- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.261
Teşekkür ederimmmHahahahaha çok fenasın
Hee evethobilerim arasinda susi yapip yemek var vasabisiz olmaz ama
Lahmacunu yapamıyon ama suşi yapıyon. Sen bi harikasın dostumHee evethobilerim arasinda susi yapip yemek var vasabisiz olmaz ama
Valla bu ay yaptıracağım kürklü, sana fer nur kürklü diyordu dimiValla canım hsg mi ne onu diyorsun demi. Ay hgs ile karıştırıyorum( hızlı geçiş sistemi)Ben hiç yaptırmadım ama burda çok okudum. Kimisi ağrısız hiç hissetmiyorsun diyor kimi ağrıyor diyor. Eğer tüplerde tıkanıklık barsa biraz ağrı oluyormuş okuduğum kadarı ile. Sen yaptırcak mısın ki??
Onu hep diyorum kuzumKız valla doğru şeyler söyle. Dua yerine geçer Allah korusun. Hamile kalayımda şunada razıyım bunada razıyım demeyin nolurrrrrr. Dua duadır. Hayırlı gebeliğim olsun deyin yalnızcaa
Lahmacunu yapamıyon ama suşi yapıyon. Sen bi harikasın dostum
kiz ne susisi Allahim ya yapamam tabisi onuda
Evet kürklü diyorValla bu ay yaptıracağım kürklü, sana fer nur kürklü diyordu dimidiğer her şey normalse veolmuyorsa başka bir şeyler vardır belki diyorum.ya tıkalıysa ve aylardır boşuna çabalıyorsam diye düşünüyorum.sence yaptırmayayım mı?
Bırak ya. Yapta yiyelim dicez diye kıvırıyonkiz ne susisi Allahim ya yapamam tabisi onuda
Kiz ilk defa yemek konustuk onada sen geldinBi bakim kim ne yazmış dedim pişmanlık sebebimsiniz pislikler
Gıızz sen nerelisinDoğru bildim ama demiiiiSuşi ne gııı gidelee
Bırak ya. Yapta yiyelim dicez diye kıvırıyon
Kiz ilk defa yemek konustuk onada sen geldinsans
Bi daha girmeden haber et yemek konuşmayalımBi bakim kim ne yazmış dedim pişmanlık sebebimsiniz pislikler
bence bunu istememelisin benden demesi. Daha duzgun pilav yapalı bikac ay oluyo
Tamam kuzum bi dahakine susamlu ve susamsiz vubuk krakerleri konusuruzSizi arkadaşlıktan reddediyorum
KayseriGıızz sen nerelisin
Olsun suşinin içindeki pirinçte lapa bişey zatennnbence bunu istememelisin benden demesi. Daha duzgun pilav yapalı bikac ay oluyo
Bi kaşıntisi var ama
Yok valla daha yaşayacak güzel günlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?