Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam tarih bilmiyorum canim ama adete 2 gun kala 62ydi degerim erken yum olmamis gibi degere gore. Ama genelde herkes 2 gun erkene geldi diyor. Bizdenzaten gunasiri iliski olmadi 3 gunde bir felandi olacsk insallah
Yani 14. Gün mü yumurtladın diyosun? Benim 170 falandı o adetin 2 gün gecikmesi diyorlar, sanırım senin de buna göre 13. Gün veya 12. Gün olmuş yumurtlama di mi? En son 50. Gün fln yumurtlamış bi insanla konuşuyosun kız hatırlatıyım öncelikle

Kuzum benim dongum 25-26 felan 14. Gunde yum oldu farzedersek yine olmuyo acaba ben gec mi yum oldu 16. Gunde bi lekelenmem olmustu ben onu yerlesme diye sevinmistim belkide o yumurtlama lekesiydi . Keske ovuyle takip etseydim

Cinsiyet anlaşılmadı ama bende kız diye düşünüyorum :)

Canım tabiki erken yumurtlama sağlıyor bu kür. Yani boş geçmemen gerekir iki güne bir özellikle çalışma olmalı. Yoksa bu ay kür boşa gider

Doktorlar sat ile uyumlu diyor canım. Yani 19u değil öncesi

Zaten benimde 2 gün gecikmeye 211 çıkmıştı canım

Benim eşle o zor ya, bizde çok gerginlik oldu bu konu. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 korunarak birlikte oluyorduk şuan stres oluyor ben de asla gel yatağa falan demiyorum. Hatta çok istekli olduğumu belli etsem boşalamıyor falan bunlar hep yeni çıktı. Gel bu hafta iki günde bir birlikte olalım desem yapmaz eminim yani, sen beni çocuk için kullanıyodun sevmiyosun der bi hafta birlikte olmaz. Böyle de ters

Offf benzer versiyonunu bende var. Bi dolu bi boş suratı değişiyor diye 2 boş 1 dolu yapayım sesi çıkmasın dedim bugün sabah dolu olacaktı yapmadı. Bugün çok tersim ve gerginim..

Yumurtlama haftası dışında hiç değmiyorum. Bundan 3 gün önce dedim ki keşke kendim yapabilsem sana mecbur olmasam dedim.

Yumurtlama haftası dışında hiç değmiyorum. Bundan 3 gün önce dedim ki keşke kendim yapabilsem sana mecbur olmasam dedim.
Hahaha. Benimki hassas ya alınır. Hiç dokunmasam o da dert iyice uzaklaşıyoruz. Biz baya aktif bir çifttik çocuk uğruna cinsel hayatımız sekteye uğradı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…