- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #15.301
OlabilirTeraziyim bnde yükselenin trrazidir belki
Malesef cok fenayız taktık mı takarız benımde yükselenim aslan ondan biraz frenlıyorum yine iyyiOlabiliryoksa bu kadar saplantı normal değil
Allah razı olsun canım aynen dediğin gibi❣ inşallah tez zamanda sağlıklı Br kız evlada kavusursun sende Amin
Aminnn hepimizi inşallah Rabbim darda koymasınAmin inşaallah canım sendende Allah razı olsun seni de sağlıkla yavruna kavuştursun
Teraziyim bnde yükselenin trrazidir belki
Teraziyim bendeYapma yav sende mi kız
benim hem burcum terazi hemde yükselenimfena taşıyorum özelliklerini
Teraziyim bendepsikopat derecede bazı özellikleri var hele aslanla yükselmiş ki sorma gitsin
Benim frenlerde tutmuyorMalesef cok fenayız taktık mı takarız benımde yükselenim aslan ondan biraz frenlıyorum yine iyyi
Cağnıııımmmm. Ben artıkın gecelere kalamıyorum 12 olmadan önce uyuyorum. Yoksa balkabağı oluyorum
Öyle tabi güzelizBen hele çok pis taşıyorum çok
Yükselenimde aynı aksilik
Ama iyi yönlerimizde çok şimdi
Takıntı ve kararsızlık huylarımız olmasa iyiydi
Napalım her güzelin bir kusuru vardır dimi
Uykucu mu oldun senCağnıııımmmm. Ben artıkın gecelere kalamıyorum 12 olmadan önce uyuyorum. Yoksa balkabağı oluyorum
He yaaa. Ama sabah 7 de uyanıyorum geri uyumuyorum ondan oUykucu mu oldun sen
E zaten iğneden ortalama 16-17 gün sonra adet olman gerekmez mi kafam karıştı ?iğneden sonra 16. gün hala regl olmadım
inat ettim ya doktoru aramıyorum.
Kızlar sizin kocalarınız yumurtlama haftasında " canım yumurtlama haftası bitti mi ? Yapmamız gerekiyor mu ?" diye soruyor mu sizlere?
Vardı di mi başka çocuk ? Ya belki de istemiyor öu? Ya bu erkekleri bi çözebilsek ? Ben en son aralıkta ciddi anlamda konuştum eşimle, o daşöyle olmuştu. Evde hiç yoktu herşey benim üzerimdeydi. Dedim ki ikinciye gebe kalsam bu tempoyu kaldıramam, bebeğe bişi olursa vebali senin boynuna. İstemiyorum vazgectim ikinciden dedim. Hayır ben istiyorum bakarız öyle deme babalık izni var bık bık dedi. Bi kere de öyle arabada laf nerden açıldıysa dedim ki yalnız olmuyo derken ikiz gelirse kesin bırbırımıza gireriz boşanırız nası bakılır ikize falan. O da dedi ki bakarız nolcak biz oğlumuza baktıkBat a 7 günün kaldi hiç umudum yok gibi zorla yapıyoruz çünkü.
bilmiyorum ki tatlım bekliyorum öyle. bugün yazacağım doktoraE zaten iğneden ortalama 16-17 gün sonra adet olman gerekmez mi kafam karıştı ?
Tsh var o yüksekse bebiş olmuyo diyolar, amh var o düşükse de yumurta rezervi iyi olmuyomuş. Başka ne istiyosun ?Kızlar hani şu gebelik için bakılan ts ms bişeyler varya onlar neydiiii
Senin de kıza benziyormus rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin guzelimizi canım sen hareketlerini hissetmeye başladın miBacaklarını kapatıyordu yaramazlık yapıyordu. Bi ara yakaladı dedi çıkıntı yok yüzde seksen kızprensesim geliyor sanırım ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?