- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.081
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Kızım 1. Sınıfa başladı onunla ilgileniyorum çok şükürAminn canımseninde insallah napiyon nasılsın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Kızım 1. Sınıfa başladı onunla ilgileniyorum çok şükürAminn canımseninde insallah napiyon nasılsın
![]()
23 yaşındayım abla diyecegim ama icimden öle geldi esimdede sıkıntı yok sağlığımız yerinde cok şükür cok güzel söyledin inanki bu solediklerine cok ihtiyacim varmış gibi his ettim anlatamiyosun içindekilerini dışardaki laflar insanlar ustune üstüne geliyor piskolojim ole alt üstki gece yatiyorum cocuk sabah kalkıyorum çocuk dedigin gibi sağlıklı hayırlı bi evlat olsun o yeter bu dünya imtihan dünyası benimde imtihanım bu demeki hayirlisi diyip bekliyoruz sanada banada kısmet olur insallah kürtaj olman üzücü abla ama sonucta hamile kalabilmisin rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin InsallahCanım benim seni o kadar iyi anlıyorumki o bekleyişler her ay o hüsran çok zor
yaşayanlar bilir anca bende yaşadım
Yaşın kaç? 25'li yaşlardasındır belkide daha küçüksündür Allah amansız çaresiz hastalık vermesin şükürki bak sağlıklısın adet görebiliyosun eşin de tahlilini yaptırdımı?
D vitaminine falan baktırdınmı sen?
Nasip zamanı gelince olacak inşÂllah buna emin ol umutlu ol Allah engeli olanlara bile ne mucizeler veriyor onları düşün lütfen kendini harap etme anlıyorum içindeki yangını ama tevekkül edicez Allah bizim için en doğru zamanı biliyorbende 4 ay önce kürtaj oldum bende bekliyorum Rabbim sağlıkla verecek inşÂllah
herşeyden önemlisi sağlıklısını hayırlısını versin sağlık olmayınca zaten kürtajla sonuçlanıyor
Üzme güzel canını bugünlerde geçecek
Hiçbişey kalıcı değil şu hayatta
Şu sözü hiç unutmam
"Unutma, burası dünya! Sefası da fâni,
cefası da!"
23 yaşındayım abla diyecegim ama icimden öle geldi esimdede sıkıntı yok sağlığımız yerinde cok şükür cok güzel söyledin inanki bu solediklerine cok ihtiyacim varmış gibi his ettim anlatamiyosun içindekilerini dışardaki laflar insanlar ustune üstüne geliyor piskolojim ole alt üstki gece yatiyorum cocuk sabah kalkıyorum çocuk dedigin gibi sağlıklı hayırlı bi evlat olsun o yeter bu dünya imtihan dünyası benimde imtihanım bu demeki hayirlisi diyip bekliyoruz sanada banada kısmet olur insallah kürtaj olman üzücü abla ama sonucta hamile kalabilmisin rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin Insallah
napıonuz keleeee
Kızz yatamıyorumBen çamaşır astım sen napıyosun gece kuşu?
Yok canım üzülmedim zaten. Kız erkek farketmez. Hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinler deHayırlısı böyleymiş canım olsun sevinmelisin bence
Maşallah cNim tatlı telaşlar elalar laleler gelcek el ele kolay gelsin sanaTeşekkür ederim iyiyim sen nasılsın? Kızım 1. Sınıfa başladı onunla ilgileniyorum çok şükür![]()
Bekliyorum canım yazdım sana görmedin adet olmadım daha trabzondan giresuna köye geçtim tatil icin köy yani hava değişimi oldum diye düşünüyorum ehliyet icin ertemistim bebisi
İnşallah yaratmıştır bu defa inşallahKorkma Allah yaratmışsa ona hiçbişey zarar veremez
Evet öyleymişMaşallah cNim tatlı telaşlar elalar laleler gelcek el ele kolay gelsin sanaben de ıyiyim inşallah
Bekliyorum canım yazdım sana görmedin adet olmadım daha trabzondan giresuna köye geçtim tatil icin köy yani hava değişimi oldum diye düşünüyorum ehliyet icin ertemistim bebisibakalım hayırlısı
Kızz yatamıyorumbende bakınıyorum
17 haftalik olduk çok sukur :) Oğlum olacak allahın izniyle :)@eelifce , @Secretary34 , @Tatlim12345
@Whitechocolate-2020 , E eecemyldz
Kızlar nasılsınız sesiniz çıkmıyor? Cinsiyetler belli olmadı mı?
Ayyy merhaba canım. Çooook uzun zamandır yazmadım açıkçası kafamı boşaltmak için yine bu sefer dayandım ve hiç dusunmemeye başladım. Derken....Kahvevekaktus nasılsın canım adet oldunmu?