- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.821
Yani 14. Gün mü yumurtladın diyosun? Benim 170 falandı o adetin 2 gün gecikmesi diyorlar, sanırım senin de buna göre 13. Gün veya 12. Gün olmuş yumurtlama di mi? En son 50. Gün fln yumurtlamış bi insanla konuşuyosun kız hatırlatıyım öncelikleTam tarih bilmiyorum canim ama adete 2 gun kala 62ydi degerim erken yum olmamis gibi degere gore. Ama genelde herkes 2 gun erkene geldi diyor. Bizdenzaten gunasiri iliski olmadi 3 gunde bir felandi olacsk insallah
Kuzum benim dongum 25-26 felan 14. Gunde yum oldu farzedersek yine olmuyoYani 14. Gün mü yumurtladın diyosun? Benim 170 falandı o adetin 2 gün gecikmesi diyorlar, sanırım senin de buna göre 13. Gün veya 12. Gün olmuş yumurtlama di mi? En son 50. Gün fln yumurtlamış bi insanla konuşuyosun kız hatırlatıyım öncelikle
Nt yaptırdım ben sadece cinsiyeti daha öğrenmedik ve bulantı kusma devam edıyor :)))Hayhatun
@EceCigdem
Eneaciz
@hilalyunus3mre
Tatlim12345
Selam kızlar Benim de sat 2 marttı
Hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız
Nasıl gidiyor sizlerin ?
İkili tarama yapıldı mı? Mide bulantısı var mı
Ve cinsiyetler belli mi?
Bence etkili bir kür canımBen soğan suyu içtim ama olmadı yalnız eşim faktörü vardı ben de belkide ondan haklı da olabılırsınız
Rica ederim kuzumD
Demek ki bünyeyle alakalı tatlım teşekkürler
Sağlıkla gelecek kızın yavrumBen öyle hissediyorum, kız olacak gibi vurdu dilime şuan, biliyor musunuz cinsiyet? Herseyin hayırlısı canım Sana bir de sorum var bu soru sümmeyye ye de ama yine onu işaretleyemedim bugün çörekotunun 6. Günü. Döngümün 8. Günü, adetim bitti 3 gün önce falan. Normalde bu dönemde ben acaip kuru olurdum sanki yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım var ve arada yumurtalıklarıma bişiler oluyor. Bu kürü yaparken sende de böyle şeyler oldu mu ? Ya eşimle ilişki de olmuyor, işte hasta gibiyim ona da bulaşacak diye aklı çıkıyor ama yarın gibiyor bi hafta yok . Ama sanki ben bu sefer baya baya bu hafta yumurtlarım gibi hissediyorum, kandırmalıyımbu gece işte sorum bu, kürü yaparken bu kadar erken böyle kasık yumurtalık ağrısı ve akıntı gördünüzmü? @smyy arkadaş bi etiketlemedim seni
Bi de bence sen ayın 19 undaki ilişkiden gebe kaldın biliyo musun? Topiğini iki kere okudum da, 14 ü değil bence 19 u. Doktorlar nediyor bu konuda merak ettim? Yani gelişimi sat a göre mi gidiyor yoksa gün toplayıp çıkardınız mı? Ay umarım ben de 15. Gün falan çatlama olur bu ay yüzde 25 ihtimali denk getirebilmek istiyorum, gebe kalmasam da olur. Kendimi kadın gibi hissetsem. Yumurtanın çatladığını görsem , adetim 32 de gelse o bana yetecek
Yani 14. Gün mü yumurtladın diyosun? Benim 170 falandı o adetin 2 gün gecikmesi diyorlar, sanırım senin de buna göre 13. Gün veya 12. Gün olmuş yumurtlama di mi? En son 50. Gün fln yumurtlamış bi insanla konuşuyosun kız hatırlatıyım öncelikle
İnşaallah uğurlu gelir burasıBeni de ekler misinMavi Boncugumm yarin bat tarihim.
Allah kolaylık versinİyi şükür canım. Ben daha yeni yeni yemek yemelere başladım. Reflü sıkıntım oluyor genelde benim. Bulantı dönemimde serumlar yedim.
İkili tarama vs. istemediğime dair imza attım. Ne olursa olsun Allah'ın izniyle doğuracağım için gerek görmedim.
İkili Cuma yaptırdıkİlk aylar zorlar ama 4-5-6 rahat edersin
Cinsiyet belli olmadı dimi ikili test yaptırdınmı
Benim eşle o zor ya, bizde çok gerginlik oldu bu konu. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 korunarak birlikte oluyorduk şuan stres oluyor ben de asla gel yatağa falan demiyorum. Hatta çok istekli olduğumu belli etsem boşalamıyor falan bunlar hep yeni çıktı. Gel bu hafta iki günde bir birlikte olalım desem yapmaz eminim yani, sen beni çocuk için kullanıyodun sevmiyosun der bi hafta birlikte olmaz. Böyle de tersCinsiyet anlaşılmadı ama bende kız diye düşünüyorum :)
Canım tabiki erken yumurtlama sağlıyor bu kür. Yani boş geçmemen gerekir iki güne bir özellikle çalışma olmalı. Yoksa bu ay kür boşa gider
Ay inşallah 14 ünde yumurtam çatlar benim de o zamanZaten benimde 2 gün gecikmeye 211 çıkmıştı canım
Offf benzer versiyonunu bende var. Bi dolu bi boş suratı değişiyor diye 2 boş 1 dolu yapayım sesi çıkmasın dedim bugün sabah dolu olacaktı yapmadı. Bugün çok tersim ve gerginim..Benim eşle o zor ya, bizde çok gerginlik oldu bu konu. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 korunarak birlikte oluyorduk şuan stres oluyor ben de asla gel yatağa falan demiyorum. Hatta çok istekli olduğumu belli etsem boşalamıyor falan bunlar hep yeni çıktı. Gel bu hafta iki günde bir birlikte olalım desem yapmaz eminim yani, sen beni çocuk için kullanıyodun sevmiyosun der bi hafta birlikte olmaz. Böyle de ters
Yumurtlama haftası dışında hiç değmiyorum. Bundan 3 gün önce dedim ki keşke kendim yapabilsem sana mecbur olmasam dedim.Benim eşle o zor ya, bizde çok gerginlik oldu bu konu. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 korunarak birlikte oluyorduk şuan stres oluyor ben de asla gel yatağa falan demiyorum. Hatta çok istekli olduğumu belli etsem boşalamıyor falan bunlar hep yeni çıktı. Gel bu hafta iki günde bir birlikte olalım desem yapmaz eminim yani, sen beni çocuk için kullanıyodun sevmiyosun der bi hafta birlikte olmaz. Böyle de ters
Hahaha. Benimki hassas ya alınır. Hiç dokunmasam o da dert iyice uzaklaşıyoruz. Biz baya aktif bir çifttik çocuk uğruna cinsel hayatımız sekteye uğradı resmenYumurtlama haftası dışında hiç değmiyorum. Bundan 3 gün önce dedim ki keşke kendim yapabilsem sana mecbur olmasam dedim.
Bi kısmımız gebe, bi kısmımız da gebe kalmaya çalışıyorKızlaaaaar napıyosunuz nasılsınız
Aynen katılıyorum her an gelişmeleri takipteyizBi kısmımız gebe, bi kısmımız da gebe kalmaya çalışıyor
HahahahBi kısmımız gebe, bi kısmımız da gebe kalmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?