- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #18.381
Napıyon cağnımmmmmm
Bi yerde okumuştum evet.ozellikle sabahKızlarr gündüz ilişkide bebe olma ihtimali daha yüksek diye bişey var mıııı???
21 yılda 12 defa gece yaptım sanirimsabahla ilgili öyle bi varsayim var ama ben esimle 13 senede 1 veya 2 kere sabah birlikte olmusumdur yani
Sabah dinleniyormuş .. sanki gece at koşturuyor spermler... (ayni bilgiyi bende okumuştum)yoksa 13 tane olurdu di mi ahhaha:) kiz ama biz 8 sene hep tam techizatli korunduk. birtek oglum icin 10 ay, bir de simdi 8 ay da 2 numara gelsin diye korunmuyorum, bi denk getirebilsem yumurtlamaya , denk getiremedim koskoca 8 aydir kiz. ama sabah dinlenmis spermlerin daha kaliteli olduunu söylüyorlar.gunduzu bilmem de
Canım gün boyu vücut yoruluyor ya ondan hareketi falan azalıyor herlade sabahta uzun süre uyuduğu için dinç oluyorSabah dinleniyormuş .. sanki gece at koşturuyor spermler... (ayni bilgiyi bende okumuştum)
Tamam deneyeceğim bu ayBi yerde okumuştum evet.ozellikle sabah
Bak K KurkmantoluS emine de sürekli sabah yapıyormuş onun da 2 çocugu var sdce22
21 yılda 12 defa gece yaptım sanirim
Hehahhh. Belki bende işe yararB
Bak K KurkmantoluS emine de sürekli sabah yapıyormuş onun da 2 çocugu var sdcedemekki çok da farkı yok geceymiş gündüzmüş
Hangisi kız? Gece mi sabah mı? Bizde haftada 1 ya da 2 kere de gündüz olur, oğlan öğle uykusu uyursa haftasonu yani. Uyumazsa olmuyi yaniHehahhh. Belki bende işe yarar
Gündüzü kız işe gitmeden olanıHangisi kız? Gece mi sabah mı? Bizde haftada 1 ya da 2 kere de gündüz olur, oğlan öğle uykusu uyursa haftasonu yani. Uyumazsa olmuyi yaniama o da gayet öğlen 13-14 civarına denk geliyor, spermler yine yorulmuş oluyo ya kızlar ben galiba bi vagecicem bi süre ya. Oğlan da çok huysuzlaşmaya başladı. İstediğime ulaşamayıp durmak da beni çok negatif etkiliyor, hayattan zevk alamaz oldum. İşyerinde de patronun bi boğazımı sıkmadığı kaldı. Makineye çamaşır koycak gücüm yok resmen nası ikinciye bakcam ben bu negatiflikle bi de gecen bi topıcte birinden fırça yedim zaten 2.5 yaşında ya oğlum, daha küçük derdin ne dite haklı galiba valla. Ben hangi noktada kafayı sıyırdıydım acebağ
Ne dedi doktor? Valla bende hep bu şekil çıkıyor 2-3 güne diye diye 10 gün geçiyo olmuyo yıldırıyo
2 çocuğum da sabah oldu Walla bak... Bu ay kalırsam bu da sabah çocuğu olacakB
Bak K KurkmantoluS emine de sürekli sabah yapıyormuş onun da 2 çocugu var sdcedemekki çok da farkı yok geceymiş gündüzmüş
Espri yaptım biliyorum. Bilimsel olarak da açıklanmış buCanım gün boyu vücut yoruluyor ya ondan hareketi falan azalıyor herlade sabahta uzun süre uyuduğu için dinç oluyor
Sabah sabah hayırola derler ya2 çocuğum da sabah oldu Walla bak... Bu ay kalırsam bu da sabah çocuğu olacak
Tabıkı esprı yaptım canım gülmek iyi gelir hepimize cok ihtiyacımız var bu dönemlerde dıye düşündüm umarım yanlış anlasılmamışımdır tabıkı de bilimsel açıklamaları varEspri yaptım biliyorum. Bilimsel olarak da açıklanmış bu
Bak bi kere daha heveslendimmmm2 çocuğum da sabah oldu Walla bak... Bu ay kalırsam bu da sabah çocuğu olacak
Naptın nasıl geçti hastane. Bişey çıkmadı inşallah delikanlıdaKürklü yettim gari geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?