- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.841
Günaydınn kızlar hayırlı cumalar rabbim bu ay hepinizin yüzünğ güldürsün inşallah ☺
ovu testini sabah saat 10 ve 8 saat sonrası diyolar nasıl olacak bu iş bir akıl verin bakamHayırlı cumalar Nurella
ovu testini sabah saat 10 ve 8 saat sonrası diyolar nasıl olacak bu iş bir akıl verin bakam
1 tane demi yaptığınEn iyi zaman 12:00-16:00 arası canım
Ben hergün 13:00'de yapıyorum
1 tane demi yaptığın
tşklerEvet ama yumurtlama döneminde 2 defa yapmakta fayda var ne zaman çatlayacağını görmek için...ben günde 3 kere bile yaptım☺
Ne zaman silikleşeceğini anlamak için hani yumurtam kaç saatte çatlayacak onu merak ettiğimden. Çift çizgi çıktığı günlerde bi sabah bide akşam yapılıyor. Bak kağıdında böyle yazıyor
Eki Görüntüle 2294839
Kim kavga etti de yaZdı bu kızcağız yine ben niye hiç göremiyorum bu olanları
valla bu kızı ben takip edemiyom biri sorumluluğunu alsınKim kavga etti de yaZdı bu kızcağız yine ben niye hiç göremiyorum bu olanları
@YazgeleMavi Boncugumm @gulll
Kızlar yazdığımızı okudum. Bakın şimdi bana bi akıl verin. Fotoğraftan belirgin çizgili olanı dün yaptım. Silik çizgili olanı az önce yaptım. Ve benim 14.günüm yarın. Bu ne demek oluyor yani benim dün müydü ovulasyon günüm ?
Fotoyu unuttumKızlar merhaba. Dün gece yine test yaptım, gece olmuyor biliyorum ama merak etmiştim. Gece ki test fotoğrafta. Ne zamandır bu kadar köyü görmemiştim testlerimi ne yazık ki degerlendiremedim de aksi gibi. Sizce bu ay da mı kaçacak.Sabah saatlerinde de sağ kasığımda sık aralıklarda böyle keskin bir ağrı girip çıktı 3 kez ne anlama gelir onu da bilemedim
Kızlar merhaba. Dün gece yine test yaptım, gece olmuyor biliyorum ama merak etmiştim. Gece ki test fotoğrafta. Ne zamandır bu kadar köyü görmemiştim testlerimi ne yazık ki degerlendiremedim de aksi gibi. Sizce bu ay da mı kaçacak.Sabah saatlerinde de sağ kasığımda sık aralıklarda böyle keskin bir ağrı girip çıktı 3 kez ne anlama gelir onu da bilemedim
Aleyküm selam naber ciciş nasıl gidiyor?
Bi konuya yorum yapmıs coğu banlı su anKim kavga etti de yaZdı bu kızcağız yine ben niye hiç göremiyorum bu olanları
Tüh ya yazık valla bu nedir böyle kızın adı çıktı resmen bence ismini değiştir yalandan şikayet ediyorlar heraldeBi konuya yorum yapmıs coğu banlı su an
Olabilir canımTüh ya yazık valla bu nedir böyle kızın adı çıktı resmen bence ismini değiştir yalandan şikayet ediyorlar heralde
Güzel gidiyor çok şükür bir sıkıntı yok. Daha demin sandalyeden kalkarken tam sol kasığıma bebeğin olduğu yere kramp girdi. Oturdum 1 dakka sonra geçti. Ama şuanda da hafif hafif sızlama ağrı gibi oluyor normal mi bilemedim endişelendim yaHayırlı cumalar tatlım aminn inşâAllah
Nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?