Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 tane demi yaptığın

Evet ama yumurtlama döneminde 2 defa yapmakta fayda var ne zaman çatlayacağını görmek için...ben günde 3 kere bile yaptım
Ne zaman silikleşeceğini anlamak için hani yumurtam kaç saatte çatlayacak onu merak ettiğimden. Çift çizgi çıktığı günlerde bi sabah bide akşam yapılıyor. Bak kağıdında böyle yazıyor

tşkler

Kızlar merhaba. Dün gece yine test yaptım, gece olmuyor biliyorum ama merak etmiştim. Gece ki test fotoğrafta. Ne zamandır bu kadar köyü görmemiştim testlerimi ne yazık ki degerlendiremedim de aksi gibi. Sizce bu ay da mı kaçacak. Sabah saatlerinde de sağ kasığımda sık aralıklarda böyle keskin bir ağrı girip çıktı 3 kez ne anlama gelir onu da bilemedim

Fotoyu unuttum

Eklentiler

• 20190802_145915.webp
    3 KB · Görüntüleme: 37

Canım daha çatlamadı silikleşince çatlamış oluyo yumurtlaman yeni başladı bence
Benimki aynen bu şekilde 2 gün boyunca sürdü 3.gün baktım silik. İmkanın varsa bugünü ve yarını değerlendir
Şimdi yumurtlama döneminde olduğun için hem sabah hem akşam test yap silikleşme ne zaman olacak onu anlamak için
Bu arada benimkide 13 ve 14.günde pikti
O kasık ağrısı bendede oldu yumurtlamadan dolayı diye düşünüyorum

Hayırlı cumalar tatlım aminn inşâAllah
Nasıl gidiyor hamilelik?
Güzel gidiyor çok şükür bir sıkıntı yok. Daha demin sandalyeden kalkarken tam sol kasığıma bebeğin olduğu yere kramp girdi. Oturdum 1 dakka sonra geçti. Ama şuanda da hafif hafif sızlama ağrı gibi oluyor normal mi bilemedim endişelendim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…