- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.721
Neden kiBenim tedavi de bir daha ki aya kaldı bu ay da doğal deniycez
Bizimki ertelenmiyo da n’oluyoher ay hüsran
Arife günü olacakmış o da gelişirse gelişmezse bayramın içinde gelişecek doktor yok boşuna o kadar iğne vurulmak istemedim .5 tane iğne dedi doktor hergünNeden ki
Daha kanda gebeliğim çıktı bu cuma gttıgımde ultrasyonda da çıkması lazım doktora yıne danişim dgl mı
Arife günü olacakmış o da gelişirse gelişmezse bayramın içinde gelişecek doktor yok boşuna o kadar iğne vurulmak istemedim .5 tane iğne dedi doktor hergün
Arife günü olacakmış o da gelişirse gelişmezse bayramın içinde gelişecek doktor yok boşuna o kadar iğne vurulmak istemedim .5 tane iğne dedi doktor hergün
Yaa keşke bal tarçın yapsaydınArife günü olacakmış o da gelişirse gelişmezse bayramın içinde gelişecek doktor yok boşuna o kadar iğne vurulmak istemedim .5 tane iğne dedi doktor hergün
5tane yazdı hergün birini vuruncam sen kaç gün vuruldunCanim neden 5 tane igne günde ben sadece 1 tane gonal f 75ml vuruluyorum.
Çatlatma iğneni nerde saklıyorsun.ne zaman başladın vurulmayaBenimde muhtemelen bayrama denk gelicek eger yumurta gelisirse ama ignelere basladim bir kere vardir bundada bir hayir. Bayrama denk gelirse asilama yerine catlama ignesi ve iliski ile denerim diye düsündüm catlama ignemide oyüzden simdiden aldim. . Yumurtam gelissinde insallah.gecen ay gelismedi bu ay bari gelissin.
Yok canım ben onların hiç birini normal de de tüketmiyorum yiyemem kiYaa keşke bal tarçın yapsaydın
Evet pek büyük sayılmazSeninde yaşın büyük değil canım
Ha 24 ha 26 ne farkederbana göre aynı
cağnımmmmmkürklü
Anladım canımYok canım ben onların hiç birini normal de de tüketmiyorum yiyemem ki
Gizliden gizliden yapıyom abbayaramazlık yok kürklü
5tane yazdı hergün birini vuruncam sen kaç gün vuruldun
Çatlatma iğneni nerde saklıyorsun.ne zaman başladın vurulmaya
eh abbasının yapda gör gününüGizliden gizliden yapıyom abba
Çatlatma iğneni nerde saklıyorsun.ne zaman başladın vurulmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?