- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.881
Aslında 3 güne daha mantıklı birliktelikTam tarih bilmiyorum canim ama adete 2 gun kala 62ydi degerim erken yum olmamis gibi degere gore. Ama genelde herkes 2 gun erkene geldi diyor. Bizdenzaten gunasiri iliski olmadi 3 gunde bir felandi olacsk insallah
3. De böyle olursa artık kontrol ettirirsin, benim yengemde pıhtılaşma sorunu varmış kaç düşük yaptı kimsenin de aklına gelmedi. Tam kese tutunacağı dönem yani 5. Hafta içinde oluyor öyleyse düşükler, ama çözümü var çok şükür şuan ikinciye gebe yengem hersey yolundaİkinci canım benim kimyasal, birini zaten beklemiyorduk regl tarihinin üstünden bir hafta geçince test yaptıl pozitif olunca doktora gittik ama değer düştü,diğeri de geçen ayki işte.onu da regl günü öğrendim.kısmet bakalım
Gönlümde temmuzda gebe kalmak vardı umarım olurO kasik agrisini bende fena cektim canim yerkenolacak olacak insallah bu ay
Ayyy aynı benimki böyle yapıyor çocuk düşündük dusuneli benim eşim illa çocuğum olsun demiyor zaten adam çocuk gibi davranıyor Yeminle demek erkekler hep ayni stres yapıyor bayaaaBenim eşle o zor ya, bizde çok gerginlik oldu bu konu. Çocuk istemiyoken haftada 2-3 korunarak birlikte oluyorduk şuan stres oluyor ben de asla gel yatağa falan demiyorum. Hatta çok istekli olduğumu belli etsem boşalamıyor falan bunlar hep yeni çıktı. Gel bu hafta iki günde bir birlikte olalım desem yapmaz eminim yani, sen beni çocuk için kullanıyodun sevmiyosun der bi hafta birlikte olmaz. Böyle de ters
Canım mavi boncuğuma yazdım bunu gecen, sat 9 haziran. Bat allah bilir, 32-63 arası da adet düzenim delirdi bu dönem. Belki çörekotu sayesinde 28 günde olurum kısmetGüzel günler senin bat kaç?
Canım insAllah Bu ay gebe kalirsinCanım mavi boncuğuma yazdım bunu gecen, sat 9 haziran. Bat allah bilir, 32-63 arası da adet düzenim delirdi bu dönem. Belki çörekotu sayesinde 28 günde olurum kısmethadi sizi kırmıyım 7 temmuz diyim bat a tam düğüne katılacağım gün yani
Düğünde içtim dans ettim bilmiyordum gebeymişim hikayeleri çok dinledim ,Canım insAllah Bu ay gebe kalirsin
bu arada profil fotondaki sen misin biryerden alinma mi?cok güzel göz mahsallah bakip bakip duruyorum haftalardir:)O kasik agrisini bende fena cektim canim yerkenolacak olacak insallah bu ay
öf hem de catir catir negatif saibesiz. Ama bekle adetion gecikirse gecikmenin 4. gunu fln yap. ya su adeti tik gununde gelenleri cok kiskaniyorum. adet gelmezse gebe dis mi kimyasal mi normal mi konu o sdeceKızlar bugün bat günüm olmayınca test yapayım dedim ama negatifEki Görüntüle 2279567
Arkadaşım tamda öyle kalmış. Sabaha kadar içmiş oynamış zıplamış ertesi gün test yapmış.. gebeDüğünde içtim dans ettim bilmiyordum gebeymişim hikayeleri çok dinledim ,
Adetimde pek gecikme olmaz benim evlendikten sonra sadece 2 gün gecikme yaşamıştım. Bu ay aslında yumurtlamada piki gördüm sadece bir kez değerlendirebildik ondan umudum yoktu ama işte insan bir umut test yapıyor olmayıncaöf hem de catir catir negatif saibesiz. Ama bekle adetion gecikirse gecikmenin 4. gunu fln yap. ya su adeti tik gununde gelenleri cok kiskaniyorum. adet gelmezse gebe dis mi kimyasal mi normal mi konu o sdece
benim bir arkim daha öyle valla. Benden bu hikaye gelecek mi bakalim? Ama benim ickiyle pek aram yok iyi gelmiyor bana, ama dans etmek gerkiyorsa ederik yani:) Cok da önemli degil artik, zaten herkes gebe, herkes bi ezdi ah kazayla oldu sippadanak oldu sizde daha yok mu hiiiiiiimmm kivaminda, üzüntümü cektim konu bitti bende :) bundan sora bidaha seneye gitcem , cok da mühim deil suan gebeymisim 3ay sora olmusArkadaşım tamda öyle kalmış. Sabaha kadar içmiş oynamış zıplamış ertesi gün test yapmış.. gebe
Canım kanama durdu hcg sıfırlanınca başlıca hemen başla dedi doktor hcg yavas Yavas düşüyor sürekli kan veriyorum hormonlar düzene girince olur dedi doktor inşallah olacak inanıyorum meleklerim annelerine şefaatçi olacak inanıyorum rabbim bu dünya dada melekler nasip edecek bize
Canim kimbilir ne kadar zordur , esekten düseni ancak esekten düsen anlar di misanki kistmis de alinmis gibi davraniyor insanlar. Ama belki de ne diyeceklerini bilmediklerinden aramiyorlardir bilemedim.
piki görüp ogun ya da ertesi gun ya da bigün öncesi olduysa zaten yuzde 25 ihtimal en yuksek ihtimal. ben 30 gun ovu testi yapip pik göremedim adet oldum bu tur. önceki tur ovu testi yapmiyordum 63 gun sonunda geldi adet. artik gebeyim sanip asimle 10 gun iliskim olmayan dönemde yumurtlama olmus. Ondan önceki de 40 gunde geldi, tam esimin 1 hafta is seyahatine denk gelmis, yumurta catladiktan bir gun sonra döndü esim. ondan önceki de 53 gunde oldu, yine yumurtlama tarihimi bilmedigimden adet beklerken ya da gebemiyim diye test yapip dururkene denk gelmis yumurtlama cinsel birliktelik olmadi. O sebeple duzenli adet altin niteliginde. Ben bu salak olaylar yuzunden daha bi kere denk getiremedim o haftaya dahi. o ay 20 kere sevismisiz kime yarar:)Adetimde pek gecikme olmaz benim evlendikten sonra sadece 2 gün gecikme yaşamıştım. Bu ay aslında yumurtlamada piki gördüm sadece bir kez değerlendirebildik ondan umudum yoktu ama işte insan bir umut test yapıyor olmayınca
Kızlar 4 gündür taşınma işleriyle uğraşıyorum. Zaten bebek yok diye ağır işler yaptım. Her yerim ağrıyor. Taşınmak çok zormuş ya siz neler yapıyorsunuz görüşmeyeli mesajlarınızı okudum.
Ben bastan kimseyi sallamadigimdan kim kirmis kirmaya calismis umursamiyorum dahi, en önemlisi benim ya, Ölümlü Dünya zaten eilem belli evim barkim belli. Sen de öyle yap bosver.Uzun uzun bişey demelerine gerek yokki zaten ben sadece geçmiş olsun demelerini bekledim bunlar çok önemli şeylerdir ama bundan sonra bana kim nasıl davranırsa öyle karşılığını alacak bugüne kadar kimse kırılmasın diye hep kırılan ben oldum
Şimdi hiçbiri umurumda değil
Bu düzensizliğin nedeni ne canım peki? Yani bu denli zorlukta allah yardımcın olsun eşlerin iş durumu olayı iki kat zorlaştırıyopiki görüp ogun ya da ertesi gun ya da bigün öncesi olduysa zaten yuzde 25 ihtimal en yuksek ihtimal. ben 30 gun ovu testi yapip pik göremedim adet oldum bu tur. önceki tur ovu testi yapmiyordum 63 gun sonunda geldi adet. artik gebeyim sanip asimle 10 gun iliskim olmayan dönemde yumurtlama olmus. Ondan önceki de 40 gunde geldi, tam esimin 1 hafta is seyahatine denk gelmis, yumurta catladiktan bir gun sonra döndü esim. ondan önceki de 53 gunde oldu, yine yumurtlama tarihimi bilmedigimden adet beklerken ya da gebemiyim diye test yapip dururkene denk gelmis yumurtlama cinsel birliktelik olmadi. O sebeple duzenli adet altin niteliginde. Ben bu salak olaylar yuzunden daha bi kere denk getiremedim o haftaya dahi. o ay 20 kere sevismisiz kime yarar:)
Ben bastan kimseyi sallamadigimdan kim kirmis kirmaya calismis umursamiyorum dahi, en önemlisi benim ya, Ölümlü Dünya zaten eilem belli evim barkim belli. Sen de öyle yap bosver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?