- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.921
Hamile olduktan sonra herkes aynı şeyi diyor kız. Biz ne zaman havalara uçaçaz peki di baaam
Ee doğduktan sonra da zaten hal kalmayacak havalara uçamayacan. Yalan o zaman bu uçmakay bilemiyorum dogana kadar boyle sanirsam. Bende sata gore 6 ama kese yi 5 haftalik dedi doktor 1 haftada geri attik
Etmem mi kuzum ediyorum hepEe doğduktan sonra da zaten hal kalmayacak havalara uçamayacan. Yalan o zaman bu uçmakhep duyuyorum bu sata göre şöyle şu kadar geri muhabbetini ya sıkıntı yoktur olmaz da inşallah. Bi sağlıklıca doğaydı kerata. Ama bak bundan sonra sen bana dua edecen yoksa külahları değişirikkk şaka bi yana inşallah önümüzdeki ay bende güzel bi haber verebilirim ya
Güzel haberler alasın inşallahEtmem mi kuzum ediyorum hepdoktorum rahatti normal dedi takmadim o yuzden keseyide gorduk sukur. Hayirlisi bakalim
InsallahGüzel haberler alasın inşallah
İnşallah canım benimInsallahsende tez vakitte hamileyiimm diye gel buralara insallah
6 günüm var ama geçmeyen 6 günNe kadar var?ben bu ay 6-7 gün geçmeden test yapmayacağım, kararlıyım
Olmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda3. De böyle olursa artık kontrol ettirirsin, benim yengemde pıhtılaşma sorunu varmış kaç düşük yaptı kimsenin de aklına gelmedi. Tam kese tutunacağı dönem yani 5. Hafta içinde oluyor öyleyse düşükler, ama çözümü var çok şükür şuan ikinciye gebe yengem hersey yolunda
Oyalan diyeceğim de yapılmıyor6 günüm var ama geçmeyen 6 gün
6 gun kala kan verdigimde 3 cikmisti hcgOyalan diyeceğim de yapılmıyor
Bugün yaklaşık 2 bucuk hafta oldu doktorum 2 haftaya kadar olursun dedi pıhtılı şekilde gelebilir parçalar temizlenir dedi yıkanır yıkanma folik asit ve vitamin Başlıcam vitamin Değerlerim çok düşmüş hamile kaldıgımda oruc flaan tutmuştumbiraz kustum da bide bu stres durumu 50 kiloya kadar düştüm 60 kiloyla gebe kalmstm biraz vucudun düzelsin daha cabuk gebe kalırsın dedi bide bol bol protein ye dedi bu ara iştahım yoktu ama Bi kaç zamandır saolsun annem geldi istediğim sevdiğim şeyleri yapıyor yiyorum taini de iptal ettik belki annemler yanıma gelecek ama ben gelmeyin dedim sırf benim için kardeşlerim de düzen değiştirecek inşallah bu hayatta yalnız başına da güclü durmayı ayağa kalkmayı başarıcam rabbim den tek dileğim tez zemande bebekHep böyle inançlı ol canımmm
inanç sabır tevekkül bizi meleklerimize kavuşturacak inşaallahadet olduğun zaman zaten hcg tamamen düşmüş oluyor
Bugün kaçıncı günün bilmiyorum ama adet kürtajdan sonra 30-40 gün içinde geliyor
yani kürtajı adet görmüşüz gibi düşünmek gerek. Az kaldı az bir zaman sonra olacaksın inşallah
Kızzz içine mi doğuyor. Ne doğuyor nasıl doğuyorrrOlmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda
Umutumut82 nasılsın canım iyimisin ağrın sızın yoktur inşallah?
Canım başnıı kaçrdm hayırdır ne rahatsızlığın var ki Allah şifasını versin şimdidenCanim benim gözlerim cok agriyor bir tarafim düzelirken birtarafim bozuluyor.ama cok şükür yinede. Bu hafta beyin emarim cekilecek iyi cikarsa ilac tedavisi kötü cikarsa tekrar operasyon geciricem. Güzel Allah im düsmanima yaşatmasin. 2.çocuk hayal oldu gibi birsey. Birkac kisi artik cocugum olurmu diye sordu çok moralim bozuldu kırıldım dağıldım resmen.
Cok teşekkür ederim canım hepimize nasip olur inşallahhBenim adetlerimdede hic hassasiyet olmazdi canim belkide benimki gec baslamistir. Insallah guzel bi isarettir.
Bugün yaklaşık 2 bucuk hafta oldu doktorum 2 haftaya kadar olursun dedi pıhtılı şekilde gelebilir parçalar temizlenir dedi yıkanır yıkanma folik asit ve vitamin Başlıcam vitamin Değerlerim çok düşmüş hamile kaldıgımda oruc flaan tutmuştumbiraz kustum da bide bu stres durumu 50 kiloya kadar düştüm 60 kiloyla gebe kalmstm biraz vucudun düzelsin daha cabuk gebe kalırsın dedi bide bol bol protein ye dedi bu ara iştahım yoktu ama Bi kaç zamandır saolsun annem geldi istediğim sevdiğim şeyleri yapıyor yiyorum taini de iptal ettik belki annemler yanıma gelecek ama ben gelmeyin dedim sırf benim için kardeşlerim de düzen değiştirecek inşallah bu hayatta yalnız başına da güclü durmayı ayağa kalkmayı başarıcam rabbim den tek dileğim tez zemande bebek
Canim benim gözlerim cok agriyor bir tarafim düzelirken birtarafim bozuluyor.ama cok şükür yinede. Bu hafta beyin emarim cekilecek iyi cikarsa ilac tedavisi kötü cikarsa tekrar operasyon geciricem. Güzel Allah im düsmanima yaşatmasin. 2.çocuk hayal oldu gibi birsey. Birkac kisi artik cocugum olurmu diye sordu çok moralim bozuldu kırıldım dağıldım resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?