Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bizde çocuk isteği yoksa hersey süper güdiyor işte, haftada 2 hatta arada 3. Ki biz 13 yıldır evliyiz iyi yani bu rakamlar. Gebeyken bile yani haftada biri aksatmamaya çalıştım hep. Ama yani bi arkadasım vardı, eşiyle 3 ayda bi kere birlikte oluyolarmış, ilk denemede tek seferde gebe kalmış ya. Gerçi o kadar memnuniyetsiz negatif ve çocugundan memnun olmayan bir insandı ki konuşmayı kesmiştim. Tek seferde olduğundan mıdır nedir hiç değer kıymet bilmiyordu varsa yoksa söylenmekti çocugu hakkında

Kolay kazanılan hicbir şeyin kıymeti olmaz kuzum

Kuzum galiba devir degisti. erkekler naz yapiyor...

2 tane. 18 yıl sonra yeniden istiyorum. Küçük evlendiğim için annelik duygusunu alamadım hep büyükler karıştı. Şimdi anneliği zerresine kadar yaşamak istiyorum.
Anamm en büyüğü 16 yaşında falan mıı? Benim sana sorum şu olur herkesten farklı olacak, şimdi niye istiyosun değil sorum, bunca zaman nası istemeden durdun kız

Anamm en büyüğü 16 yaşında falan mıı? Benim sana sorum şu olur herkesten farklı olacak, şimdi niye istiyosun değil sorum, bunca zaman nası istemeden durdun kız
Büyük kizim 21 küçük 18 yaşında. Sigara kullanıyorum diye yapmadi eşim. Bide sorunlar vardı. Ondan. 2004 den beri istiyorum napim. Bak adam dedim condom dan enjektör ile alıp sikarim dedim O dönem.. onunda önlemini almıştı

Benim esimde normal zamanda surekli pesimde ama nezaman doktor iliski gunu verse nazlaniyor

18 yıl oldu ara dedin evliyim demedin kafa yandı bende çok merak ettim prezervatifin önlemini nasıl aldı ?? Bi de çok genç evlendim dediğin kaçtı ya? Ben de 20 de evlendim de başta okudum gezdik tozduk 8 sene istemedik, kazayla da olmadı. Korunma konusunda çok başarılıyız sanırım çift olarak sorumluluk sahibiyiz sigarayı mı bıraktın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…