Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inssallah tutar sizin o bi kere, cunku aslen sdece bi kere lazim ama dogru zamanda lazim. Bizim ailenin kadinlarin da genetik, 30 ile 45 arasinda adet oluyoruz, arada bir 3 aya kadar olmadigi oluyor.Anenem 6 dogurmus, annem 3 teyzem 2.
simdiye kadar doktorlar sorun bulamadi ne ailemde ne bende, Hormonlarimiz da normal cikiyor. pco falan da yok. menapoza da 55 den sonra girdi hepsi. Yapimiz böylemis. Benim de emizirme bittikten sonraki 6 ay 32 gun duzenliydi sora bebek isteyince bozuldu yine. Annem de beni 38 de dogurmus benden sonra 26 gunde bir adet oplmus menapoza kadar,

bi de bu adetin 3. gunu yine kan verdim hormon testi icin,. 10 sene icinde 3 kere bakilmis 3 ünde de tüm hormonlarim normal cikmis. Bakalim busefer ne cikacak.

Çok ilginç ya eskiden ovü testi de yoktu zorluk içinde 6 olmuşsa seninde olur inşallah İkinci zaten herhalde öyle anladım

ben kaynanamlara karsi degil de annemlere karsi tam olarak bu durumdayim suan :) kaynanama giderim zaten 5-6 gun kaliyoruz az görüsüyoruz . 6. gunden sonra bende devre yaktiriyor ama sabrimi bitiriyor, herseyi bi elestirme sekli var ama oglu kocasi diger oglu zaten taniyorlar annelerini onlar da uzak duruyor bu yüzden:) iste bayram kulturu var buyuklerin eli öpülür gidilir falan, maalesef aslen kizacaksin bana ama bayram dini gereklilik gitmek lazim malesef aslen. 5 cocugun da olsa gitmen lazim , gitmediginde bahane oldugu anlasiliyor.

Çok ilginç ya eskiden ovü testi de yoktu zorluk içinde 6 olmuşsa seninde olur inşallah İkinci zaten herhalde öyle anladım
HAHAHAH di mi:) annem de diyo ki ben her istedigimde sip diye gebe kaldim. istemedigimde de kaldim , kazayla oldun sen diyo, :) iste esleri yanlarindaymis onlarin, Benim esim bi hafta var bi hafta yok. evlendigimizden beri böyle. biryandan da iyi böyle, cunku suan 3 cocugum olsa tek basima 3 üne esim yokken nasi bakardim., herseyin bi sebebi var di mi:) böyle 3-4 sene arayla yavas yavas olmasi daha iyi aslinda benim az yipranmam icin. ama her cocukta bi soru isareti yasiyorum , gebe kalabilecek miyim olmicak mi diye. bi de herkes gebe kaldikca gozumun önünde (

Canım benim bide beni düşün benim hiç yok daha

O da doğru gitmek lazım bende böyle düşünen biriyim normalde zaten ama gitmememi gerektirecek çok anormal durum var hepsini saysam şimdi burda bana dersinki neden gidiyorsun. Kaynanamada kırgın olsamda yine ara ara telefonda konuşurum onunla ama eşiyle bugüne kadar gelin-kayınpeder ilişkimiz hiç olmadı zaten. 5 senedir kimse için değil sadece Allah için yaptım ama bu demek değilki yapılanları sineye çekip her seferinde yapıcam. Eşim mecburdur ama ben mecbur değilim her bayramda gitmeye ki dediğim gibi tek nedeni yok çok nedeni var yakınımızdada değiller öyle ha deyince gidilmiyor. Valla bacım bu çok uzun mevzu bazı şeyleri söylemek dile kolay ama kalbe değil işte. Bu saatten sonra kimsenin düzelmesini beklemiyorum zaten kabullendim ama onlarda beni böyle kabullenecekler artık.

Mecbur söyledik izindeyken ogrenmistik canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…