Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürür Bi bebeğin olur canım tüm kalbimle diliyorum

İnşallah Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürür Bi bebeğin olur canım tüm kalbimle diliyorum
inşallah şirk koşmak olur zaten çocuğum olmuyor demek.
bunu Allah bilir sadece...
Ama bir süre tedavilerden uzak kendim için yaşayarak geçirmek istiyorum bana kalan zamanı.
garibim eşim de bir şey diyemiyor....
senin vücudun diyor sen bilirsin diyor ama içini biliyorum ne kadar üzüldü yine kim bilir.

Bak bizim Bi akraba var esimin teyzesinin kızı onunda 8 9 senedir olmuyormuş uğrastı uğrastı olmadı gecen sene tedaviyy bıraktı iki aya gebe kaldı su an Bi oğlu oldu buda aklında olsun umut var olur oluuurrrr

Bak bizim Bi akraba var esimin teyzesinin kızı onunda 8 9 senedir olmuyormuş uğrastı uğrastı olmadı gecen sene tedaviyy bıraktı iki aya gebe kaldı su an Bi oğlu oldu buda aklında olsun umut var olur oluuurrrr
benim de velim var öyle 19 yıl ne profesörlere gitmişler kimse çözüm bulamamış kendiliğinden peşpeşe hamile kalmış iki çocuğu var 1er sınıf arayla

Canım kaç sene olmuştı sanki senin çok olmamıştı deneme sürecin? Çok erken doktor müdahalesi aldın galiba o yüzden daha da yıprandın olabilir mi?

Anladım canım tabi doktorun bi bildiği vardır
İnşallah vesile olur

Canım kaç sene olmuştı sanki senin çok olmamıştı deneme sürecin? Çok erken doktor müdahalesi aldın galiba o yüzden daha da yıprandın olabilir mi?
evet canım eylülden beri tedavideyim.
bunlar dışında bir de bartholin kisti aldrdm ameliyatla.
hemen her hafta vajinal muayne oldm
iğneler canımı yaktı
çatlatma iğnesi çok sancılı
her gün beş altı tane ilaç içiyorum.
yoruldum biraz. başka yorgunluklarım da var.
çok yoğun çalışıyorum.
tükenmişlk sendromuna ramak kaldı
hem iş hem bu.

Üzüldüm gerçekten canım ne yaşadığını biliyorum bence senin bebeğin hiç ummadığın bir anda gelecek
Nasip işte nasip diyoruzya Allah Ol demedikçe olmuyor O bir vakit yazmış işte
Bencede farklı alanlara yönel yeterince yoruldun

Tatlim ben iyiyim cok sukur ilk basta mide bulantisi fila oldu ama suanda sikinti yok. Ikiliyi yaptirdim. Sonucu beni cok alakadar etmiyor cunku net sonuc vermiyor. Ama sikin yok dedi doktor.cinsiyet olayimiz belli degil gostwrmedi sen nasilsin bu ara nasil gidiyor

Tatlim ben iyiyim cok sukur ilk basta mide bulantisi fila oldu ama suanda sikinti yok. Ikiliyi yaptirdim. Sonucu beni cok alakadar etmiyor cunku net sonuc vermiyor. Ama sikin yok dedi doktor.cinsiyet olayimiz belli degil gostwrmedi
Aynen biz de yaptırdık
Cinsiyeti bizim de göstermedi :)
Bir ay sora artık
Detaylı ultrasona kayıt açmayabilirlermiş
Yine sorun telde dediler ama
Orada ücretsizdi araştırma
Özelde 400 müş
24 ncü haftayı geçmeden yaptırmak gerekmiş daha var ama 400 gereksiz bir para
Yani allah korusun birşey araştırman gerkeir
Ya da tedavi vb
Tabi ki ev parası da giderse sağlık olsun
Şimdi yersiz olıyor ama mecbur işte

Kuzum geçen ay benim de eşim yumurtlama dönemimde yoktu boş geçti nasıl geçecek dedim Rabbim sabrını veriyor çok şükür bu ay olmasa bile uzlulmemeye karar verdim en doğru zamanı Rabbim bilir kafamda bitirdim bazı seyleri olmuyorsa vardır bir hayır daha güzel bir zamanda daha çok mutlu olacağım belkide hiç beklemediğimde kendime böyle teklin verdim hayırlısı ama Rabbim isteyen herkese versin dilerim hayırlısı ile en yakın zamanda senin de yuzunu güldürsün ben yarın progesterona baktırcam bakalım yumurtlama olmuş mu geçen ay olmustu ve hayıt suyu bu hormonu normal seviyeye yükseltiyor benim geçen ay bir önceki aya göre 12 değer birden artmıştı ben 3,98 çıktığında oturdum hüngür hüngür ağladım kuzum ama çok şükür geçti adet olursam eger 3.gunu fsh ve lh baktırcam biraz yüksekti benim eger değeler normale dönerse benim faydası olup olmadıgını sana yazarım tatlım

Çok erken doktora başvurup müdahale ettirmişsin kendine canım yaa keşke önce bi sene oluruna bıraksaydın. Aslen 35 yaş altıysan iki korunmadan ilişkiyle olmazsa ondan sonra başvurabiliyosun bukadar aceleye strese yazık sana yaaa! Benim de 6 adet dönemi on ay olmadı bebrğim, sonunda bi ay ara verdim o arada akupunktura başladım çünkü boyun fıtığı oluştu o dönem stresten, yanında neuroformat diye bişi vardı ona gittim bi seans. Niye gebe kalamıyorumu araştırdık. Bi de kadın doğum doktorumu değiştirdim. Hiç daha çatlatma iğnesi tüp bebek falan düşünmedim, alternatif tıp a bile yönelmemiştim. Çatlatma iğnesini falan da bu guruplardan öğrendim

Cnm ben ikili uclu bana gereksiz gorunuyor ama 20 haftadaki detayli ultrason cok onemli bence. Cunku bebegin butun hastaliklari orvanlari gorunuyor. Suanda o yuzden sagliklimi degilmi hic bise diyemiyorum sadece iyiyiz. Para saglik icin hic onemli degil. Ben arkadasimin onerisi uzerine cihat sen e gidecegim. Alaninda cok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…