- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #14.901
inssallah tutar sizin o bi kere, cunku aslen sdece bi kere lazim ama dogru zamanda lazim. Bizim ailenin kadinlarin da genetik, 30 ile 45 arasinda adet oluyoruz, arada bir 3 aya kadar olmadigi oluyor.Anenem 6 dogurmus, annem 3 teyzem 2.Bu düzensizliğin nedeni ne canım peki? Yani bu denli zorlukta allah yardımcın olsun eşlerin iş durumu olayı iki kat zorlaştırıyoBenimde eşimde problem vardı ameliyat oldu 4. Ay denemeye başlayalı. Ondada bu ay evimizde değildil sadece bir gün değerlendirebildik
bi de bu adetin 3. gunu yine kan verdim hormon testi icin,. 10 sene icinde 3 kere bakilmis 3 ünde de tüm hormonlarim normal cikmis. Bakalim busefer ne cikacak.Bu düzensizliğin nedeni ne canım peki? Yani bu denli zorlukta allah yardımcın olsun eşlerin iş durumu olayı iki kat zorlaştırıyoBenimde eşimde problem vardı ameliyat oldu 4. Ay denemeye başlayalı. Ondada bu ay evimizde değildil sadece bir gün değerlendirebildik
Çok ilginç ya eskiden ovü testi de yoktu zorluk içinde 6 olmuşsa seninde olur inşallahinssallah tutar sizin o bi kere, cunku aslen sdece bi kere lazim ama dogru zamanda lazim. Bizim ailenin kadinlarin da genetik, 30 ile 45 arasinda adet oluyoruz, arada bir 3 aya kadar olmadigi oluyor.Anenem 6 dogurmus, annem 3 teyzem 2.
simdiye kadar doktorlar sorun bulamadi ne ailemde ne bende, Hormonlarimiz da normal cikiyor. pco falan da yok. menapoza da 55 den sonra girdi hepsi. Yapimiz böylemis. Benim de emizirme bittikten sonraki 6 ay 32 gun duzenliydi sora bebek isteyince bozuldu yine. Annem de beni 38 de dogurmus benden sonra 26 gunde bir adet oplmus menapoza kadar,
ben kaynanamlara karsi degil de annemlere karsi tam olarak bu durumdayim suan :) kaynanama giderim zaten 5-6 gun kaliyoruz az görüsüyoruz . 6. gunden sonra bende devre yaktiriyor ama sabrimi bitiriyor, herseyi bi elestirme sekli var ama oglu kocasi diger oglu zaten taniyorlar annelerini onlar da uzak duruyor bu yüzden:) iste bayram kulturu var buyuklerin eli öpülür gidilir falan, maalesef aslen kizacaksin bana ama bayram dini gereklilik gitmek lazim malesef aslen. 5 cocugun da olsa gitmen lazim , gitmediginde bahane oldugu anlasiliyor.Çok haklısın hata bende zaten başından beri yüz vere vere tepeme çıktılar
Anladımki eşin ailesiyle fazla samimi olmak yanlış bişeymiş bende öyle yapıyorum artık ama malesef eşimle bu düşüncem yüzünden çok çarpışıyoruz beni anlamıyor hiç hala kurbanda gel gidelim diyor çok meseleler oldu 5 senedir onun her dediğini yaptım ama artık beni götürme diyorum anlamıyor anlamıyor Allah onu ıslah etsin diye dua ediyorum☹
HAHAHAH di mi:) annem de diyo ki ben her istedigimde sip diye gebe kaldim. istemedigimde de kaldim , kazayla oldun sen diyo, :) iste esleri yanlarindaymis onlarin, Benim esim bi hafta var bi hafta yok. evlendigimizden beri böyle. biryandan da iyi böyle, cunku suan 3 cocugum olsa tek basima 3 üne esim yokken nasi bakardim., herseyin bi sebebi var di mi:) böyle 3-4 sene arayla yavas yavas olmasi daha iyi aslinda benim az yipranmam icin. ama her cocukta bi soru isareti yasiyorum , gebe kalabilecek miyim olmicak mi diye. bi de herkes gebe kaldikca gozumun önündeÇok ilginç ya eskiden ovü testi de yoktu zorluk içinde 6 olmuşsa seninde olur inşallahİkinci zaten herhalde öyle anladım
Canım benim bide beni düşün benim hiç yok dahaHAHAHAH di mi:) annem de diyo ki ben her istedigimde sip diye gebe kaldim. istemedigimde de kaldim , kazayla oldun sen diyo, :) iste esleri yanlarindaymis onlarin, Benim esim bi hafta var bi hafta yok. evlendigimizden beri böyle. biryandan da iyi böyle, cunku suan 3 cocugum olsa tek basima 3 üne esim yokken nasi bakardim., herseyin bi sebebi var di mi:) böyle 3-4 sene arayla yavas yavas olmasi daha iyi aslinda benim az yipranmam icin. ama her cocukta bi soru isareti yasiyorum , gebe kalabilecek miyim olmicak mi diye. bi de herkes gebe kaldikca gozumun önünde(
yas kacti bacim? kac yildir deniyordun? Ya olur rahat ol valla.Canım benim bide beni düşün benim hiç yok daha
Biz rahat olamadik bak yine de oldu senin de illa olur dogaya karsi mi geleceksin :)Canım benim bide beni düşün benim hiç yok daha
26 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu ama benim eşimde sorun var ameliyat oldu o yüzden biraz stres yapıyorumyas kacti bacim? kac yildir deniyordun? Ya olur rahat ol valla.
ben kaynanamlara karsi degil de annemlere karsi tam olarak bu durumdayim suan :) kaynanama giderim zaten 5-6 gun kaliyoruz az görüsüyoruz . 6. gunden sonra bende devre yaktiriyor ama sabrimi bitiriyor, herseyi bi elestirme sekli var ama oglu kocasi diger oglu zaten taniyorlar annelerini onlar da uzak duruyor bu yüzden:) iste bayram kulturu var buyuklerin eli öpülür gidilir falan, maalesef aslen kizacaksin bana ama bayram dini gereklilik gitmek lazim malesef aslen. 5 cocugun da olsa gitmen lazim , gitmediginde bahane oldugu anlasiliyor.
Mecbur söyledik izindeyken ogrenmistik canim.Gönlümde temmuzda gebe kalmak vardı umarım olurSen ailene söyledin mi canım daha söylemedin mi? Ben kalp atışını görmeden annemr söylememiştim bilmiyorum çok takılmıştım bu konuya. Artık ama o kadar kırgınım ki gebe kalırsam oğlum ispitlemezse doğum sivarı söyliycem
Yok kiz ben diilimbu arada profil fotondaki sen misin biryerden alinma mi?cok güzel göz mahsallah bakip bakip duruyorum haftalardir:)
syölemicem diyodun , yanlarindaydin sakliyodun ya. onu hatirladim.Mecbur söyledik izindeyken ogrenmistik canim.
Tam netlesmeden soylemedim zaten canim ama ilk ya zaten saklama geregi duymadiksyölemicem diyodun , yanlarindaydin sakliyodun ya. onu hatirladim.
doktora gittin mi hic bahsetmiyorsun ya da atladim? 6. haftadasin cunku kese görünüyordu 6 da üstten , 7 de de kalöp atisiTam netlesmeden soylemedim zaten canim ama ilk ya zaten saklama geregi duymadik
Bugun gittik canim alttan bakmadi keseyi gordu bebekte olusmaya baslamis yolk sac var dedi. 15 gun sonra cagirdik 11 mm imis kesedoktora gittin mi hic bahsetmiyorsun ya da atladim? 6. haftadasin cunku kese görünüyordu 6 da üstten , 7 de de kalöp atisi
Kiz insan havalara ucarim felan saniyo ama salak gibi kaliyosun bi strrsli geciyo
Hamile olduktan sonra herkes aynı şeyi diyor kız. Biz ne zaman havalara uçaçaz peki di baaamKiz insan havalara ucarim felan saniyo ama salak gibi kaliyosun bi strrsli geciyoyok kese bebek kalp sesi felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?