- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.301
Yok yok değerlerim iyi kuzum, çok sağol, daha iyi olurum inşallah,bu arada benim listede bu ayki tarih yazıyor ama ekime kadar gün veremeyeceğim, bilgineHislerini anlıyorum ☹ Allah kolayca atlatıp kısa zamanda toparlanmanı nasip etsin canımşükürki müdehale etmelerine gerek kalmadı, iyi oldu bu yönden ...
Sağlığına dikkat et iyi beslen kanın düşükse kan ilacı kullan belki doktorun vermiştir
Aynen benim gibi salın gitsin arkadaşlar. Tecrübeyle sabit oluyor gerçektenAz kafayı dinle. Bi bakmışın olmuş kız. Herkes öyle demiyor mu. Bak meselaLostinparadise
Erkekler çocuk için zorlamaya gelmiyor benim eşimde öyleydi. Sonra ben bıraktım o beni bırakmadıGeçen aylarda tutturdu yapmicam . Tam da yumurtlama günüm. Ya iste şöyle iste böyle. Yok yapmicam dedi. Ağlamaya başladım. Sonra dioki hadi git ben geliom. Allah için böyle çocuk mu tutar ne tutar
Üçünü de koyYok ya halen ortada net bişi yok ben Liva dıyorum anam ece dıor esim aysegül dior herkes bişi dıo
Ya bu her yerde her seyde boyle aslında. Is yapan insanlar hep böyle. Biliyorlar ki mecburuz..amaaaan
Bu kocalar neden böyle yaValla canim ne olur ne olmaz diye pazartesiyi degerlendirmistim.testim pik olmustu bugun esim ben ozaman bosalamamistim dedi bu sabah. Yani cinnet geldi eger dun soyleseydi belki dünüde degerlendirirdim.ama biraz once söyledi. Herseyde bir hayir vardir demekten baska care yok.
cinsiyeti neydi pekiGünaydın kızlarbugün rüyamda bebem vardı altını temizliyordum taa kafasına kadar kaka vardı ne mana anlamadım ama. Kızdı bide çokta tatlıydı yani. O u temizlemek bile güzeldi yahuuu
Günaydın kızlarbugün rüyamda bebem vardı altını temizliyordum taa kafasına kadar kaka vardı ne mana anlamadım ama. Kızdı bide çokta tatlıydı yani. O u temizlemek bile güzeldi yahuuu
Bu kocalar neden böyle yaelimde olsa şimdiye kadar 3.yü doğururdum ama adamın umrunda değil benim çabaladığımın 10da biri kadar çaba göstermiyor artık çok yoruldum bende tek başıma mücadele etmekten
Bencede hak etmiş yaşasın kötülükValla okadar kizdimki bir ara elektrik süpürgesinin demiriyle girisesim geldi .ama intikamimi aldim.utulu gomleklerini sakladim.cok sinir oldugu bir gomlek var onu giymek zorunda kaldi. kiymali borek ve elmali turta yapmistim musafir icin sabah kahvaltida vericektim.beyfendi bayilir. cikartmadim fırindan. Evden cikip arabaya bindikten sonra arayip hayyy Allah bak bende kiymali borek ve elmali turta yapmistim unutuvermisim.bugun komsular gelicek eger kalirsa aksam yersin dedim. Tabiki hic birakmicam .
Canım sen anlamadin mi eşinin şey yapmadığını? Akıntı gelmedi mi. Bilmen lazım benceValla canim ne olur ne olmaz diye pazartesiyi degerlendirmistim.testim pik olmustu bugun esim ben ozaman bosalamamistim dedi bu sabah. Yani cinnet geldi eger dun soyleseydi belki dünüde degerlendirirdim.ama biraz once söyledi. Herseyde bir hayir vardir demekten baska care yok.
Canım sen anlamadin mi eşinin şey yapmadığını? Akıntı gelmedi mi. Bilmen lazım bence
Kizlar Günaydin!
ben dogumdan sonra ilk kez agrili adet oluyorum , cok sastim yani, hic olmamisti hep anlamadan olurudm, acaba cörekotu mu yapti ki bunu? ya da 2 ay hayitotu hapi alip 2 hafta once biraktim ya ondan mi oldu ki? ergenlikte bi kadin dogum doktoruna sormustum, bazen agrili oluyo bazen agrisiz nedne diye, bana sey demisti, kadinalr her ay gercekten yumurtlamayabilirmis, yumurtaldigi ay agri olma ihtimali daha yuksek demisti. goguslerimdeki süt de daha 2 hafta önce gitti, acaba yeni mi basladi bende yumurtlama olabilir mi yav?
Kızdıcinsiyeti neydi peki
Ben bebiş gördüğüm ay hamileydim kuzum ya inşallah bu ay sende hamilesindir. Hayrolsun inşallah.Günaydın kızlarbugün rüyamda bebem vardı altını temizliyordum taa kafasına kadar kaka vardı ne mana anlamadım ama. Kızdı bide çokta tatlıydı yani. O u temizlemek bile güzeldi yahuuu
Ayyy inşallah kız inşallahBen bebiş gördüğüm ay hamileydim kuzum ya inşallah bu ay sende hamilesindir. Hayrolsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?