Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3. De böyle olursa artık kontrol ettirirsin, benim yengemde pıhtılaşma sorunu varmış kaç düşük yaptı kimsenin de aklına gelmedi. Tam kese tutunacağı dönem yani 5. Hafta içinde oluyor öyleyse düşükler, ama çözümü var çok şükür şuan ikinciye gebe yengem hersey yolunda

O kasik agrisini bende fena cektim canim yerken olacak olacak insallah bu ay
Gönlümde temmuzda gebe kalmak vardı umarım olur Sen ailene söyledin mi canım daha söylemedin mi? Ben kalp atışını görmeden annemr söylememiştim bilmiyorum çok takılmıştım bu konuya. Artık ama o kadar kırgınım ki gebe kalırsam oğlum ispitlemezse doğum sivarı söyliycem

Ayyy aynı benimki böyle yapıyor çocuk düşündük dusuneli benim eşim illa çocuğum olsun demiyor zaten adam çocuk gibi davranıyor Yeminle demek erkekler hep ayni stres yapıyor bayaaa

Güzel günler senin bat kaç?
Canım mavi boncuğuma yazdım bunu gecen, sat 9 haziran. Bat allah bilir, 32-63 arası da adet düzenim delirdi bu dönem. Belki çörekotu sayesinde 28 günde olurum kısmet hadi sizi kırmıyım 7 temmuz diyim bat atam düğüne katılacağım gün yani

Kızlar bugün bat günüm olmayınca test yapayım dedim ama negatifEki Görüntüle 2279567
öf hem de catir catir negatif saibesiz. Ama bekle adetion gecikirse gecikmenin 4. gunu fln yap. ya su adeti tik gununde gelenleri cok kiskaniyorum. adet gelmezse gebe dis mi kimyasal mi normal mi konu o sdece

öf hem de catir catir negatif saibesiz. Ama bekle adetion gecikirse gecikmenin 4. gunu fln yap. ya su adeti tik gununde gelenleri cok kiskaniyorum. adet gelmezse gebe dis mi kimyasal mi normal mi konu o sdece
Adetimde pek gecikme olmaz benim evlendikten sonra sadece 2 gün gecikme yaşamıştım. Bu ay aslında yumurtlamada piki gördüm sadece bir kez değerlendirebildik ondan umudum yoktu ama işte insan bir umut test yapıyor olmayınca

Arkadaşım tamda öyle kalmış. Sabaha kadar içmiş oynamış zıplamış ertesi gün test yapmış.. gebe
benim bir arkim daha öyle valla. Benden bu hikaye gelecek mi bakalim? Ama benim ickiyle pek aram yok iyi gelmiyor bana, ama dans etmek gerkiyorsa ederik yani:) Cok da önemli degil artik, zaten herkes gebe, herkes bi ezdi ah kazayla oldu sippadanak oldu sizde daha yok mu hiiiiiiimmm kivaminda, üzüntümü cektim konu bitti bende :) bundan sora bidaha seneye gitcem , cok da mühim deil suan gebeymisim 3ay sora olmus

Hep böyle inançlı ol canımmm
inanç sabır tevekkül bizi meleklerimize kavuşturacak inşaallah adet olduğun zaman zaten hcg tamamen düşmüş oluyor
Bugün kaçıncı günün bilmiyorum ama adet kürtajdan sonra 30-40 gün içinde geliyor
yani kürtajı adet görmüşüz gibi düşünmek gerek. Az kaldı az bir zaman sonra olacaksın inşallah

Canim kimbilir ne kadar zordur , esekten düseni ancak esekten düsen anlar di mi sanki kistmis de alinmis gibi davraniyor insanlar. Ama belki de ne diyeceklerini bilmediklerinden aramiyorlardir bilemedim.

Uzun uzun bişey demelerine gerek yokki zaten ben sadece geçmiş olsun demelerini bekledim bunlar çok önemli şeylerdir ama bundan sonra bana kim nasıl davranırsa öyle karşılığını alacak bugüne kadar kimse kırılmasın diye hep kırılan ben oldum
Şimdi hiçbiri umurumda değil

piki görüp ogun ya da ertesi gun ya da bigün öncesi olduysa zaten yuzde 25 ihtimal en yuksek ihtimal. ben 30 gun ovu testi yapip pik göremedim adet oldum bu tur. önceki tur ovu testi yapmiyordum 63 gun sonunda geldi adet. artik gebeyim sanip asimle 10 gun iliskim olmayan dönemde yumurtlama olmus. Ondan önceki de 40 gunde geldi, tam esimin 1 hafta is seyahatine denk gelmis, yumurta catladiktan bir gun sonra döndü esim. ondan önceki de 53 gunde oldu, yine yumurtlama tarihimi bilmedigimden adet beklerken ya da gebemiyim diye test yapip dururkene denk gelmis yumurtlama cinsel birliktelik olmadi. O sebeple duzenli adet altin niteliginde. Ben bu salak olaylar yuzunden daha bi kere denk getiremedim o haftaya dahi. o ay 20 kere sevismisiz kime yarar:)

Ayy Allah kolaylık versin canım ya zordur
Yorgunluğun yerleşince biter inşallah
Bizde napalım kör topal geçinip gidiyoruz işte:)

Ben bastan kimseyi sallamadigimdan kim kirmis kirmaya calismis umursamiyorum dahi, en önemlisi benim ya, Ölümlü Dünya zaten eilem belli evim barkim belli. Sen de öyle yap bosver.

Bu düzensizliğin nedeni ne canım peki? Yani bu denli zorlukta allah yardımcın olsun eşlerin iş durumu olayı iki kat zorlaştırıyo Benimde eşimde problem vardı ameliyat oldu 4. Ay denemeye başlayalı. Ondada bu ay evimizde değildil sadece bir gün değerlendirebildik

Ben bastan kimseyi sallamadigimdan kim kirmis kirmaya calismis umursamiyorum dahi, en önemlisi benim ya, Ölümlü Dünya zaten eilem belli evim barkim belli. Sen de öyle yap bosver.

Çok haklısın hata bende zaten başından beri yüz vere vere tepeme çıktılar
Anladımki eşin ailesiyle fazla samimi olmak yanlış bişeymiş bende öyle yapıyorum artık ama malesef eşimle bu düşüncem yüzünden çok çarpışıyoruz beni anlamıyor hiç hala kurbanda gel gidelim diyor çok meseleler oldu 5 senedir onun her dediğini yaptım ama artık beni götürme diyorum anlamıyor anlamıyor Allah onu ıslah etsin diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…