- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #12.141
Ayyyy halaylık halim yok. Yürümeye halim yokHalay cekeceğiz birlikte![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy halaylık halim yok. Yürümeye halim yokHalay cekeceğiz birlikte![]()
Merak ediyodum bu ay yine neyi belirti saycam diye![]()
Ayyy kesin hamilesin sen
Olmaz midemin bulanip kusmam lazim anca o zaman umit ederimAyyy kesin hamilesin sen![]()
Ben bulantıya da inanmam. O zaman ben şimdi hamileyimOlmaz midemin bulanip kusmam lazim anca o zaman umit ederim![]()
Ya acaba ilaçlar bitene kadar oruç tutmasam günah mı olurOlmaz midemin bulanip kusmam lazim anca o zaman umit ederim![]()
Ben bulantıya da inanmam. O zaman ben şimdi hamileyim![]()
Az kaldi ramazanin bitmesine kuzum sabret sonradan tutmakda zor oluyorYa acaba ilaçlar bitene kadar oruç tutmasam günah mı olur![]()
Ayy bulanmasın zaten kuzum benim çok olur öyleama benim midem hic bulanmaz kolay kolay.
Ayy bulanmasın zaten kuzum benim çok olur öyleSonradan tutması zor evet ama Allah affetsin namaz bile kılamıyorum kız
![]()
Sen bilirsin kuzum tedavi sonucta gunahi olmaz herhaldeAyy bulanmasın zaten kuzum benim çok olur öyleSonradan tutması zor evet ama Allah affetsin namaz bile kılamıyorum kız
![]()
İyiyizz canım sen nasılsınnnasılsınız bayanlar![]()
Yada dediğin gibi sabretmek. 5 günlük ilaç kaldıSen bilirsin kuzum tedavi sonucta gunahi olmaz herhalde
bende şükür iyiyim tşklerİyiyizz canım sen nasılsınn![]()
kürklü ne yaptın kız ?Yada dediğin gibi sabretmek. 5 günlük ilaç kaldı
Ay bnde sbh modu kötüyüm mmAyyyy halaylık halim yok. Yürümeye halim yok![]()
Yatışş ben her zaman ki gibikürklü ne yaptın kız ?
Ay bnde sbh modu kötüyüm mm