- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #22.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her hamilelik aynı değilmiş canım yaa hamile kalıyorsan yineKızlar ben bu arada prolaktin yüksekliğinden şüpheleniyorum.
Gögüslerim abartmıyorum son 2 ayda 2 beden büyüdü.
Yumurtlamaları çok iyi hissediyorum diyorum ya bi de.
Yani süt yok gögüste ama etrafı koyulaştı ve ucu koyulaştı.
Özellikle son bi haftadır iyice büyüdüler.
Bende gögüs büyümesi ilk gebeliğimde gebelik belirtisi deildi.
9. Haftadan sonra büyümüştü.
Ya burda da o kadar zor ki gitsem doktora prolaktin testi yapar mısınız desem yapmaz biliyorum.
Şimdi de tsh degeri ok
Adetler düzenli
Eş arada sevişmiyor ama şükğr ortalıkta var gibi
Prolaktin mi sorun ki acab
Tecrübesi olan var mııB???
Kuzu senin kanama ne alemde yeni okudum mesajıııher hamilelik aynı değilmiş canım yaa hamile kalıyorsan yine![]()
çok çok minik peçeteye geliyor yarın sabah doktora gideceğim kuzum yaa hiç böyle bir şey yaşamamıştımKuzu senin kanama ne alemde yeni okudum mesajııı
İnşallah bişey çıkmaz ve bu iyiye işarettir bebeğimm. Doktorunu arayıp sordun muçok çok minik peçeteye geliyor yarın sabah doktora gideceğim kuzum yaa hiç böyle bir şey yaşamamıştım
sancım var yumurtalıklarımı biri sıkıyormuş gibi sağlı sollu
bir aksilik yoktur inşallah
vajinal muayne isteyeceğim bu sefer iyice bir baksın
ay aramadım kıyamam ona rahatsız etmek istemiyorum pek mesai saatleri dışında.İnşallah bişey çıkmaz ve bu iyiye işarettir bebeğimm. Doktorunu arayıp sordun mu
Doktorunu bu denli düşünmen de doktorun mükemmelliği sanırımmmay aramadım kıyamam ona rahatsız etmek istemiyorum pek mesai saatleri dışında.
adam zaten yine foto paylaşmış gece 3-5 mesaisi diye![]()
eşim de şaşırdı niye aramadın diyeDoktorunu bu denli düşünmen de doktorun mükemmelliği sanırımmm![]()
Haber et kuzum yarın. İnşallah iyi bişeyin belirtisidireşim de şaşırdı niye aramadın diye
ne rahatsız edicem adamı kanamam var diye
doğuruyor olsam neyse dedim
ben bir panik oldum ama sonra geçti yıllarca kendi kendine kanamayan kuşum kendiliğinden kanıyor ne güzel
hem aslında bazen kanama iyidir içerdeki kistler pislikler temizleniyordur belki
yarın öğreniriz![]()
inşallah bebişim.Haber et kuzum yarın. İnşallah iyi bişeyin belirtisidir♥
Yok daha bir ay olmadı pazar bir ay olacakinşallah bebişim.
Allah aşkına bana daral geldi sen de şu sonucu öğren. bir aydan fazla oldu![]()
ben arıcam sen son hocanı.Yok daha bir ay olmadı pazar bir ay olacakvalla aradım ama ulaşamadım hocaya yaaa
Ay belki de beklemek işime geliyor kuzu ya. Sonuçlardan sonra olacak işlemler beni ürkütüyorben arıcam sen son hocanı.
nerdesin be adam dicem.
kırk kere hastaneyi basmıştım şimdiye.
ne olacak kiAy belki de beklemek işime geliyor kuzu ya. Sonuçlardan sonra olacak işlemler beni ürkütüyor![]()
o ne bir araştırayım bakayım.Leep diye bişey sanırım![]()
Bu ay hiç ilaç ot çöp kullanmadın demi kzuuo ne bir araştırayım bakayım.
ben baya baya regli oldum kendi kendime
20. günde oldum gerçi ama olsun
acaba ne zaman çatladı keşke değerlendirseydik![]()
b12 vitaminiBu ay hiç ilaç ot çöp kullanmadın demi kzuu![]()