Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar , bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?

Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar , bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
Valla canım hsg mi ne onu diyorsun demi. Ay hgs ile karıştırıyorum( hızlı geçiş sistemi) Ben hiç yaptırmadım ama burda çok okudum. Kimisi ağrısız hiç hissetmiyorsun diyor kimi ağrıyor diyor. Eğer tüplerde tıkanıklık barsa biraz ağrı oluyormuş okuduğum kadarı ile. Sen yaptırcak mısın ki??

ayy bende o asamaya gelmek istiyorum. Lahmacundan midem bulanirsa sevincten havaya ucarim

Kız valla doğru şeyler söyle. Dua yerine geçer Allah korusun. Hamile kalayımda şunada razıyım bunada razıyım demeyin nolurrrrrr. Dua duadır. Hayırlı gebeliğim olsun deyin yalnızcaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…