- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.681
kürklü: sen dalgana bak frekensını ben ayarlarımHahhaha neymişşş
Ben bile anlamadım kiBende okudum da hiçbirşey anlamadım valla
Merhaba canım 5gün iğne sonrada usg takip yumurta gelişimcede aşılamamrb aşılamada ne zaman ne gibi işlemler uygulanıyor
Devlet has mi ücretsizmiş canım. Sen nerde yaptırıyorsun ücretsiz heralde yanlış okumadıysamMerhaba canım 5gün iğne sonrada usg takip yumurta gelişimcede aşılama
adet bitimimi iğne ilaç yoksa 2. günü falan mıMerhaba canım 5gün iğne sonrada usg takip yumurta gelişimcede aşılama
Mavi Boncugumm beni listeden silebilirsin canim. Yine olmadi ben oluruna bıraktım artik.
Devlet karşılamıyor mu sizinkini. Bana doktorum aşılamayı devlet karşılıyor hiç ücret vermiyceksiniz dedi
boncuk benim tarihi siliver adım kalsın
boncuğum benimNasıl istersen Nurella
Kızlar yenı gebeyken ilişkiye girmek zararlı mıEvet canım dün oldum.bugün aşılamayA başlıyorum. Dün kan verdim doktor bugün tekrar kontrol edecekmiş
Canım adet oldum agustos 31 beklenmeyen adet kimyasal gebelik geçirdim buay hayırlısı böyleymiş =)
adet bitimimi iğne ilaç yoksa 2. günü falan mı
tşkler bilgi içinCanim reglinin 2 .günü veya 3.günü doktor alttan rahime bakip hormon tahlilleri veriyor.ben diger 2 asilamami klonen kullanarak yaptirmistim. Günde 2tane klomen 5gün boyunca sonra reglinin 10.veya 11.günü gel dedi yumurtalari ölctü .yumurta durumuna göre 2 3gün sonra cagirip catlatma ignesi veriyor.gece 23.00gibi igne oluyorsun ertesi günü degil bir sonraki sabah erkenden esinden sperm aliyorlar yikama isleminden sonra ögleye dogru 11.30 12.00gibi asilaman yapiliyor.bu arada catlama ignesi ve sonraki 2gün asilama yapildigi güne kadar cinsel pehriz veriyorlar. Asilamadan sonra bazi doktorlar 2 3 kere iliski öneriyor gün aşırı
Reglinin 20.günü progestron testi yapiliyor.
Benim bu sefer igneyle yumurtalarim gelistiriliyor oyüzden mesela dün basladim yarin ilk kontrol yapilacak 2 3 günde bir yumurta kontrolü yapilip dozaj ayarlanacak. Tabi bu ay yumurtam gelisirse.
inş. hamile kalırsın onca emek maddi ve manevi çok zor süreçlerCanim reglinin 2 .günü veya 3.günü doktor alttan rahime bakip hormon tahlilleri veriyor.ben diger 2 asilamami klonen kullanarak yaptirmistim. Günde 2tane klomen 5gün boyunca sonra reglinin 10.veya 11.günü gel dedi yumurtalari ölctü .yumurta durumuna göre 2 3gün sonra cagirip catlatma ignesi veriyor.gece 23.00gibi igne oluyorsun ertesi günü degil bir sonraki sabah erkenden esinden sperm aliyorlar yikama isleminden sonra ögleye dogru 11.30 12.00gibi asilaman yapiliyor.bu arada catlama ignesi ve sonraki 2gün asilama yapildigi güne kadar cinsel pehriz veriyorlar. Asilamadan sonra bazi doktorlar 2 3 kere iliski öneriyor gün aşırı
Reglinin 20.günü progestron testi yapiliyor.
Benim bu sefer igneyle yumurtalarim gelistiriliyor oyüzden mesela dün basladim yarin ilk kontrol yapilacak 2 3 günde bir yumurta kontrolü yapilip dozaj ayarlanacak. Tabi bu ay yumurtam gelisirse.
Bsey daha sorablrmıyımCümlemizden inşâllah
inş. hamile kalırsın onca emek maddi ve manevi çok zor süreçler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?