- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.361
Ayy canım inşallah dediğin gibi çifte bayram yaşarız.Tüh ....can sağolsun gülüm ya diğer aya inşallah bende adetliyim çok kanamalı geçiyor bide dün biraz iri pıhtı geldi boyutu şişmiş nohut kadar normalmi sence sende kürtaj oldunya... ama kürtaj sonrası ilk adetimde gelmemişti bunda geldi. Bugün evde pedim bitmişti dışarı çıkamadım mecburen çocuğun bezinden kullandım hasta bezi beni anca paklar normal pedler dayanmıyor
Nasip canım bekleyeceğiz elimizden başka ne gelir bayrama çifte bayram yaşarız inşâllah♥
mrb hayırdır hatun skandal lık bi durummu var
ay ne cektik bu kocalardan oha bide yalan dönüyor ortada:) hic mi istemiyor cocuk seninki yaaCanım sen anlamadin mi eşinin şey yapmadığını? Akıntı gelmedi mi. Bilmen lazım bence
Ya cok seker yedim son hafta ondan olabilir sanirim, bir de hayit otu hapini 2 hafta once biraktim ya, tam ardindan yumurta catlamis zaten, haliyle baskiladigi hormonlar bianda disa firladi:) dün aksam yine basladim hayit otuna , ama simdi 35-40 gun arasinda test yapmam gerek hep adet gelmiyorsa, kullanilmasi önerilmiyor. Ya bende o dedigin ihtimal sifir, en erken bi kere 26 da adet oldum.o bile demek ki 12. gun yumurtlamaCanim ayaklarinimi üşüttün acaba. Ben bir seferinde reglinin 3.günu 19mm yumurtam vardi doktor kontrol ederken söyledi. Regliyken iliski olmadigindan cop olmustu o yumurta
cocugunun bezinden takmis ahahha:))) kiz öldüm gülmekten :)Tüh ....can sağolsun gülüm ya diğer aya inşallah bende adetliyim çok kanamalı geçiyor bide dün biraz iri pıhtı geldi boyutu şişmiş nohut kadar normalmi sence sende kürtaj oldunya... ama kürtaj sonrası ilk adetimde gelmemişti bunda geldi. Bugün evde pedim bitmişti dışarı çıkamadım mecburen çocuğun bezinden kullandım hasta bezi beni anca paklar normal pedler dayanmıyor
Nasip canım bekleyeceğiz elimizden başka ne gelir bayrama çifte bayram yaşarız inşâllah♥
benim de iste 20-24 arasi yumurtlama oluyor bu ay valla 18 den önce elime almicam ovu testi fln yaaa. istersen sen de öyle yap kendini germemis olursun canim , baksana ovude tuttursak iliski tutmuyo o tutsa zaten gebe kaldigimiz yok, bi ayi da böyle kacirsak dunyanin sonu gelmez:) daha pik olmamis canimKizlar innovita aldm bu seferde daha adet biteli 2 gun oldu 8. Gunumdeyim yani. Benim dongum biraz uzun generlde 3. Hafta fln yumurtluyorm sanirim bu ay ari sutu bal polen vs vs iciyodm erken mi yumurtlucam bakr msnzy
Eki Görüntüle 2290138
Guvenebilir miyim bu teste
benim de iste 20-24 arasi yumurtlama oluyor bu ay valla 18 den önce elime almicam ovu testi fln yaaa. istersen sen de öyle yap kendini germemis olursun canim , baksana ovude tuttursak iliski tutmuyo o tutsa zaten gebe kaldigimiz yok, bi ayi da böyle kacirsak dunyanin sonu gelmez:) daha pik olmamis canim
sabahla ilgili öyle bi varsayim var ama ben esimle 13 senede 1 veya 2 kere sabah birlikte olmusumdur yaniKızlarr gündüz ilişkide bebe olma ihtimali daha yüksek diye bişey var mıııı???
Ondan bi dene beben var desenesabahla ilgili öyle bi varsayim var ama ben esimle 13 senede 1 veya 2 kere sabah birlikte olmusumdur yani
yoksa 13 tane olurdu di mi ahhaha:) kiz ama biz 8 sene hep tam techizatli korunduk. birtek oglum icin 10 ay, bir de simdi 8 ay da 2 numara gelsin diye korunmuyorum, bi denk getirebilsem yumurtlamaya , denk getiremedim koskoca 8 aydir kiz. ama sabah dinlenmis spermlerin daha kaliteli olduunu söylüyorlar.gunduzu bilmem deOndan bi dene beben var desene
Şaka yaptım haaayoksa 13 tane olurdu di mi ahhaha:) kiz ama biz 8 sene hep tam techizatli korunduk. birtek oglum icin 10 ay, bir de simdi 8 ay da 2 numara gelsin diye korunmuyorum, bi denk getirebilsem yumurtlamaya , denk getiremedim koskoca 8 aydir kiz. ama sabah dinlenmis spermlerin daha kaliteli olduunu söylüyorlar.gunduzu bilmem de
Ne dedi doktor? Valla bende hep bu şekil çıkıyor 2-3 güne diye diye 10 gün geçiyo olmuyo yıldırıyoPik degil ama pike yakin gidiyor gibi bu gidisle 2-4 gune pik olur gibi gozukuyo:/ e elimize almayip sonradan alirsak ve kacirmis olursak daha kotu bu seferde beklicez beklicez niye pik olmuyo dicez :) grcekten iki ucu...neyse ben bgn doktora gitcektm bakalim ne dicek
mrb hayırdır hatun skandal lık bi durummu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?