Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
QUOTE="Emine Hatayli, post: 60568086, member: 941998"]
Küsüyor tavır yapio nazlanio. Evlendim evleneli kendimi dişi olarak hissedemedim bunun yüzünden.
Erkek gibiyim . Bir şeyim eksik. O Da olsa kendim yapicem zaten çocuğu
[/QUOTE]
Ayy buna cok güldüm son cümleye

Bu sabah adet oldum çok gerginim dünden beri üşüyorum zaten ayaklarım buz kesiyo
eşimde akşam iş çıkardı başıma çocuk buzdolabından süt şişesini yürütmüş gitmiş koltuğun üstünde oturuyordu bende mutfakta iş yaparken eşime al onu çocuğun elinden döker dedim "bişey olmaz ben ağzını sıkıca kapattım açamaz" dedi bi süre sonra çocuk mutfağa içi boş şişeyi getirdi eyvah dedim içeri baktık halıya koltuğa dökmemiş ama nasıl başardıysa koltuğun arkasındaki küçücük aradan boşaltmış yerlere...bütün koltukları çekip yerleri sildim
Çok kanamam var yine ped dayanmıyor ya kızlar baksanıza benden pıhtı geldi normal mi bu biraz iriydi acaba kürtajdan kalabilirmi diye düşündüm ama öyle olsa niye geçen ayki adetimde gelmemişti doktora gitmem gerekirmi sizce?

16 yaşında evlendim canım. Hazneyi boşaltıp çöpe atıyordu

Tabiki git içinde şüphe kalmasın ve sana zarar veren birşey olmasın. Muhakkak git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…