- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.341
hayırlı cumalar canım.
gerçekten çok büyük etkisi var üzerimde
her üzülmeye kalkıştığında umut oluyor.
o yüzden de acil gebe kalman lazıma çok takılmadım ben çünkü doğru söylüyor.
kız sen iğneyi mi vurmadın bu ne yaa dedi dedim hayırdır
kist olmuş bu yaaa dedi nasıl üzüldü.
Sabırsızlandım iyice yaa..
Kız yüklenme adama, e tabii o da haklı, her yaşta aynı olmaz ki insanIlk değil de diyo diyo ben genç degilim diyo.
Bizim de bir komşu vardı 70 yaşında evlendi Alaattin amca yaptı senin yaşına nolmus diyorum
Yahu neden ama, neden çatlamıyor yumurta, yeterli büyüklüğe geliyor ama çatlamıyor öyle mi? Neden olurmuş doktor ne dedi? Bir de doktora gitmesen çatlamadığını nasıl anlayacaktın? Gecikmeden mi?ovitrelleyle bile yumurtam çatlamamış
3 cm kist oluşmuş tarlusalla regl olup doğum kontrol hapı kullanıcam yine bu ay ara vericem.
Sen pes etme dene bence, sonra keşke o üç ayı da öyle geçirmeseydim dersin bak, yerinde olsam her ay olacakmış gibi yaşamaya devam ederdim.yok kız benim doktorum mükemmel bir insan.
benden daha çok istiyor gebe kalmamı ben ara vereyim falan diyorum her seferinde o bana kızıyor kendini salma kimler kimler çocuk yapıyor diye. 1 yıldır ona gidiyorum o derece memnunum sohbetinden ilgisinden yeri geliyor watsapptan soruyor. pkos için gebe kalman lazım acil dedi. çünkü ileri derecede inatçı yumurtalarım çocuk istemesen bile istetirdim diyor
Canım bende pco yok büyük ihtimal ama arada adet düzensizliği geç yumurtlama oluyor, doktorun haklı valla hamilelik doğumrahmi sıfırlıyor gercekten! Ben 20 ay emzirdim işte o ara düzensiz gitti ama emzirme bitince hiç olmadıgı kadar düzenli adet gördüm yarım yıl, azbi kilo sorunum oluyor arada ama görsen kilolu demezsin ama ben takıyorum. Ne güzel hepsi anlamadan gitmişti falan. Sonra işte bak psikolojikman bozdum biliyorsundur yazıştık çok. Gül gibi rahmi bozdum yine bööerrghhhhyok kız benim doktorum mükemmel bir insan.
benden daha çok istiyor gebe kalmamı ben ara vereyim falan diyorum her seferinde o bana kızıyor kendini salma kimler kimler çocuk yapıyor diye. 1 yıldır ona gidiyorum o derece memnunum sohbetinden ilgisinden yeri geliyor watsapptan soruyor. pkos için gebe kalman lazım acil dedi. çünkü ileri derecede inatçı yumurtalarım çocuk istemesen bile istetirdim diyor
İnşallah canım rabbim hepimize hayırlısıyla evlat versin inşallah. Senin doktorun nerde istanbulda mı oturuyorsun merak ettim?hiç belli olmaz kuzum inş hamilesindir
evet bir de aşırı kullanma basınca beni doktora yazdım hemen gel dedi baktık birlikte.Yahu neden ama, neden çatlamıyor yumurta, yeterli büyüklüğe geliyor ama çatlamıyor öyle mi? Neden olurmuş doktor ne dedi? Bir de doktora gitmesen çatlamadığını nasıl anlayacaktın? Gecikmeden mi?
hayır kocaelideyim özelden yazışabiliriz hayatımİnşallah canım rabbim hepimize hayırlısıyla evlat versin inşallah. Senin doktorun nerde istanbulda mı oturuyorsun merak ettim?
olabilir tatlım neden olmasın şu an tam tüplerden rahme inme zamanları beybilerinKızlar size bir şey sorayım, benim yumurtşamanın üzerinden 8 gün geçti de, benim dümden beri deli gibi başım dönüyor, bu kadar erken böyle bir şey olamaz değil mi?
Kızlar size bir şey sorayım, benim yumurtşamanın üzerinden 8 gün geçti de, benim dümden beri deli gibi başım dönüyor, bu kadar erken böyle bir şey olamaz değil mi?
hahaha kızlar bak bir şey anlatmayı unuttum kistimin fotosunu verdi doktor ilerde bak oğlum sen böyle kistlerin içinden çıktın geldin dersin dedi
oğlum mu dedim
anaaa oğlun olacak yaaa içime doğdu dedi.
özelden instagramını atayım inceleİinnşaaallaaahhhho insan ötesi babacan doktor burda olaydı bende ona giderdim
Doktordan yana hiç şansım olmadı
Yok Bn arada pıt pıt hssedıorum sadece oda bazen senSenin de kıza benziyormus rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin guzelimizi canım sen hareketlerini hissetmeye başladın mi
AminnnnSenin de kıza benziyormus rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin guzelimizi canım sen hareketlerini hissetmeye başladın mi
Çok fenasınmesai de yazıyor mu ödeme de yapıyor musun ya ben hayatta söylemem haftasını falan, hatta sürekli yakında adet olcam, olmadan son bi sevşelşm sora iş seyahatine gideceksin diyorum , tabii buna 25. Günden sonra başlıyorum. 50 günden fazla adet olmazsam da yine adet gecikti diyr arada söylenmeye başlıyorum ki bilsin gerginim
Canım insAllah adetin düzene binsin olur insAllah. Sen su an adetsin sanırmBende senin dediğin gibi ama kız olsun diye dua ediyorumtabi hayırlı ve sağlıklı olması önceliğimiz elbette ama gönül olmayanı istiyor... Rabbim bilir hayırlıysa versin diyorum hayırlı değilse vermesin. Ben bu 2.hamileliğimde soldan yumurtlamışım
Büyük ihtimal kızdı içimede öyle doğmuştu zaten ama nasip işte Allah hayırlısını nasip etsin şimdi en çok dileğim önce sağlıklı olması malum bu kürtaj olayından sonra bunu daha çok düşünür oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?