- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.321
Neden acil gebe kalmalıymışsın? On çocuğu tek seferde yapmış bi kadına bile bu cğmleyi kursan stresten gebe kalamaz bu nasıl bir cümledir yani! Şimdi bu cümleyi sarfetti ya sen bu gece spermsiz yumurtasız kalırsın gebe acilmiş çünküdoktor acil gebe kalman lazım diyor
hemen gel dedi
aşırı kıllanma (hirsutizm) den de bahsettim.
Geçen tahlil yaptırdıydım da şimdi e nabızdan baktım. Tsh normalmiş amh yokTsh var o yüksekse bebiş olmuyo diyolar, amh var o düşükse de yumurta rezervi iyi olmuyomuş. Başka ne istiyosun ?
Neden öyle bişey dedi ki ben anlamadımdoktor acil gebe kalman lazım diyor
hemen gel dedi
aşırı kıllanma (hirsutizm) den de bahsettim.
hiç belli olmaz kuzum inş hamilesindirKızlar günaydın. Ne yapıyorsunuz ya özledim sizi. Ben iş yerinde ve evde çok yoğunum buraya bakamıyorum. Benim 5 gün kaldı ancak bu aydan ümidim yok zaten biliyorsunuz eşimle durumları sadece 1 gün ilişki olmuştu. Gerçi bu hafta çok yoruldum ondan mı bilmiyorum ama ayakta uyuyorum resmen 3-4 gündür zombi gibi geziyorum. Yere yatsam uyurum o derece. Normalde de uykuyu çok severim ama bu başka birşey. Havalardan ama heralde aylardır uğraşıyoruz 1 günle hamile kalacak kadar şanslı değilimtabi rabbim ol derse olur ama hiç ümidim yok
yok kız benim doktorum mükemmel bir insan.Neden acil gebe kalmalıymışsın? On çocuğu tek seferde yapmış bi kadına bile bu cğmleyi kursan stresten gebe kalamaz bu nasıl bir cümledir yani! Şimdi bu cümleyi sarfetti ya sen bu gece spermsiz yumurtasız kalırsın gebe acilmiş çünküNe biçim bi tavır bu doktorlardaki sabah sabah sinirimi tepeme çıkardı
Amin canım hayırlı cumalar
yok kız benim doktorum mükemmel bir insan.
benden daha çok istiyor gebe kalmamı ben ara vereyim falan diyorum her seferinde o bana kızıyor kendini salma kimler kimler çocuk yapıyor diye. 1 yıldır ona gidiyorum o derece memnunum sohbetinden ilgisinden yeri geliyor watsapptan soruyor. pkos için gebe kalman lazım acil dedi. çünkü ileri derecede inatçı yumurtalarım çocuk istemesen bile istetirdim diyor
Kızlaarrr test yapsam mı acaba birkaç gün daha beklesem mi???
hayırlı cumalar canım.Vay be doktora bak kanka gibi doktor iyiymiş
Ah be olmadıki şöyle doktorumuz
ay inşallah olur bitaneeeem yarın sabah yap istersenKızlaarrr test yapsam mı acaba birkaç gün daha beklesem mi???
Sabırsızlandım iyice yaa..Bugünmüydü adet günün? İstersen bi dene ama yerinde olsam 2 gün beklerdim
Aminn canımmm bilemedim kış napsamay inşallah olur bitaneeeem yarın sabah yap istersen
ben şimdiye 500 kere yapmıştımAminn canımmm bilemedim kış napsam
Adet olmazsam biraz sonra dışarı çıkınca alırım testben şimdiye 500 kere yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?