- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.701
inş.Amin canim insallah hepimize nasip olur. Seninde insallah bu tedavilere gerek kalmadan olur bebisin.
Düşük riskin yoksa zararlı drğil canım.Kızlar yenı gebeyken ilişkiye
Kızlar yenı gebeyken ilişkiye girmek zararlı mı
Sen kaç yaşındaydın canımcımOyy benim gideceğim doktor da yıllık izindeymiş. Kurbandan sonraya kaldı.Ben bu gidişle 50 yaşında bebe yaparım
24 kuzumSen kaç yaşındaydın canımcım
küçükmüşsün daha olacak inşallah sen şu hastane işlerini bi bitir hemen hamile kalcn24 kuzum
İnşallah kuzummm. Sürekli istemsizce bi erteleniyor ondan dedim öyleküçükmüşsün daha olacak inşallah sen şu hastane işlerini bi bitir hemen hamile kalcn ☺
Bizimki ertelenmiyo da n’oluyoİnşallah kuzummm. Sürekli istemsizce bi erteleniyor ondan dedim öyle
Teşekkür ederimDüşük riskin yoksa zararlı drğil canım.
DEvlet canımDevlet has mi ücretsizmiş canım. Sen nerde yaptırıyorsun ücretsiz heralde yanlış okumadıysam
DEvlette 3 kez hakkın varmışCanim özelde tedaviye baslamis bulundum.bu tedavilerin bu kadar pahali olacagi aklima gelmedi
Yok canım doktor yasaklamadığı sürece 9 ay bişey olmuyorKızlar yenı gebeyken ilişkiye
Kızlar yenı gebeyken ilişkiye girmek zararlı mı
Ama doktor daha bsey demediYok canım doktor yasaklamadığı sürece 9 ay bişey olmuyor
Tmm sorun yokmuş o zamanAma doktor daha bsey demedi
Daha kanda gebeliğim çıktı bu cuma gttıgımde ultrasyonda da çıkması lazım doktora yıne danişim dgl mıTmm sorun yokmuş o zaman
İşte canımm kısmetimiz ne zaman bilmiyoruz kiiBizimki ertelenmiyo da n’oluyoher ay hüsran
Hayırlı şekilde sağlıkla gelsinler inşallahİşte canımm kısmetimiz ne zaman bilmiyoruz kii
Evet canım zaten kanaman olmadığı sürece yasaklamıyorDaha kanda gebeliğim çıktı bu cuma gttıgımde ultrasyonda da çıkması lazım doktora yıne danişim dgl mı
Benim tedavi de bir daha ki aya kaldı bu ay da doğal deniycezİşte canımm kısmetimiz ne zaman bilmiyoruz kii
Tm cok teşekkür ederimEvet canım zaten kanaman olmadığı sürece yasaklamıyor
Rica ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına Almayıda nasip etsin inşallahTm cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?