- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.781
çalışma şartlarımda çok ağır yeri geliyor haftalık iznimi bile kullanamıyorum günde en az 10 saat işteyim. çoğunlukla ayaktayım. tutması bile mucizeydi zaten.Seninki tamamen psikolojik bile olabilir cok düşündüğün için bence ferahlayınca Bı anda olucak ☺
İnşallah Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürür Bi bebeğin olur canım tüm kalbimle diliyorumbiliyorum.
benim çok anlayışlı iki ailem var kv ile kanka gibiyiz.
liseden beri hiç kopmadığım arkadaş çevrem var sürekli görüştüğüm.
eşim ben anlattığımda saatlerce beni dinler
AMA
beni bir tek siz anlarsınız o yüzden hiçbirinizi tanımasam da çok sevdim. ve her zaman dualarımdasınız.
Ben eminim Allah kimseyi caresiz bırakmaz umarım duam kabul olurçalışma şartlarımda çok ağır yeri geliyor haftalık iznimi bile kullanamıyorum günde en az 10 saat işteyim. çoğunlukla ayaktayım. tutması bile mucizeydi zaten.
inşallah şirk koşmak olur zaten çocuğum olmuyor demek.İnşallah Rabbim kısa zamanda yüzünü güldürür Bi bebeğin olur canım tüm kalbimle diliyorum
benim de velim var öyle 19 yıl ne profesörlere gitmişler kimse çözüm bulamamış kendiliğinden peşpeşe hamile kalmış iki çocuğu var 1er sınıf araylaBak bizim Bi akraba var esimin teyzesinin kızı onunda 8 9 senedir olmuyormuş uğrastı uğrastı olmadı gecen sene tedaviyy bıraktı iki aya gebe kaldı su an Bi oğlu oldu buda aklında olsun umut var olur oluuurrrr
Canım kaç sene olmuştı sanki senin çok olmamıştı deneme sürecin? Çok erken doktor müdahalesi aldın galiba o yüzden daha da yıprandın olabilir mi?psikolojik olarak hiç iyi değilim.
iğnenin 11. günü kanda baktırdım 1.20 negatif çıktı yine.
ne yaparsam yapayım olmuyor aylardır hayatımı buna endeksledim ve çok sıkıldım artık.
bundan sonra kendim için bir şeyler yapacağım.
lazere başlamayı düşünüyorum spor salonuna devam edeceğim boş zamanlarımda yüzmeye gideceğim.
içeceğim, eğleneceğim...
çok yoruldum.
pazartesi regl olucam kızlar sizinle sohbet etmek için gelirim bu topiğe.
hepiniz için bol bol dua edeceğim.
ama ben artık çocuk düşünmüyorum.
Hiç öyle bir ihtiyacımız olmadı çok şükür ya bu güne kadar, ondan değil yani, doktorla böyle bir konuşmamız bile olmadı zaten.tutunamadıkları için kimyasal yaşadığımı düşündğ ama benim 5 ay önce progesteron seviyem 14 tü 21.günde.düşük değilmiş aslında ama bilemedim.neyse ya kullanayım ven yine de.vardır doktorun bir bildiği.
evet canım eylülden beri tedavideyim.Canım kaç sene olmuştı sanki senin çok olmamıştı deneme sürecin? Çok erken doktor müdahalesi aldın galiba o yüzden daha da yıprandın olabilir mi?
psikolojik olarak hiç iyi değilim.
iğnenin 11. günü kanda baktırdım 1.20 negatif çıktı yine.
ne yaparsam yapayım olmuyor aylardır hayatımı buna endeksledim ve çok sıkıldım artık.
bundan sonra kendim için bir şeyler yapacağım.
lazere başlamayı düşünüyorum spor salonuna devam edeceğim boş zamanlarımda yüzmeye gideceğim.
içeceğim, eğleneceğim...
çok yoruldum.
pazartesi regl olucam kızlar sizinle sohbet etmek için gelirim bu topiğe.
hepiniz için bol bol dua edeceğim.
ama ben artık çocuk düşünmüyorum.
Mavi Boncugumm nasılsın
İyiyim şükür, şükür iyi gidiyorÇok şükür canım.... Sen nasılsın hiç görünmüyorsun uzun zamandır
İnşallah bi sıkıntı yoktur hamileliğin nasıl gidiyor?
Tatlim ben iyiyim cok sukur ilk basta mide bulantisi fila oldu ama suanda sikinti yok. Ikiliyi yaptirdim. Sonucu beni cok alakadar etmiyor cunku net sonuc vermiyor. Ama sikin yok dedi doktor.cinsiyet olayimiz belli degil gostwrmediHayhatun
EceCigdem
Eneaciz
H hilalyunus3mre
Tatlim12345
Selam kızlar Benim de sat 2 marttı
Hemen hemen aynı zamanlarda hamile kalmışız
Nasıl gidiyor sizlerin ?
İkili tarama yapıldı mı? Mide bulantısı var mı
Ve cinsiyetler belli mi?
Aynen biz de yaptırdıkTatlim ben iyiyim cok sukur ilk basta mide bulantisi fila oldu ama suanda sikinti yok. Ikiliyi yaptirdim. Sonucu beni cok alakadar etmiyor cunku net sonuc vermiyor. Ama sikin yok dedi doktor.cinsiyet olayimiz belli degil gostwrmedi
Kuzum geçen ay benim de eşim yumurtlama dönemimde yoktu boş geçti nasıl geçecek dedim Rabbim sabrını veriyor çok şükür bu ay olmasa bile uzlulmemeye karar verdim en doğru zamanı Rabbim bilirYa elin almanyasında nerde bulcam ki onlarıtürkiyeye geldiğimde aktardan alırım artık , herkes aslan pençesini çok övüyor. Hayıtı direk hap olarak alıyorum bakalım bu ay ilk kez doğurgan dönemde hayıt kullanıyo olacağım. Umarım ben de artık yazarım buralara. Ama hasta oldum şimdi de eşim benden on metre ötede yaşıyor bulaşmasın diye, ben hiç hasta olmam cünkü, ben hastayım diyosam eşim kesin hastanelik olacak demektir bakalım şimdi iş seyahatine gitsin gelsin kısmetse o döneme denk gelecek
Çok erken doktora başvurup müdahale ettirmişsin kendine canım yaa keşke önce bi sene oluruna bıraksaydın. Aslen 35 yaş altıysan iki korunmadan ilişkiyle olmazsa ondan sonra başvurabiliyosun bukadar aceleye strese yazık sana yaaa! Benim de 6 adet dönemi on ay olmadı bebrğim, sonunda bi ay ara verdim o arada akupunktura başladım çünkü boyun fıtığı oluştu o dönem stresten, yanında neuroformat diye bişi vardı ona gittim bi seans. Niye gebe kalamıyorumu araştırdık. Bi de kadın doğum doktorumu değiştirdim. Hiç daha çatlatma iğnesi tüp bebek falan düşünmedim, alternatif tıp a bile yönelmemiştim. Çatlatma iğnesini falan da bu guruplardan öğrendimevet canım eylülden beri tedavideyim.
bunlar dışında bir de bartholin kisti aldrdm ameliyatla.
hemen her hafta vajinal muayne oldm
iğneler canımı yaktı
çatlatma iğnesi çok sancılı
her gün beş altı tane ilaç içiyorum.
yoruldum biraz. başka yorgunluklarım da var.
çok yoğun çalışıyorum.
tükenmişlk sendromuna ramak kaldı
hem iş hem bu.
Cnm ben ikili uclu bana gereksiz gorunuyor ama 20 haftadaki detayli ultrason cok onemli bence. Cunku bebegin butun hastaliklari orvanlari gorunuyor. Suanda o yuzden sagliklimi degilmi hic bise diyemiyorum sadece iyiyiz. Para saglik icin hic onemli degil. Ben arkadasimin onerisi uzerine cihat sen e gidecegim. Alaninda cok iyi.Aynen biz de yaptırdık
Cinsiyeti bizim de göstermedi :)
Bir ay sora artık
Detaylı ultrasona kayıt açmayabilirlermiş
Yine sorun telde dediler ama
Orada ücretsizdi araştırma
Özelde 400 müş
24 ncü haftayı geçmeden yaptırmak gerekmiş daha var ama 400 gereksiz bir para
Yani allah korusun birşey araştırman gerkeir
Ya da tedavi vb
Tabi ki ev parası da giderse sağlık olsun
Şimdi yersiz olıyor ama mecbur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?