Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktor acil gebe kalman lazım diyor
hemen gel dedi
aşırı kıllanma (hirsutizm) den de bahsettim.
Neden acil gebe kalmalıymışsın? On çocuğu tek seferde yapmış bi kadına bile bu cğmleyi kursan stresten gebe kalamaz bu nasıl bir cümledir yani! Şimdi bu cümleyi sarfetti ya sen bu gece spermsiz yumurtasız kalırsın gebe acilmiş çünkü Ne biçim bi tavır bu doktorlardaki sabah sabah sinirimi tepeme çıkardı

Kızlar günaydın. Ne yapıyorsunuz ya özledim sizi. Ben iş yerinde ve evde çok yoğunum buraya bakamıyorum. Benim 5 gün kaldı ancak bu aydan ümidim yok zaten biliyorsunuz eşimle durumları sadece 1 gün ilişki olmuştu. Gerçi bu hafta çok yoruldum ondan mı bilmiyorum ama ayakta uyuyorum resmen 3-4 gündür zombi gibi geziyorum. Yere yatsam uyurum o derece. Normalde de uykuyu çok severim ama bu başka birşey. Havalardan ama heralde aylardır uğraşıyoruz 1 günle hamile kalacak kadar şanslı değilim tabi rabbim ol derse olur ama hiç ümidim yok

hiç belli olmaz kuzum inş hamilesindir

yok kız benim doktorum mükemmel bir insan.
benden daha çok istiyor gebe kalmamı ben ara vereyim falan diyorum her seferinde o bana kızıyor kendini salma kimler kimler çocuk yapıyor diye. 1 yıldır ona gidiyorum o derece memnunum sohbetinden ilgisinden yeri geliyor watsapptan soruyor. pkos için gebe kalman lazım acil dedi. çünkü ileri derecede inatçı yumurtalarım çocuk istemesen bile istetirdim diyor

Vay be doktora bak kanka gibi doktor iyiymiş
Ah be olmadıki şöyle doktorumuz

Vay be doktora bak kanka gibi doktor iyiymiş
Ah be olmadıki şöyle doktorumuz
hayırlı cumalar canım.
gerçekten çok büyük etkisi var üzerimde
her üzülmeye kalkıştığında umut oluyor.
o yüzden de acil gebe kalman lazıma çok takılmadım ben çünkü doğru söylüyor.
kız sen iğneyi mi vurmadın bu ne yaa dedi dedim hayırdır
kist olmuş bu yaaa dedi nasıl üzüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…