- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi The Calender
-
- #9.381
Tabiki dua ederm tatlım yeminle her zaman dualarim isteyen herkesle. Cok iyi bilirim o duyguyu.... Rabbim isteyen herkese en tez zamanda hayirlisiyla versib insallah....ah be kuzum çooook iyi anlıyorum seni RABBİM korktuğumuza uğratmasın dua ederim tabi RABBİM hayırlı ve sevinçli haberlerle dönmeni nasip etsin meleğini sana bağışlasın İNŞALLAH burada bekleyen arkadaşlarada sen dua et olurmu ne de olsa hamişsin artık duaların red olmaz İNŞALLAH...........
iyiyim cnm dün eşim tekrar döndü eve giremedim tekrar.....aynı tas aynı hamam:))))sen nasılsın?nasılsın leyloşum
iyiyim kuzum bende şükür karnım ağrıo ama sürekli nedenseiyiyim cnm dün eşim tekrar döndü eve giremedim tekrar.....aynı tas aynı hamam:))))sen nasılsın?
gaz sancısımı kuzum?iyiyim kuzum bende şükür karnım ağrıo ama sürekli nedense
yok sanmıyorum gaz oldugunu kasıklarım agrıo daha cokgaz sancısımı kuzum?
bir haftaya İNŞALLAH az aldı.....unutma belirtiler adetle aynı......bu sefer sevindir beni:))))yok sanmıyorum gaz oldugunu kasıklarım agrıo daha cok
inşallah canımmm :)bir haftaya İNŞALLAH az aldı.....unutma belirtiler adetle aynı......bu sefer sevindir beni:))))
merhaba cnm....merhabalar hanımlar
hoşgeldinnnnnmerhabalar hanımlar
DEMETİN SAYISINI PAYLAŞIN SİZDE OLMAZMI?tamm canım nasıl paylaşalım
Tmm kuzum sen yarın başlarsın:)canım ben adetliyim yarın gece okuyabilirim ancak ama bitirirseniz size ayşegüle başlarım bende yarın gece
tamam canım okuduğumu yazarım sizeTmm kuzum sen yarın başlarsın:)
Canim benim için cinsiyet hiç farketmez ilk bebis nede olsa ama eşim deli gibi erkek istiyor.doktor organını göremedi ama kemik yapısından kız a benziyor dedi artık hayırlısı olur inskuzum yaz bize sonuç noldu sağlıklı olsun ama kız istiyorsun galiba?
amin cnm herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda......Canim benim için cinsiyet hiç farketmez ilk bebis nede olsa ama eşim deli gibi erkek istiyor.doktor organını göremedi ama kemik yapısından kız a benziyor dedi artık hayırlısı olur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?