Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy benim gideceğim doktor da yıllık izindeymiş. Kurbandan sonraya kaldı. Ben bu gidişle 50 yaşında bebe yaparım

adet bitimimi iğne ilaç yoksa 2. günü falan mı

Canim reglinin 2 .günü veya 3.günü doktor alttan rahime bakip hormon tahlilleri veriyor.ben diger 2 asilamami klonen kullanarak yaptirmistim. Günde 2tane klomen 5gün boyunca sonra reglinin 10.veya 11.günü gel dedi yumurtalari ölctü .yumurta durumuna göre 2 3gün sonra cagirip catlatma ignesi veriyor.gece 23.00gibi igne oluyorsun ertesi günü degil bir sonraki sabah erkenden esinden sperm aliyorlar yikama isleminden sonra ögleye dogru 11.30 12.00gibi asilaman yapiliyor.bu arada catlama ignesi ve sonraki 2gün asilama yapildigi güne kadar cinsel pehriz veriyorlar. Asilamadan sonra bazi doktorlar 2 3 kere iliski öneriyor gün aşırı
Reglinin 20.günü progestron testi yapiliyor.
Benim bu sefer igneyle yumurtalarim gelistiriliyor oyüzden mesela dün basladim yarin ilk kontrol yapilacak 2 3 günde bir yumurta kontrolü yapilip dozaj ayarlanacak. Tabi bu ay yumurtam gelisirse.

tşkler bilgi için

inş. hamile kalırsın onca emek maddi ve manevi çok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…