- 1 Ağustos 2019
- 322
- 341
- 18
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #19.881
İnşallah canım. Daha bat a cook varMasallah canim insallah saglikla gelir bebegin.
İnşallah canım. Daha bat a cook var
Ayy hadi inşallah canımm dua ediyorum hepimiz içinBende 4gundür gonal f igne oluyorum. 6ay klomen kullandim nasip olmadi. Yarin reglinin 8.günü sabah kontrolüm var çok heyecanliyim inşallah yumurtam gelişmiştir.
Ayy sen böyle yazınca hemen @mervana8794 geçmişine baktım. Kürtajı bilmiyordum ben yaaikizi düşmüştü diğeri duruyordu en son. Neler kaçırmışım öyle
Ve şimdi tekrar hamile öyle miiii. Hay maşaAllah yaaaa. Rabbim nazardan korusun. Sende dahil herkese hayırlısıyla nasip etsinnn can arkadaşımmm
Bende 4gundür gonal f igne oluyorum. 6ay klomen kullandim nasip olmadi. Yarin reglinin 8.günü sabah kontrolüm var çok heyecanliyim inşallah yumurtam gelişmiştir.
Senin cınsıyet hala belli değilmiTam adet olma günleriniz aslında. 20 temmuz pik yapmış diye. Ama şimdi böyle çıkması şaşırtıcı gerçekten :) acaba gebelik mi var ki
Amin gülüm aminevet ikizinin diğerini de kaybetti vardır bunda da bir hayır tabi ama insanı çok üzüyor. Üzüntüsünü fazla yaşamadan tekrar hamile şimdi şükür
Ama birkaç gündür girmemiş inşâllah sorun yoktur
Senin cınsıyet hala belli değilmi
Senin cınsıyet hala belli değilmi
Ayy hadi inşallah canımm dua ediyorum hepimiz için ❤❤❤
Rabbim hayırla sonuçlandırsın kuzum
Hepimiz çifte bayram sevinci yaşarız inşâAllah♥♥♥
Sadece Estağfirullah diyerek yada estağfirullah estağfirullah estağfirullah el azim el kerim ellezi le ilahe illa hu diyerek. Ben böyle yapıyorum günlük hayattaİstiğfarı nasıl çeliyorsun
Senin bayrama netlesir kuzum. Ilk sana seviniriz.benim bayrama ancak yumurtlamam olur. Bat 27 agustos. Agustos ayı bayramimiz olsun insallah.
Seninki neydi caney :)
Yaaa inşaAllahPeki neden kürtaj olmuştuki
Cano birileri üzmüş onu strese girmiş çok sonra kanamam geldi dedi fena şeyler yaşamış bide nasip olmayınca tabi mana oldu
Allah kimseye yaşatmasın
Onunkide kız. Bu sene kız senesi galiba:)
Allah banada sağlıkla nasip etsin♥
Tmm canım çok sağolSadece Estağfirullah diyerek yada estağfirullah estağfirullah estağfirullah el azim el kerim ellezi le ilahe illa hu diyerek. Ben böyle yapıyorum günlük hayatta
Ayyyy ne güzel
Amiiiiiinnn canımmm benimmmm. Hep aklımdasınnnn güzel kalplimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?