Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun doktora gittik ve keseyi gorduk hoca evet bu güzel haber kese oluştu içinde dolu bos yada dis gebelik degil dedi haftaya cuma yi beklicez kalp atışlarını duyduğumuz anda tsmmdir dicez dedi simdilik beklicez sen kendine iyi bakicaksin dedi

Canım ya çok sevindim, darısı başımıza, sağlıkla gelsin bebişin sana inşallah, bu ay benim de durunlar karışık, 33 çıktı, değer düşük, daha da baktırmadım, sinirleniyorum artık bu durumlara , hayırlısı bakalım.benim tüm kimyasallarım değer düşük çıkıp oldu, yine öyle olacak belli ki

Selam kizlar. Dun gece lekelenmem oldu simdi doktordan geldik kalp atisinida duyduk sukurki sıkıntı yok ama lekelenme icin ilac vermedi devam da ediyo moraller bozuk
Ya ara ara olurmuş öyle lekelenme, biliyorsun sen de zaten ama yine de bi progestan verseymiş aslında, sormadın mı? Belki de gayet sağlıklı buldu, ondan vermedi.özel mi devlet mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…