Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten üçlüyü istemedi sadece ikili yaptık iyi çıktı sonuç
Detaylı Ultrasonu yaptıracağız tabiki gerekli

Senin cinsiyet kız bence
Söylendiğiniz çok mantıklı bizim kurumda 2 hamile vardı biri kız biri erkek olan ama kız olan 4.aya kadar nerdeyse sürekli lavobodaydı ve miğdesi çok fena bulanıyordu ama erkek olan da öyle çok bulantı olmadı ben çok görmedim kız bekleyene göre daha az bulantısı vardı acaba bu bir kıstas olabilir mi

Rabbim gönlüne göre versin iş şartların ağır olsa da emin ol rabbim sana nasip ettikten sonra tutunur kuzum bir çocuğun kısmeti 70 yıl önceden atılıyormuş yanı diyecegım o ki benim Arkadaş 10 saat derse giriyordu hamlie kaldı ve bütün gün ayaktaydı Aşlah nasip ederse olur hiç öyle düşünme ama uzak kalmak istiyorsan kal sen çalışmalarına devam et ve mucizen gelsin gerisi tevekkül boşuna mucize demiyoruz bak ben de sanıyordum yapacağız hemen olcak ama kısmet denen şey fe varmış onu düşünemedim kuzum

Kuzum ben oğluma hamileyken çok öğürürdüm bulantılarımda 7-8 ay devam etti
Doktorlar belirtilerin cinsiyetle alakası yok diyor bencede öyle bünyeyle alakalı

Kizlar bence bunyeyle alakali benim kiz kardesim oglu dogana kadar surekli kusuyordu. Serumla ayaga kaliyordu. O kadar kotuydu. Ablam ise kiz bebegi oldu. Midesi bi kere bile bulanmadigini soyledi.

İyi şükür canım. Ben daha yeni yeni yemek yemelere başladım. Reflü sıkıntım oluyor genelde benim. Bulantı dönemimde serumlar yedim.

İkili tarama vs. istemediğime dair imza attım. Ne olursa olsun Allah'ın izniyle doğuracağım için gerek görmedim.

Aslında en iyisi bu olacak hepimiz için, bi yapabilsek, doğrusunu yapıyorsun bence sen ve çok gecikmeyecek inşallah, güzel haberlerini ver ama bize

Kuzum ben oğluma hamileyken çok öğürürdüm bulantılarımda 7-8 ay devam etti
Doktorlar belirtilerin cinsiyetle alakası yok diyor bencede öyle bünyeyle alakalı
Sanırım bünyenin o dönemki durumuyla alakalı boncuğum yaa! Bi arkadaşım ilk kızına gebeliğini çok rahat geçirmiş, ikinci gebelikte 5 ay kustu fitil serum süründü, o da kız geldi yani. Sanırım ikinci gebelik öncesi kendine bakmadı. Kan değerlerinin düşüklüğü çok bulantı kusma yaparmış, bi de çok zayıflamak öncesinde sanırım. Ben bikaç arkımdan duydum ekim civarı böyle bişi. Çok korktum, çok da kilo vermiştim psikolojikman etkilendim, benim öyle kusacak hastanelik olacak imkanım yok kocam hep şehir dışında, oğluma tek bakıyorum kimim kimsem yok. Tam zamanlı çalışıyorum nası yapar ederim diye bi takıldı kafama. Sanırım bu korkular da etkiliyor ya gebe kalmayı, şuan 3-4 kilo aldım üzerine işte, vereyim diyor biryanım diğer yanım dursun üstünde lazım sana diyorben çok korkuyorum öyle 9 ay kusmalı gebeliklerden falan. Gecen midem bozuldu, oğlumu aldım yuvadan bisikletle, orman kenarında durdum kustum falan, oğlan sorup durdu anne iyimisin de iyimisin. Eve geldik, tuvalette kusuyorum ben oğlum dibimde anne neyin var neyin var 9 ay böyle olsam çocuk histerik olur ya yazık ona da

Sağlıkla gelecek kızın yavrum Ben öyle hissediyorum, kız olacak gibi vurdu dilime şuan, biliyor musunuz cinsiyet? Herseyin hayırlısı canım Sana bir de sorum var bu soru sümmeyye ye de ama yine onu işaretleyemedim bugün çörekotunun 6. Günü. Döngümün 8. Günü, adetim bitti 3 gün önce falan. Normalde bu dönemde ben acaip kuru olurdum sanki yumurtlama akıntısı gibi bi akıntım var ve arada yumurtalıklarıma bişiler oluyor. Bu kürü yaparken sende de böyle şeyler oldu mu ? Ya eşimle ilişki de olmuyor, işte hasta gibiyim ona da bulaşacak diye aklı çıkıyor ama yarın gibiyor bi hafta yok . Ama sanki ben bu sefer baya baya bu hafta yumurtlarım gibi hissediyorum, kandırmalıyımbu gece işte sorum bu, kürü yaparken bu kadar erken böyle kasık yumurtalık ağrısı ve akıntı gördünüzmü? S smyy arkadaş bi etiketlemedim seni

Bi de bence sen ayın 19 undaki ilişkiden gebe kaldın biliyo musun? Topiğini iki kere okudum da, 14 ü değil bence 19 u. Doktorlar nediyor bu konuda merak ettim? Yani gelişimi sat a göre mi gidiyor yoksa gün toplayıp çıkardınız mı? Ay umarım ben de 15. Gün falan çatlama olur bu ay yüzde 25 ihtimali denk getirebilmek istiyorum, gebe kalmasam da olur. Kendimi kadın gibi hissetsem. Yumurtanın çatladığını görsem , adetim 32 de gelse o bana yetecek

Tevafuk gordum mesajini canim erken yumurtlayacaksin bende adetim bitmeden daha baslamisti yum agrilari . Ve hemen adet biter birmez degerlendirmeye basladik seninde yakindir onzaman yumurtlama

Tevafuk gordum mesajini canim erken yumurtlayacaksin bende adetim bitmeden daha baslamisti yum agrilari . Ve hemen adet biter birmez degerlendirmeye basladik seninde yakindir onzaman yumurtlama
Senin kaçıncı gün olmuş yumurtlama tahmini? Kan değeti bu bilgiyi veriyor yaa? Hadi yardımcı ol bana Benim şuan 8. Gün , bugün eşimi kandırabilirsem ancak olacak, sonra 3 gün yok 1 gün var , sonra yine iki gün yok. Her geldiğinde bi kere ilişki olursa bi ihtimal

Tam tarih bilmiyorum canim ama adete 2 gun kala 62ydi degerim erken yum olmamis gibi degere gore. Ama genelde herkes 2 gun erkene geldi diyor. Bizdenzaten gunasiri iliski olmadi 3 gunde bir felandi olacsk insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…