- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #16.561
Sen seviyorsun ya çalışmayı, belligünaydın ben işte çalışıyorum
yap yap yapBen de iş yerindeyim, çalışıyorum, aslında bugün testi tekrarlamam lazımmış ama tekrarlamayacağım.
işimide seviyorum işyerimide seviyorum yuppiiiSen seviyorsun ya çalışmayı, belli
Ne iş yapıyorsun? Bir de senin çocuğun da var, ben kendime diyorum ki, çocuğum olsa iş yerine ağlaya ağlaya giderim herhaldeişimide seviyorum işyerimide seviyorum yuppiii
Ne iş yapıyorsun? Bir de senin çocuğun da var, ben kendime diyorum ki, çocuğum olsa iş yerine ağlaya ağlaya giderim herhalde
kamuda çalışıyoum evet 1 tane oğlum var 3,5 yaşındaNe iş yapıyorsun? Bir de senin çocuğun da var, ben kendime diyorum ki, çocuğum olsa iş yerine ağlaya ağlaya giderim herhalde
inş.Merhaba kızlar beni de alın aranıza malesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu şu an tekrardan gebelık deniyorum şu an klomen kullanıyorum ve ardından catlatma ıgnesı inşallah bu sefer hamıle kalıp dogurmak nasıp olur
Merhaba kızlar beni de alın aranıza malesef 3 ay önce bir düşüğüm oldu şu an tekrardan gebelık deniyorum şu an klomen kullanıyorum ve ardından catlatma ıgnesı inşallah bu sefer hamıle kalıp dogurmak nasıp olur
Bugun doktora gittik ve keseyi gorduk hoca evet bu güzel haber kese oluştu içinde dolu bos yada dis gebelik degil dedi haftaya cuma yi beklicez kalp atışlarını duyduğumuz anda tsmmdir dicez dedi simdilik beklicez sen kendine iyi bakicaksin dediBöyle birbirimize umut da oluyoruz, ben ikinci de kimyasal olunca biraz dertlenmiştim açıkçası, hatta tüpler tıkalı mı diye baktıracağım önümüzdeki ay, benim de sağlıkla bebişlerim olur inşallah, bize de dua et, sen de sağlıkla, keyifle geçir gebeliğini dilerim
Canım ya çok sevindim, darısı başımıza, sağlıkla gelsin bebişin sana inşallah, bu ay benim de durunlar karışık, 33 çıktı, değer düşük, daha da baktırmadım, sinirleniyorum artık bu durumlaraBugun doktora gittik ve keseyi gorduk hoca evet bu güzel haber kese oluştu içinde dolu bos yada dis gebelik degil dedi haftaya cuma yi beklicez kalp atışlarını duyduğumuz anda tsmmdir dicez dedi simdilik beklicez sen kendine iyi bakicaksin dedi
Ha o zaman cumartesi pazarın var, bu da bir artı bakkamuda çalışıyoum evet 1 tane oğlum var 3,5 yaşında
sizin meslek nedir?Ha o zaman cumartesi pazarın var, bu da bir artı bak
kız hayırdır moralini bozma progestan vermedi miSelam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
Diş hekimiyim ben canım, özeldesizin meslek nedir?
Ya ara ara olurmuş öyle lekelenme, biliyorsun sen de zaten ama yine de bi progestan verseymiş aslında, sormadın mı? Belki de gayet sağlıklı buldu, ondan vermedi.özel mi devlet mi?Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
Diş hekimiyim ben canım, özelde
[/QUOT
evet okumuştum yazmıştınız daha önce
moralini bozma sakınSelam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyomoraller bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?