalnızlık zor olmaya başladı eşimle ben memleketten uzaktaniyız ama böylewineee ragzıymay ne güldüm allah iyiliğini versin ya senin adına cok sevindim ikinizde rahat uylu çekmişsinizşu şekil oluyo bak @bunu koyup devamında isim yazdınmı çıkıyo zaten hemen isimler seçiyorsun @guzelgunler2019
Şükür iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?