• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla gelsinde bebik😍😍 tek dert isim olsun 😍 ama senin buldukların eşinin bulduklarına nazaran daha güzel😂
Ayy inşallah yavrum. Bugün doktora gittim gördüm içim rahatladı zaten kaç gündür ağrılarım oluyordu. Rabbim size de nasip etsin tez zamanda çok dua ediyorum.
Sonucun çıktı mı senin şimdi noldu ne zaman belli olcak?

Ayy inşallah yavrum. Bugün doktora gittim gördüm içim rahatladı zaten kaç gündür ağrılarım oluyordu. Rabbim size de nasip etsin tez zamanda çok dua ediyorum.
Sonucun çıktı mı senin şimdi noldu ne zaman belli olcak?
Oh iyi sevindim kuzum. Yok çıkmadı. Valla bende çok dua ettim ama şimdi anlıyorum neden olmadığını. Gerçekten daha anne baba olacak olgunlukta değiliz. İyiki olmamış. Zamanını iyi biliyor Rabbim. Herkesten herşeyden soğudum eşimden bile

Ben Enes, Kerem veya Umut istiyorum. Eşim hepsine yok bizim komşumuzun oğlunun adıydı hiç sevmezdim gibi şeyler sunuyor. Kendisinin bulduğu isimlerde benim hoşuma gitmiyor. Yok levent, furkan falan diyor ben de bunları sevmiyoeum. Bir tek Cihan önerisi hoşuma gitti şimdiye kadsr bakalım Cihan mı koyarız bilmiyorum😅
Oğlumun adı umut kerem 😍😇

Oh iyi sevindim kuzum. Yok çıkmadı. Valla bende çok dua ettim ama şimdi anlıyorum neden olmadığını. Gerçekten daha anne baba olacak olgunlukta değiliz. İyiki olmamış. Zamanını iyi biliyor Rabbim. Herkesten herşeyden soğudum eşimden bile
Noldu kuzu ya ?

Bi sebebi yok kuzum. Aslında kayda değer bişeyde yok. Kimine göre ben büyütüyorum. Ama bunaldım biraz. İnsanlarla böylesine sık iletişim kurmak bana göre değilmiş😒😒 bi kaç gündür kv ile sık görüşüyorum da 😂😂

Bi sebebi yok kuzum. Aslında kayda değer bişeyde yok. Kimine göre ben büyütüyorum. Ama bunaldım biraz. İnsanlarla böylesine sık iletişim kurmak bana göre değilmiş😒😒 bi kaç gündür kv ile sık görüşüyorum da 😂😂
Canım benim hiç kimse için eşinle kötü olma olur mu kocayla küs olunca hayat çekilmez oluyo :63: kayınvalidenle de sık görüşme ne gerek var kendine iş uydur her çağırdığında gitme 😅

Canım benim hiç kimse için eşinle kötü olma olur mu kocayla küs olunca hayat çekilmez oluyo :63: kayınvalidenle de sık görüşme ne gerek var kendine iş uydur her çağırdığında gitme 😅
Ya bebeğim o çağırmadı ki zaten ben mecbur gittin 😂😂😂 dün annemdeydim ama bugün mecbur burdayım 😂 gerçi karı gelmeyince de küsüyor 😂 eşime gelince de 🙄 bazen o hıyara da küsmek gerekiyor 🤨🤨

Ya bebeğim o çağırmadı ki zaten ben mecbur gittin 😂😂😂 dün annemdeydim ama bugün mecbur burdayım 😂 gerçi karı gelmeyince de küsüyor 😂 eşime gelince de 🙄 bazen o hıyara da küsmek gerekiyor 🤨🤨
Bazen ailelerden uzakta yaşıyoruz diye üzülüyorum ama galiba uzak olmak daha güzel bişey 😅 küs naz yap tabi ama uzatmayın bence ☺️

Bazen ailelerden uzakta yaşıyoruz diye üzülüyorum ama galiba uzak olmak daha güzel bişey 😅 küs naz yap tabi ama uzatmayın bence ☺
Kendi ailenden uzak olmak kötü de kv ye yakın olmakta kötü😂😂 gerçi biz yakında değiliz işte o yüzden yatıyoZzz

Back
X