Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İlk haftalarda kasık ağrıları olur rahim bağları geriliyor yavaş yavaş büyüyor o yüzden normal aşırı olmamak şartıyla
Sen kendini yoracak işler yapma

Selam kızlar nasılsınız :) benim bat tarihim 7 Ağustos heyecanla bekliyorum 20!temmuz pik günümdü öncesi ve sonrası günlerini değerlendirdim. Asıl mevzuya geliyorum dün ve bugün ovulasyon testlerim pozitif çıktı ne olur ne olmaz bugünü de değerlendirdim heyecanla bekliyorum sizce tekrar yumurtladım mı yoksa hamilelikten kaynaklanabilir mi ovulasyon testinde çift çizgi? Bu arada gebelik testi de yaptım negatif çıktı. Ovulasyon fotolarını da koyuyorum 1 dün 2 bugün Mavi Boncugumm sen de bakar mısın canım

Eklentiler

• 05E461CB-22D6-4843-B322-E998CB63BABD.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 4C52647B-F30C-42D1-832B-2248186E3F8F.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 43

Ooo tam koyulaşmış kuzum ya ben çok gördüm buralarda ovulasyon pozitif çıkıpda hamile olanları. hcg'de çıkacak kadar kanda yükselmemiştir belkide ... inşâllah hamilesindir ya hadi hayırlı haberle gel
Ne olur ne olmaz yarını da değerlendir bence

Ayy teşekkür ederim. Buradan da yazayım testlerim bitti ne yazık ki yaa yarın almaya çalışayım olmazsa. Ağrıda inşallah yumurtlamadandır ilk defa oluyor çünkü

Artık değerlendireceğiz mecbur bu sıcaklarda zor iş inşallah hayırlı bi haber veririm size de

Monaezop nasılsın canım son durumun ne? Senin adını hamiş listesine alalım artık
Sen ovulasyon testinde adetine kaç gün kala pik görmüştün bide yumurtlamayı hangi günde görmüştün biraz detaylı bilgi verirmisin burda aynı durumu yaşayanlar var onlarada fikir olsun

Merhabalar ,
Foruma yeni katılıyorum. Adetimden 8.gün sonra ovulasyon testlerini yapmaya başlamıştım. 29 Temmuzda koyu çizgi gördüm (12.günde) aynı gün akşamında ilişki oldu. Ertesi gün testi tekrar yaptım ve çizgi tek C çizgisi koyulaştı kaldı. Öteki tamamen ortadan kayboldu yani silikleşmedi. Yumurta çatlamış oluyor diye duydum silikleşiyorsa şayet.
Size sormak istediğim bugün adetten 16.gün geçti ve yumurtalıklarım ağrıyor. Kızlar testi yapmayı bırakmıştım acaba yeniden testi yapmalı mıyım ?

Hoşgeldin canım Bence devam et teste
Bende bu ay ilk defa başladım ovulasyon testlerine seninki hangi marka? Laboquick'te bazen bozuk çıkabiliyormuş adet döngün kaç oluyor? Pik olan gün T çizgisi C ile aynı koyuluktaydı veya T daha baskındı dimi?
Bence adete kadar test hergün yapılmalı ki adete yakın yine pik olabiliyor tespit açısından faydalı

Hoşbuldumm .. Ben Innovita kullanmaya başlamıştım. Adet döngüm kısa 24 günde bir oluyorum hiç 28e varmıyor.
Evet pik yaptığı gün T çizgisi bariz olarak C'den koyuydu. Ay kafam biraz karıştı açıkçası.. Hiç mi bırakmamak lazım bir videoda dinlemiştim bi adet döneminde yumurta bir kere çıkıyor denildi ama yanıltıyor mu dersiniz

Ben bazı kişilerde nadirende olsa 2 defa yumurtlama olduğunu okumuştum
Bende innovita kullanıyorum devam etmezsem içime kurt düşer o yüzden ediyorum meraktan:)

Tam adet olma günleriniz aslında. 20 temmuz pik yapmış diye. Ama şimdi böyle çıkması şaşırtıcı gerçekten :) acaba gebelik mi var ki

Tam adet olma günleriniz aslında. 20 temmuz pik yapmış diye. Ama şimdi böyle çıkması şaşırtıcı gerçekten :) acaba gebelik mi var ki

Bu tür örnekler çok gördüm bak sen okumuşmuydun bilmiyorum ama Monaezop şuan yine hamile haberin varmı bilmem ama kürtajdan sonra adet görmeden hamile kaldı mâşallah:) adetine 4-5 gün kala ovulasyonu hep çift çizgi çıkmış burdada paylaşmıştı darısı başımıza inşâAllah

Benim döngüm 32 günde bir oluyor muhtemelen 6 veya 7 Ağustos’ta adet olacağım ama bu ovulasyon kafamı karıştırdı umutlandırdı beni :) ama gebelik testlerim negatif çıkınca üzüldüm çok hayırlısı olsun...

Ayy sen böyle yazınca hemen Monaezop geçmişine baktım. Kürtajı bilmiyordum ben yaa ikizi düşmüştü diğeri duruyordu en son. Neler kaçırmışım öyle

Ve şimdi tekrar hamile öyle miiii. Hay maşaAllah yaaaa. Rabbim nazardan korusun. Sende dahil herkese hayırlısıyla nasip etsinnn can arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…