Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilemiyorum dogana kadar boyle sanirsam. Bende sata gore 6 ama kese yi 5 haftalik dedi doktor 1 haftada geri attik
Ee doğduktan sonra da zaten hal kalmayacak havalara uçamayacan. Yalan o zaman bu uçmak hep duyuyorum bu sata göre şöyle şu kadar geri muhabbetini ya sıkıntı yoktur olmaz da inşallah. Bi sağlıklıca doğaydı kerata. Ama bak bundan sonra sen bana dua edecen yoksa külahları değişirikkk şaka bi yana inşallah önümüzdeki ay bende güzel bi haber verebilirim ya

Etmem mi kuzum ediyorum hep doktorum rahatti normal dedi takmadim o yuzden keseyide gorduk sukur. Hayirlisi bakalim

Olmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda

Bugün yaklaşık 2 bucuk hafta oldu doktorum 2 haftaya kadar olursun dedi pıhtılı şekilde gelebilir parçalar temizlenir dedi yıkanır yıkanma folik asit ve vitamin Başlıcam vitamin Değerlerim çok düşmüş hamile kaldıgımda oruc flaan tutmuştumbiraz kustum da bide bu stres durumu 50 kiloya kadar düştüm 60 kiloyla gebe kalmstm biraz vucudun düzelsin daha cabuk gebe kalırsın dedi bide bol bol protein ye dedi bu ara iştahım yoktu ama Bi kaç zamandır saolsun annem geldi istediğim sevdiğim şeyleri yapıyor yiyorum taini de iptal ettik belki annemler yanıma gelecek ama ben gelmeyin dedim sırf benim için kardeşlerim de düzen değiştirecek inşallah bu hayatta yalnız başına da güclü durmayı ayağa kalkmayı başarıcam rabbim den tek dileğim tez zemande bebek

Olmaz inşallah, bu ay bir güzellik olacak gibi doğuyor içime aslında, inşallah kendimi kandırmıyorumdur, sağlıkla alayım inşallah en kısa zamanda
Kızzz içine mi doğuyor. Ne doğuyor nasıl doğuyorrr ne kadar var bata

Umutumut82 nasılsın canım iyimisin ağrın sızın yoktur inşallah?

Canim benim gözlerim cok agriyor bir tarafim düzelirken birtarafim bozuluyor.ama cok şükür yinede. Bu hafta beyin emarim cekilecek iyi cikarsa ilac tedavisi kötü cikarsa tekrar operasyon geciricem. Güzel Allah im düsmanima yaşatmasin. 2.çocuk hayal oldu gibi birsey. Birkac kisi artik cocugum olurmu diye sordu çok moralim bozuldu kırıldım dağıldım resmen.

Canım başnıı kaçrdm hayırdır ne rahatsızlığın var ki Allah şifasını versin şimdiden

İnşaallah Rabbim nasip eder kardeşim seni iyi anlıyorum şuan seni ruhen en iyi edecek tek şey bebek....Allah tez zamanda sanada banada bütün isteyenlerede nasip etsin
Böyle yarıda kalınca isteğimiz dahada artıyor
Sen şimdi sağlığına dikkat etmeye çalış ben kan değerlerime kürtajdan sonra baktırmadım ne alemde bilmiyorum ama folik asite başladım 2 gündür. Senin 20-21 gün oldu heralde şu aralar yumurtlaman olmuştur diye tahmin ediyorum adet görünce daha iyi hissedeceksin. Benim bu adetimde çok şükür pıhtı gelmedi ama kanamam çok oldu

Canım bacım Rabbim şifaa versin tez zamanda tedavin olumlu geçer inşaallah
O diyenlere aldırma nolur onların demesiyle değil Allah Ol deyince her türlü verir bak sana bir örnek vereyim bizim akrabanın eşi birgün anneme gitmiş bu kız verem hastasıydı tedavi görüyordu ağır ilaçlar kullanıyordu annem bakmış karnı var biraz ve sürekli midesi bulanıyor işte annem demişki sen hamilesin gidince test yaptır o da demişki hayır öyle bişey olamaz ilaç kullanıyorum falan sonra dönünce doktora gitmiş ve 5 aylık hamile olduğunu öğrenmiş inanılmaz değilmi
Verem hastası insan tedavi görürken 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor! Şuan oğlu yaklaşık 3 yaşında. Lütfen umutsuzluğa kapılma Allah istedikten ve nasip ettikten sonra hiçbir engel kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…