- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.281
Bence bu fikirValla su 2.cocukta hayirlisiyla olsa hic işim olmaz valla
hahahajshahaValla bazen 2 parmagimi gözüne sokup pörtletesim geliyor ...
Kim yürüdü kız ben migeçen güzel günlere nasıl çıkıştın. Dedim kıza yürüyorrr bi suçuda yok
Var var olmamıayrıca yatakta değilim bebişim koltuktayım
Evet senKim yürüdü kız ben mi
Ben sinirlendim bilerek diprmusum gibi yazınca sağlık sorunu olduğu için ben ister miyim böle olsunEvet sen
Kız biliyozzz seni tabi ama komiğime gitti o an benimBen sinirlendim bilerek diprmusum gibi yazınca sağlık sorunu olduğu için ben ister miyim böle olsun
Ben böyleyim biraz asabiyim ama içimde bişi yok hormonlarımda düğün halinde işteKız biliyozzz seni tabi ama komiğime gitti o an benim
İsim buldun mu isimmmmmBen böyleyim biraz asabiyim ama içimde bişi yok hormonlarımda düğün halinde işte
Yok ya halen ortada net bişi yok ben Liva dıyorum anam ece dıor esim aysegül dior herkes bişi dıoİsim buldun mu isimmmmm
Ayşegül kim kızzz kaynanamı yoksaYok ya halen ortada net bişi yok ben Liva dıyorum anam ece dıor esim aysegül dior herkes bişi dıo
Yok kız değil ya aysegül basta ben dıordum ben vazgectım simdide o dıor koy dıye eski iyidirAyşegül kim kızzz kaynanamı yoksa
Yok yaw. Ece neyse de Ayşegül de çok eskiYok kız değil ya aysegül basta ben dıordum ben vazgectım simdide o dıor koy dıye eski iyidir
Ortada kaldık su an dört bucuk aylık oldum bakalım önmzde yaklasık dört bucuk ay kaldı karar verırız inşallah sizlerde yazarsınız aklınıza gelırseYok yaw. Ece neyse de Ayşegül de çok eski
Benim kolay kolay gelmez ama gelirse derşmOrtada kaldık su an dört bucuk aylık oldum bakalım önmzde yaklasık dört bucuk ay kaldı karar verırız inşallah sizlerde yazarsınız aklınıza gelırse
Bekliyorum sekerimBenim kolay kolay gelmez ama gelirse derşm
16 yaşında evlendim canım. Hazneyi boşaltıp çöpe atıyordu18 yıl oldu ara dedin evliyim demedin kafa yandı bendeçok merak ettim prezervatifin önlemini nasıl aldı ?? Bi de çok genç evlendim dediğin kaçtı ya? Ben de 20 de evlendim de başta okudum gezdik tozduk 8 sene istemedik, kazayla da olmadı. Korunma konusunda çok başarılıyız sanırım çift olarak sorumluluk sahibiyiz sigarayı mı bıraktın şimdi?
Tabiki git içinde şüphe kalmasın ve sana zarar veren birşey olmasın. Muhakkak git benceBu sabah adet oldum çok gerginim dünden beri üşüyorum zaten ayaklarım buz kesiyo
eşimde akşam iş çıkardı başıma çocuk buzdolabından süt şişesini yürütmüş gitmiş koltuğun üstünde oturuyordu bende mutfakta iş yaparken eşime al onu çocuğun elinden döker dedim "bişey olmaz ben ağzını sıkıca kapattım açamaz" dedi bi süre sonra çocuk mutfağa içi boş şişeyi getirdieyvah dedim içeri baktık halıya koltuğa dökmemiş ama nasıl başardıysa koltuğun arkasındaki küçücük aradan boşaltmış yerlere...bütün koltukları çekip yerleri sildim
Çok kanamam var yine ped dayanmıyor ya kızlar baksanıza benden pıhtı geldi normal mi bu biraz iriydi acaba kürtajdan kalabilirmi diye düşündüm ama öyle olsa niye geçen ayki adetimde gelmemişti doktora gitmem gerekirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?