- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.241
Kiz bizim burda lahmacun da yokBen hiç yemedim yiyeceğimi de hiç sanmam ama canım lahmacun istedi
Orda satılıyor mu ki kız hiç bilmiyorum. Yakınız zaten buraya gel ben alırım sanaKiz bizim burda lahmacun da yokyapan yer. Dedim git a101den al
yaa merhaba:) bu hamilelik günlüğünü neden aktifleştiremiyorum acaba :) bir bilginiz var mııı:)Kaynanam kendisi bulduğu içi bayılıyor
Lahmacun olmayan yer mi olur? Neresi orasıKiz bizim burda lahmacun da yokyapan yer. Dedim git a101den al
Satiliyor kuzum sagolOrda satılıyor mu ki kız hiç bilmiyorum. Yakınız zaten buraya gel ben alırım sana
Lahmacun olmayan yer mi olur? Neresi orası
Valla canım hsg mi ne onu diyorsun demi. Ay hgs ile karıştırıyorum( hızlı geçiş sistemi)Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar, bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
Kiz bizim burda lahmacun da yokyapan yer. Dedim git a101den al
ya firin felan var ama yapmiyolar kiz buranin nufus 1000 hayir sıfıri eksik atmadim
Yok yok sen suşi ye bakma sen çıbık kıraker ye kuzumÇıkarıcam şimdi haaaa. Lahmacun suşi fln Allah'ım sana geliyorummm
Çıkarıcam şimdi haaaa. Lahmacun suşi fln Allah'ım sana geliyorummm
Bizim kasaba ordan da dandikBizim dandik kasaba bile yapıo yav
Yok yok sen suşi ye bakma sen çıbık kıraker ye kuzum
İçini sen hazırlasan falan, ya lahmacun hayat damarlarımızran biridir çünküya firin felan var ama yapmiyolar kiz buranin nufus 1000 hayir sıfıri eksik atmadim
Hee evet
Bi kere denim dedimİçini sen hazırlasan falan, ya lahmacun hayat damarlarımızran biridir çünkübir de ben bazen evde yapıyorum, tavada, şahane oluyor, evde dene derim
ayy bende o asamaya gelmek istiyorum. Lahmacundan midem bulanirsa sevincten havaya ucarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?