Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yan etkisi olacağını düşünmüyorum takviye gibi blr şey folik asit içmiyorsun bunu içiyorsun öyle düşün günde 1 defa demişti bana aç karnına sabahları alıyordum zaten toz şeklinde klorsuz suya koy karıştır iç zaten su gibi bir şey tadı tuzu yok tatsız yanı su içer gibi içiyorsun doğurganlık gibi sorunları ortadan kaldıryormuş çok araştırmıştım

nedir o ben kçırdıımmm :)

Daha bata çok var benim öyle oyalanıyorum sen de durumlar nasıl canım
benim bu ay pas tatlım doğum kontrol kullanıyorum.
inşallah olur ya doktor bana bu ay pas olsun dedikten sonra bu topic te 3 kişi hamile kaldı
bende var bir şeyler bana dokunan hanile kalıyor.

benim bu ay pas tatlım doğum kontrol kullanıyorum.
inşallah olur ya doktor bana bu ay pas olsun dedikten sonra bu topic te 3 kişi hamile kaldı
bende var bir şeyler bana dokunan hanile kalıyor.
Bi şarkı var ya kimi sevsem açıldı kısmeti diye ona benzemiş bu iş valla ben arada vazgwçer gbi oluyorum arada delimiyim diyorum

Bi şarkı var ya kimi sevsem açıldı kısmeti diye ona benzemiş bu iş valla ben arada vazgwçer gbi oluyorum arada delimiyim diyorum
yeminle bak
doktora ilk gittiğimde eczacı arkadaşım var ona gittim. bu konuları daha önce hiç konuşmazdık. klomen alınca açıldı mevzu ben de istiyorum aslında ben de birkaç ay sonra denemeye başlayacağım dedi meğer hamileymiş o an haberi yokmuş
sonra başka bir arkadaşımdan doktor tavsiyesi istemiştim onun düşüğü falan vardı. konuştuk ettik ben de istiyorum da eşim sıcak bakmıyor bu ara demişti o da hamileymiş şok oldu sonrasında
sonra geçenlerde bir arkadaştaydım sigara içen biri hiç sigara içmedi yanımda ben içmeme rağmen yakmadı dedim hayırdır diye canım hiç istemiyor dedi hamile misin acaba dedim yok be bu ay imkansız dedi sabah aradı 5 haftalık hamileymişim diyor üstüne görmüş

Cnm merhaba, bende tsh horminu icin ilac kullaniyorum . Troitler az calismaya baslayinca hormon yukselise geciyormus. Ve gebe kalmayi etkiliyor gebe kalincada dusuk orani yukseliyor. Ben suan her ay kan veriyorum tsh icin . Istersen bu konuyla ilgili bir endokrin uzmanina gorun.

Yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaşmıyorsa vermiş olabilir bilemedim canım. Yan etkisi olmadı bende normaldi herşey. Çok ucuz bir ilaç değil ama 70 tl gibi birşey vermiştim. Almanyaya göre ucuzdur tabi

hee bir tane daha var onu unuttum Peripellas
onlar da çocuk düşünmüyordu ben gazladım o ay hamile kaldı
İnanır mısın bende de hep öyle oldu çalıştığımı yerde kimse hamile kalmayı düşünmüyordu ben düşünmeye başlayınca hepsi hamile algın hatta doğuracaklar o kadar yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…