- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.541
Ben yan etkisi olacağını düşünmüyorum takviye gibi blr şey folik asit içmiyorsun bunu içiyorsun öyle düşün günde 1 defa demişti bana aç karnına sabahları alıyordum zaten toz şeklinde klorsuz suya koy karıştır iç zaten su gibi bir şey tadı tuzu yok tatsız yanı su içer gibi içiyorsun doğurganlık gibi sorunları ortadan kaldıryormuş çok araştırmıştımYan etkisi oldu mu sana canım? Ben 20 senedir antibiyotik dahi kullanmadım, minoset içip kısan, mide koruyucu içip döküntü döken bi tipim. Normal Doğumdan çıkıp, kolumdan kan aldılar ardından yara bantı taktıkar, bi o rahatsız etti saatlerce beni demiş bi tipim, yarabantına bile alerjim var. O sebeple korkuyorum . Bi de aynı anda hem tsh ilacı hem bu ilaç olacak. Hayıt otu hapını 3 ay kullanın diyolar ama şimdi naapçam bilemedim ki
Ben yan etkisi olacağını düşünmüyorum takviye gibi blr şey folik asit içmiyorsun bunu içiyorsun öyle düşün günde 1 defa demişti bana aç karnına sabahları alıyordum zaten toz şeklinde klorsuz suya koy karıştır iç zaten su gibi bir şey tadı tuzu yok tatsız yanı su içer gibi içiyorsun doğurganlık gibi sorunları ortadan kaldıryormuş çok araştırmıştım
Daha bata çok var benim öyle oyalanıyorum sen de durumlar nasıl canımooo gececiler napıyorsunuz? var mı yeni hamişler?
benim bu ay pas tatlım doğum kontrol kullanıyorum.Daha bata çok var benim öyle oyalanıyorum sen de durumlar nasıl canım
Bi şarkı var ya kimi sevsem açıldı kısmeti diye ona benzemiş bu işbenim bu ay pas tatlım doğum kontrol kullanıyorum.
inşallah olur ya doktor bana bu ay pas olsun dedikten sonra bu topic te 3 kişi hamile kaldı
bende var bir şeyler bana dokunan hanile kalıyor.
yeminle bakBi şarkı var ya kimi sevsem açıldı kısmeti diye ona benzemiş bu işvalla ben arada vazgwçer gbi oluyorum arada delimiyim diyorum
Kızz bana da bi el athee bir tane daha var onu unuttumPeripellas
onlar da çocuk düşünmüyordu ben gazladım o ay hamile kaldı
Ben temizlik yapmam gerektiği için mıtsuz. Sen nasılsınGünaydın kızlar, ne habersiniz?
Cnm merhaba, bende tsh horminu icin ilac kullaniyorum . Troitler az calismaya baslayinca hormon yukselise geciyormus. Ve gebe kalmayi etkiliyor gebe kalincada dusuk orani yukseliyor. Ben suan her ay kan veriyorum tsh icin . Istersen bu konuyla ilgili bir endokrin uzmanina gorun.Ya benim o hormon 2014 civarı kortizon alışımdan sonra bozuldu, eskiden hep 1.7/2,5 arasıymış. Ama çok yüksek değil ama artık zorlıcam kendimi bulantı bulantı, zaten pek tadım yok bu aralar yediğim de çok önemli değil yani. Ama dediğim gibi bizde iki konu var, biri yumurtlama dönemlerimi bi denk getiremeyişimiz, az oldugundan dolayı , ikincisi de eşimin o yumurtlama sıvısından rahatsız olup ilişkiyi yarım bırakmasından. Tsh ilacı benim adetime bi katkıda bulunmadı, 20 günde bi adet de olsam ne yazar ki eşim benle o üç gğn ilişki yaşamıyosa baya mucize gibi bişi. Moralim bu olaya çok bozuk kızlar
günaydın ben işte çalışıyorumGünaydın kızlar, ne habersiniz?
İnofolicnedir o ben kçırdıımmm :)
Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmıyorsa vermiş olabilir bilemedim canım. Yan etkisi olmadı bende normaldi herşey. Çok ucuz bir ilaç değil ama 70 tl gibi birşey vermiştim. Almanyaya göre ucuzdur tabiHeryerde aynısı yazıyor pkolulara veriliyor diye, bende de pko yokmuş o zaman niye? Bi de yan etkisi fln oldu mu? Bilmiyorum ya ben vucuduma ilaç alıp çırpınıcam gebelik için eşim sonra yok yumurtlama akıntından rahatsızım, yok uykum var yok gazım var diyip birlikte olmıcak enayi gibi hissedicem bilemedim ya
İnanır mısın bende de hep öyle oldu çalıştığımı yerde kimse hamile kalmayı düşünmüyordu ben düşünmeye başlayınca hepsi hamile algın hatta doğuracaklar o kadar yanıhee bir tane daha var onu unuttumPeripellas
onlar da çocuk düşünmüyordu ben gazladım o ay hamile kaldı
Ben de iş yerindeyim, çalışıyorum, aslında bugün testi tekrarlamam lazımmış ama tekrarlamayacağım.Ben temizlik yapmam gerektiği için mıtsuz. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?