Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teraziyim bende psikopat derecede bazı özellikleri var hele aslanla yükselmiş ki sorma gitsin

Ben hele çok pis taşıyorum çok
Yükselenimde aynı aksilik
Ama iyi yönlerimizde çok şimdi
Takıntı ve kararsızlık huylarımız olmasa iyiydi
Napalım her güzelin bir kusuru vardır dimi

Kızlar sizin kocalarınız yumurtlama haftasında " canım yumurtlama haftası bitti mi ? Yapmamız gerekiyor mu ?" diye soruyor mu sizlere?
mesai de yazıyor mu ödeme de yapıyor musun ya ben hayatta söylemem haftasını falan, hatta sürekli yakında adet olcam, olmadan son bi sevşelşm sora iş seyahatine gideceksin diyorum , tabii buna 25. Günden sonra başlıyorum. 50 günden fazla adet olmazsam da yine adet gecikti diyr arada söylenmeye başlıyorum ki bilsin gerginim

Bat a 7 günün kaldi hiç umudum yok gibi zorla yapıyoruz çünkü.
Vardı di mi başka çocuk ? Ya belki de istemiyor öu? Ya bu erkekleri bi çözebilsek ? Ben en son aralıkta ciddi anlamda konuştum eşimle, o daşöyle olmuştu. Evde hiç yoktu herşey benim üzerimdeydi. Dedim ki ikinciye gebe kalsam bu tempoyu kaldıramam, bebeğe bişi olursa vebali senin boynuna. İstemiyorum vazgectim ikinciden dedim. Hayır ben istiyorum bakarız öyle deme babalık izni var bık bık dedi. Bi kere de öyle arabada laf nerden açıldıysa dedim ki yalnız olmuyo derken ikiz gelirse kesin bırbırımıza gireriz boşanırız nası bakılır ikize falan. O da dedi ki bakarız nolcak biz oğlumuza baktık onun kadar zor olamazhahaha bizim çocuk ve yumurtlama konusundaki muhabbetimiz bu kadar arkadaşlar.

Kızlar hani şu gebelik için bakılan ts ms bişeyler varya onlar neydiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…