Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah dinleniyormuş .. sanki gece at koşturuyor spermler... (ayni bilgiyi bende okumuştum)

Hehahhh. Belki bende işe yarar
Hangisi kız? Gece mi sabah mı? Bizde haftada 1 ya da 2 kere de gündüz olur, oğlan öğle uykusu uyursa haftasonu yani. Uyumazsa olmuyi yani ama o da gayet öğlen 13-14 civarına denk geliyor, spermler yine yorulmuş oluyo ya kızlar ben galiba bi vagecicem bi süre ya. Oğlan da çok huysuzlaşmaya başladı. İstediğime ulaşamayıp durmak da beni çok negatif etkiliyor, hayattan zevk alamaz oldum. İşyerinde de patronun bi boğazımı sıkmadığı kaldı. Makineye çamaşır koycak gücüm yok resmen nası ikinciye bakcam ben bu negatiflikle bi de gecen bi topıcte birinden fırça yedim zaten 2.5 yaşında ya oğlum, daha küçük derdin ne dite haklı galiba valla. Ben hangi noktada kafayı sıyırdıydım acebağ

Gündüzü kız işe gitmeden olanı yani akışına bıraksana sen sonuçta ne bileyim bi tane var biraz onla unuttur kendine ikinci bebek düşüncesini. Yine de korunma. Ama beklenti içinde olma. Kolaysa tabiii

Ne dedi doktor? Valla bende hep bu şekil çıkıyor 2-3 güne diye diye 10 gün geçiyo olmuyo yıldırıyo

Valla gittim gecen aydan yumurtam catlamamis ilk defa boyle biside ogrenmis oldm kocaman duruyomus ama sonmeye baslamis. O yuzden 39. Gunde anca adet olmusum. Suanda ki yumurta daha kucukmus 13mm fln. Catlamayan yumurta onun buyumesine engel olabilir dedi haftaya bidaha bakcak catlamazsa catlatma ignesi yapariz dedi. Iyi ki gitmisim 2 ay deneyince hep bekle 6 ay vs derler ya sagolsun cok ilgilendi detayli inceledi ama kafama takildi yumurta neden catlamaz ki:/ bilgisi olan varsa yardimci olur bilgi verirse cok cok sevinirim

Espri yaptım biliyorum. Bilimsel olarak da açıklanmış bu
Tabıkı esprı yaptım canım gülmek iyi gelir hepimize cok ihtiyacımız var bu dönemlerde dıye düşündüm umarım yanlış anlasılmamışımdır tabıkı de bilimsel açıklamaları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…