Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kürklü diyor @fer_nur Canım doktora gittin herşey tamam bi sorun yok mu dedi. Yani benim hiç bilgim yok ama doktor demez mi bide bunu yapalım diye bilemedim inan. Kaç aylık evlisin kaç aydır olmuyorki bebiş
Doktor 8 ay dene sonra bakalım tüplere dedi ben 5 aydır deniyorum.bence bu ay da olmadı, oldu mu 6 ay.1.5 yıllık da evliyiz.biraz sabırsızım herhalde.

Doktor 8 ay dene sonra bakalım tüplere dedi ben 5 aydır deniyorum.bence bu ay da olmadı, oldu mu 6 ay.1.5 yıllık da evliyiz.biraz sabırsızım herhalde.
Bak bende 6 ay denedim pes ettim Eğer bi zararı yoksa de bakalım doktora. Ama fazlada stres yapıyorsun gibime geldi kızzz

İçini sen hazırlasan falan, ya lahmacun hayat damarlarımızran biridir çünkü bir de ben bazen evde yapıyorum, tavada, şahane oluyor, evde dene derim
Cnaım lahmacun çekti kızlar sayenizdee eve gidince lahmacun söylücem iftaraa üşeniyordum bugün zaten yemek yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…