Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktorum sonunda aradı. Dedi ki polikistik over yokmuş. Ama tsh 4.3, yani pes ettim ilaca başlıyorum, dönünce başlarsın dedi ama ben şimdi başlıcam valla, eski dozun iki katını söyledi, iki tablet alıcam. Onun dışında dedi ki adet döngün karmaşık gidiyorsa gebe kalmak zor olabilir o sebeple infolic önericem, ama aradığında oğlumla parktaydım ve almanca. Sanırım doğru anladım ama. Bu infolic i kullanan var mı ne ki o yaratını gören var mı kızlar? Neyse yine afedersiniz bi bok çıkmadı, yine sağlıklıyım stresten oluyo hepsi. Ben biraz salıcam zaten türkiyeye gidiyorum. Zamanı gelince ikinci bebeğim beni bulur napıyım

Aynen takma kafana hep stres sıkıntı ne bu ya

İnfolic ben kullandım canım. Geçen ay klomenle birlikte vermişti doktor. Yumurtaları geliştiriyormuş sanırım polikistik overlılar kullanıyormuş. Geçen ay benim yumurtalarım çok güzel büyümüştü ama olmamıştı gebelik. Bir dene istersen sende.

Heryerde aynısı yazıyor pkolulara veriliyor diye, bende de pko yokmuş o zaman niye? Bi de yan etkisi fln oldu mu? Bilmiyorum ya ben vucuduma ilaç alıp çırpınıcam gebelik için eşim sonra yok yumurtlama akıntından rahatsızım, yok uykum var yok gazım var diyip birlikte olmıcak enayi gibi hissedicem bilemedim ya

İyi en azından sağlık problemin yok canım şükürki...kafan rahatlarsa olur
Bu tsh hormonu neden yükseliyomuş acaba strestenmi o da

İyi en azından sağlık problemin yok canım şükürki...kafan rahatlarsa olur
Bu tsh hormonu neden yükseliyomuş acaba strestenmi o da
Ya benim o hormon 2014 civarı kortizon alışımdan sonra bozuldu, eskiden hep 1.7/2,5 arasıymış. Ama çok yüksek değil ama artık zorlıcam kendimi bulantı bulantı, zaten pek tadım yok bu aralar yediğim de çok önemli değil yani. Ama dediğim gibi bizde iki konu var, biri yumurtlama dönemlerimi bi denk getiremeyişimiz, az oldugundan dolayı , ikincisi de eşimin o yumurtlama sıvısından rahatsız olup ilişkiyi yarım bırakmasından. Tsh ilacı benim adetime bi katkıda bulunmadı, 20 günde bi adet de olsam ne yazar ki eşim benle o üç gğn ilişki yaşamıyosa baya mucize gibi bişi. Moralim bu olaya çok bozuk kızlar

Kızlar corek otu bogazınızda yanma hissi bırakıyor mu rahatsız edecek derecede
Biz yaşadık, gecen biri bu yüzden çok şikayet etti. Ben de bu ay yaptım hastalıktan yandı sandım, baya boğazım şişti ama bilmiyorum. Etkisş olacak mı onu da bilmiyorum

Biz yaşadık, gecen biri bu yüzden çok şikayet etti. Ben de bu ay yaptım hastalıktan yandı sandım, baya boğazım şişti ama bilmiyorum. Etkisş olacak mı onu da bilmiyorum
Ben de denemek istedim ama rahatsız oldum tadından ve sonraki acısından 6 7 gun fln alayım diyorum 10 gu dayananam gıbı

yaaaa canım benimm ben de hepinize dualar ediyorum.
biz @Kurkmantolumdnn la beraber deneyeceğiz
evet çatlatma iğnesi dışında hiç çift çizgi göremedim daha
Ben sen bu ay doktorumdan çatlatma iğnesi olmak istedıgımı söyleyeceğim adetle birlikte yumurtlama günlerinin kaçıncı gunu yapılıyor

Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum pcolu olanlar kullanıyor ama illa pcolu olanlar kullanacak diye bir şey yok bana doktor hamile kalana kadar kullan dedi 3 kutu bitirdim sonra bıraktım

Hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum pcolu olanlar kullanıyor ama illa pcolu olanlar kullanacak diye bir şey yok bana doktor hamile kalana kadar kullan dedi 3 kutu bitirdim sonra bıraktım
Yan etkisi oldu mu sana canım? Ben 20 senedir antibiyotik dahi kullanmadım, minoset içip kısan, mide koruyucu içip döküntü döken bi tipim. Normal Doğumdan çıkıp, kolumdan kan aldılar ardından yara bantı taktıkar, bi o rahatsız etti saatlerce beni demiş bi tipim, yarabantına bile alerjim var. O sebeple korkuyorum . Bi de aynı anda hem tsh ilacı hem bu ilaç olacak. Hayıt otu hapını 3 ay kullanın diyolar ama şimdi naapçam bilemedim ki

Eşin yeterince düşünmüyor seni
Geçenki konuştuğumuz yöntemi bi denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…