Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Babacan biriymiş demekki.... İnşallah halledilebilir bişeydir benim anneminde bir süre çocuğu olmamış kistleri varmış
Hatta doktorlar ona senin çocuğun kesinlikle olmaz demişler hergün ağlarmış tabi
Ama sonra Allah peşpeşe 3 tane kızı nasip etti bu seferde bunalmış tabi, ben 3 numarayım aramızda en sessiz sakin bebek benmişim Allah'ın merhameti lütfu sonsuz
inşallah sanada nasip edecek ben inanıyorum buna

ovitrelleyle bile yumurtam çatlamamış
3 cm kist oluşmuş tarlusalla regl olup doğum kontrol hapı kullanıcam yine bu ay ara vericem.
Yahu neden ama, neden çatlamıyor yumurta, yeterli büyüklüğe geliyor ama çatlamıyor öyle mi? Neden olurmuş doktor ne dedi? Bir de doktora gitmesen çatlamadığını nasıl anlayacaktın? Gecikmeden mi?

Sen pes etme dene bence, sonra keşke o üç ayı da öyle geçirmeseydim dersin bak, yerinde olsam her ay olacakmış gibi yaşamaya devam ederdim.

Canım bende pco yok büyük ihtimal ama arada adet düzensizliği geç yumurtlama oluyor, doktorun haklı valla hamilelik doğumrahmi sıfırlıyor gercekten! Ben 20 ay emzirdim işte o ara düzensiz gitti ama emzirme bitince hiç olmadıgı kadar düzenli adet gördüm yarım yıl, azbi kilo sorunum oluyor arada ama görsen kilolu demezsin ama ben takıyorum. Ne güzel hepsi anlamadan gitmişti falan. Sonra işte bak psikolojikman bozdum biliyorsundur yazıştık çok. Gül gibi rahmi bozdum yine bööerrghhhh

Kızlar size bir şey sorayım, benim yumurtşamanın üzerinden 8 gün geçti de, benim dümden beri deli gibi başım dönüyor, bu kadar erken böyle bir şey olamaz değil mi?

Yahu neden ama, neden çatlamıyor yumurta, yeterli büyüklüğe geliyor ama çatlamıyor öyle mi? Neden olurmuş doktor ne dedi? Bir de doktora gitmesen çatlamadığını nasıl anlayacaktın? Gecikmeden mi?
evet bir de aşırı kullanma basınca beni doktora yazdım hemen gel dedi baktık birlikte.
nedeni pkos yumurtalarımın çok dirençli ve inatçı olması ama o da şaşırdı bu kadarını beklemiyordum diye

hahaha kızlar bak bir şey anlatmayı unuttum kistimin fotosunu verdi doktor ilerde bak oğlum sen böyle kistlerin içinden çıktın geldin dersin dedi
oğlum mu dedim
anaaa oğlun olacak yaaa içime doğdu dedi.

hahaha kızlar bak bir şey anlatmayı unuttum kistimin fotosunu verdi doktor ilerde bak oğlum sen böyle kistlerin içinden çıktın geldin dersin dedi
oğlum mu dedim
anaaa oğlun olacak yaaa içime doğdu dedi.

İinnşaaallaaahhhh o insan ötesi babacan doktor burda olaydı bende ona giderdim
Doktordan yana hiç şansım olmadı

Çok fenasın

Canım insAllah adetin düzene binsin olur insAllah. Sen su an adetsin sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…