Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende yapmışmıydın çörekotu gecen ay canım ya? Ay bu arada ilk kez biri benden gec adet olmuş, ben 37 de oldum bu ay ay arada olurmuş öyle şeyler canım, stresten oluyor. Benim alman doktor da dedi ki kadınlar beyniyle düşünerek tüm hormonlarını bozabilirler dedi ben nası 60 gün adet olmamayı başarabiliosam beyin gücüyle sen de çatlatmamışsın, bence bunlar hep ovu takibi stresinden oluyo bak

Yok cnm ya yapmamistimm :/
60 gun of asiri uzun yaaa
Hep mi catlamiyodur bu aya mi ozeldir acaba, catlamayan yumurtaya kist mi diyorlar?
Doktor kendi yok
Olcak dedi. Bu ay yalan mi
Oldu deneyemicekmiyiz dedm. Olgun yumurta lazm haftaya bakcaz tkrr dedi...

Bak bi kere daha heveslendimmmm
Eşinin iş durumu müsaitse yap. Benim eşim öğretmen ve öğlenci yada 9 da 10 da gidiyordu okula. Gayet müsait her sabah.. iki çocuğumda ev hanımı idim sabah oldu. Şimdi de geçen hafta izin aldım beyfendi sabah keyf ile yapsın diye. Çünkü geceleri beni strese koyuyor off yine yaklasio der gibu bakınca benim enerjim düşüyordu. Izin aldimi napim 10 gün

Halen hastane yorgunlugu gitmedi üzerimden Allah herkese şifa versin halime bir kere daha şükrettim
aminnn canım cümlemize deee
Yani aslında ben çocuk istemesem kalkmam şahsen erkenden ama iş yeri yakın, ona teklif ettim tamam dedi. Yarım saat erken kalksa yeter

Aynı
Çok ciddiyim ikisi de sabah oldu. Gece sevmio eşim uykusu bozuluyormuş. guzelgunler2019 diğer zamanlar çocuk düşünmediğimiz icin olmamis olabilir mi? kose bucak kaçırıyordu adam spermlerini
espriyi bana bikaçsaat önce kürklü yaptı da ona şaka olsun diye yazdım öyle kız, bizde de 8 yıl korunduk biz işte. Gecesi gündüzü çok da fark yapmıyo bence olacağı varsa oluyo kim ne zaman seviyosa o zaman yapsın

Rekorum 73 canım, 2016 10 martta olduydum tam 73 gün aradan sonra, sonunda delirip çocuk çalışmasını bırakmıştım işte, hop gebe kaldım 73 ün ardından. Ya canım kuzenimde biryıgın kist çıkmış, ne oldugu belirsiz, çatlamamış yumurta mı ne bilinmiyo mesela.ya bak bi de şey dicem , sen daha önce hiç detaylı kontrol ettirdin mi kendini? Bende de işte tam çatlamak üzere olan yumurta boyutunda bi kist vardı, benim doktorum ünlü bi tüp bebek doktoru olmasına rağmen 2 sene rutin kontrollerimde hep ona yumurta dedi, hatta arada iki yumurta var bu yapsan ikiz olur diye gaz veriyodu, biz daha düşünmüyoruz diyodum. Bak o kadar bu konuda uzman adamdı, muaynhanesinde de en son model cihaz vardı, o bile anlamadı. Sonra bu kist gitmez demişti, gecen hafta doktor heryeri inceledi yokolmuş gitmiş bacım ya. Belki de şuan iki yumurtan vardır Damla cım, biri daha hızlı gelişmiştir? Bi polen süt arı bişiler içiyorum demiştin belki ondandır? Olamaz mı olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…