- 1 Mayıs 2019
- 511
- 683
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.261
Aynen...Tövbeler olsunnnsen git ben geliyom demekkk güldürdün beni kızzz. Ama senin yaşın büyüktü demi ya senin çocuklarında vardı. Belki bizimkilerde ilerde öyle olur
Ay bizde çocuk isteği yoksa hersey süper güdiyor işte, haftada 2 hatta arada 3. Ki biz 13 yıldır evliyiz iyi yani bu rakamlar. Gebeyken bile yani haftada biri aksatmamaya çalıştım hep. Ama yani bi arkadasım vardı, eşiyle 3 ayda bi kere birlikte oluyolarmış, ilk denemede tek seferde gebe kalmış ya. Gerçi o kadar memnuniyetsiz negatif ve çocugundan memnun olmayan bir insandı ki konuşmayı kesmiştim. Tek seferde olduğundan mıdır nedir hiç değer kıymet bilmiyordu varsa yoksa söylenmekti çocugu hakkındaHay ağzını öpeyim senin. Aynen problem kocamın bana düşkün olmaması. Isteyerek yapmaması. Ayda bir iki felan istekli oluyor onu da denk düşürmek zor.
Bebek dışındada istekliyim hep aynı terane uykum var yorgunum... bu tip adamlar kendiler gibi kadınlarla evlenmeli.. g☆tünün basinin ağrısı hiç kesilmeyen kadınlarla.. ikrah geldi ya.
Senin iki tane miydi 1 miydi kafam karıştı?Bebek istegimden vazgeçtiğim gün Al başına çal dicem...
Kolay kazanılan hicbir şeyin kıymeti olmaz kuzumAy bizde çocuk isteği yoksa hersey süper güdiyor işte, haftada 2 hatta arada 3. Ki biz 13 yıldır evliyiz iyi yani bu rakamlar. Gebeyken bile yani haftada biri aksatmamaya çalıştım hep. Ama yani bi arkadasım vardı, eşiyle 3 ayda bi kere birlikte oluyolarmış, ilk denemede tek seferde gebe kalmış ya. Gerçi o kadar memnuniyetsiz negatif ve çocugundan memnun olmayan bir insandı ki konuşmayı kesmiştim. Tek seferde olduğundan mıdır nedir hiç değer kıymet bilmiyordu varsa yoksa söylenmekti çocugu hakkında
2 tane. 18 yıl sonra yeniden istiyorum. Küçük evlendiğim için annelik duygusunu alamadım hep büyükler karıştı. Şimdi anneliği zerresine kadar yaşamak istiyorum.Senin iki tane miydi 1 miydi kafam karıştı?
Kuzum galiba devir degisti. erkekler naz yapiyor...Öf aslında hersey erkekte bitiyo kızlar ben size diyim. Benim ailemin tüm kadınları ben gibiymiş, ananem 7 tane doğurmuş, annem 3, benim dedem de babam da hiç eşini boş bırakmayan tiplerdi. Hep kadınların peşindeydiler. Bizim kocalar gibi başım ağrıyo uykum var ay modum yok tipleri değil. Yani bizde konu ovu dönemi ve yakınında ilişkiyi hiç yakalayamamış olmak, adam bi hafta uzak duruyo abi. Ağzınla kuş tutsam ne yazar. Öf neyse sinirimi size kusmıyım iki kadeh bişi bulup içiyim de adama da kusmıyım. Öpüyorum sizi
Anamm en büyüğü 16 yaşında falan mıı? Benim sana sorum şu olur herkesten farklı olacak, şimdi niye istiyosun değil sorum, bunca zaman nası istemeden durdun kız2 tane. 18 yıl sonra yeniden istiyorum. Küçük evlendiğim için annelik duygusunu alamadım hep büyükler karıştı. Şimdi anneliği zerresine kadar yaşamak istiyorum.
Kesinlikle evet..Kuzum galiba devir degisti. erkekler naz yapiyor...
Kesinlikle evet..
Dün sofrada bana neden ekmek bölüp vermedin dedim diye konuşmuyor benimle şu an
Büyük kizim 21 küçük 18 yaşında. Sigara kullanıyorum diye yapmadi eşim. Bide sorunlar vardı. Ondan. 2004 den beri istiyorum napim. Bak adam dedim condom dan enjektör ile alıp sikarim dedim O dönem.. onunda önlemini almıştıAnamm en büyüğü 16 yaşında falan mıı? Benim sana sorum şu olur herkesten farklı olacak, şimdi niye istiyosun değil sorum, bunca zaman nası istemeden durdun kız
Offf Walla bende biktim. Her ay yine mi adamın suratını çekicem diye stres oluyorum. Sanki kadın kendisi. Veren o gibi . Kafayı siyiricam. Bir kaç ay daha sabredicem sonra çocuk yapmaktan vazgecicem. Ve ayda 1 vericem. Yetti artık. Ayda bir çok bile buna
Büyük kizim 21 küçük 18 yaşında. Sigara kullanıyorum diye yapmadi eşim. Bide sorunlar vardı. Ondan. 2004 den beri istiyorum napim. Bak adam dedim condom dan enjektör ile alıp sikarim dedim O dönem.. onunda önlemini almıştı
Ya iste böyle... ama yoruldum yeminle
Yerdin derkenkaradul misalih habahaha
Zor canımmm yaaaYa iste böyle... ama yoruldum yeminle
Ya alemsin gerçektenYa iste böyle... ama yoruldum yeminle
Ya bu her yerde her seyde boyle aslında. Is yapan insanlar hep böyle. Biliyorlar ki mecburuz..amaaaanBenim esimde normal zamanda surekli pesimde ama nezaman doktor iliski gunu verse nazlaniyor
18 yıl oldu ara dedin evliyim demedin kafa yandı bendeBüyük kizim 21 küçük 18 yaşında. Sigara kullanıyorum diye yapmadi eşim. Bide sorunlar vardı. Ondan. 2004 den beri istiyorum napim. Bak adam dedim condom dan enjektör ile alıp sikarim dedim O dönem.. onunda önlemini almıştı
Ya bu her yerde her seyde boyle aslında. Is yapan insanlar hep böyle. Biliyorlar ki mecburuz..amaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?