- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.281
Olsun suşinin içindeki pirinçte lapa bişey zatennn
Ayıp ediyonnnBi kaşıntisi var ama
Hiç yedin mi kız. Ben bilmem tadınıkiz yeter valla canim cekti
Doktor 8 ay dene sonra bakalım tüplere dedi ben 5 aydır deniyorum.bence bu ay da olmadı, oldu mu 6 ay.1.5 yıllık da evliyiz.biraz sabırsızım herhalde.Evet kürklü diyor @fer_nurCanım doktora gittin herşey tamam bi sorun yok mu dedi. Yani benim hiç bilgim yok ama doktor demez mi bide bunu yapalım diye bilemedim inan. Kaç aylık evlisin kaç aydır olmuyorki bebiş
Yedim de bayilmamistim pekHiç yedin mi kız. Ben bilmem tadını
Bak bende 6 ay denedim pes ettimDoktor 8 ay dene sonra bakalım tüplere dedi ben 5 aydır deniyorum.bence bu ay da olmadı, oldu mu 6 ay.1.5 yıllık da evliyiz.biraz sabırsızım herhalde.
Ben hayatımda suşi yememişim bide iftarda yiyememBu arada iftarda suşi yiyen var mıdır ya?
Kizi zorla kusturcan gi sus
Tamam kuzum bi dahakine susamlu ve susamsiz vubuk krakerleri konusuruz
Yaşım 30 ya belki ondandır.daha 2. Çocuğu var bu işinBak bende 6 ay denedim pes ettimEğer bi zararı yoksa de bakalım doktora. Ama fazlada stres yapıyorsun gibime geldi kızzz
Haber et merak ettim ne diyecek. İnşallah ağrısı acısı olmazYaşım 30 ya belki ondandır.daha 2. Çocuğu var bu işinbi sorayım ben yine.istemezse yapmayız.
Bi kaşıntisi var ama
Cnaım lahmacun çekti kızlar sayenizdee eve gidince lahmacun söylücem iftaraa üşeniyordum bugün zaten yemek yapmayaİçini sen hazırlasan falan, ya lahmacun hayat damarlarımızran biridir çünkübir de ben bazen evde yapıyorum, tavada, şahane oluyor, evde dene derim
Tamamdır canım, siz devam edin, ben yemeğime dönem, suşi kalsınHaber et merak ettim ne diyecek. İnşallah ağrısı acısı olmaz
Aboooo ne diyooo bizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?