Melek anneleriyle genel sohbet´e....

Merhaba melek anneleri, bende melek annesi oldum. 18 haftalık kızımı kaybettim. bende biran önce regli olup tekrar hamile kalmak istiyorum.allah kimsenin başına vermesin evlat kaybetmesi çok zor bişeymiş. Ateş düştüğü yeri yakıyor. hamile kalan arkadaşlarımız bebeği kaybettikten ne kadar süre sonra regli görüp, bebek sahibi oldular. benim doktorum herşeyimin temiz olduğu, ve regli olduktan sonra bebek düşüneblirsin dedi. inşallah tez zamanda bebeğimi sağlıklı sıhatli kucağıma alabilrim.

çok üzüldüm canım. doğumdan öncemi sonramı yani bebeğin doğup 18 haftalıkkenmi kaybettin anlayamadım canım.
Allah inş tez zamanda yeni bi melek gönderir sana ama biraz kendini toparla canım.

çok üzüldüm canım. doğumdan öncemi sonramı yani bebeğin doğup 18 haftalıkkenmi kaybettin anlayamadım canım.
Allah inş tez zamanda yeni bi melek gönderir sana ama biraz kendini toparla canım.

Hamileyken doğmadan kaybettim canım. geçmiş sayfalarada şöyle biraz göz attım. Seninde başın sağ olsun allah sabır versin. Şimdi nasılsın. o zamanlar geçtimi. bende evladımı kaybedeli 28 gün oldu. günler geçmiyor. Akşamları kızımı özlüyorum. karnımdayken elimi karnıma koyar konuşurduk kızımla. Aslında iyiyim ama eşim psikoljimin bozulmasından koruyor. Eşimin yanında çok bebekten bahsedemiyorum.Ama iyiyim biran önce regli olup bebek sahibi olmak istiyorum.genetik araştıma yapıldı, doktor hiçbir sorun yok ikinci bebek için adet gör, gebe kal ve gel dedi. doktorum çok güzel moral veriyor. Hayırlısı. Bu ilk bebeğim ilk heycanımdı. 1 yılın sonunda hamiş kalmıştım. Zor çok zor, allah kimsenin başına vermesin.

Son düzenleme:

herzaman şunu düşündüm beterin beteri var ben kucağıma aldım 1 ay boyunca sevdim kokladım öptüm ama birden gitti kollarımdan. bundan beteri ne biliyormusun canım 3 yaşına gelip gitmesi veya 10 yaşına veya 20 yaşına yaş büyüdükçe acısıda artçaktı beterin beteri var dedim sabrettim şehit annelerini düşündüm gencecik yavrularını toprağa verip sabırla ayakta durduklarını düşününce hiç bizaman neden ben demedim ayakta durdum hep üzülmedimmi üzüldüm ama eşime aileme belli etmedim bebekli arkadşlarımın evlerine gittim onların bebeklerini sevdim herkez yanımda bebek muhabbeti yaptı ne ben ne eşim normal karşıladık üzülmedikmi üzüldük ama ikimizinde psikolojisi bozulmadı. bir müslümanın psikolojik problemi olmaması lazım çünkü gelen herşey Allahtan bunu bilir buna inanırız .
evet 1 sene oldu bile geçeli. Hala üzülmüyormuyum üzülüyorum ama kimse bilmez içim sızlar hala ama hiç bi zaman kendimi kaybetmedim resimlerine bakarım herzaman ağlarım ama sessiz sedasız okadar ama kimse görmez ağladığımı eşim bile

Allah sabrını veriyor canım Ona sığın ve isyan etmeyin sakın işte ozaman kaybedersiniz. Meleğin Allahın izniyle gönderiri kardeşini inşallah.

Son düzenleme:
arkadaşlarım çocuklarından bahseder hiç düşünmeden bugün anne dedi bugün emekledi şöyle yaptı böyle yaptı diye içim sızlar gülümseyerek dinlerim sonra sabır çeker dua ederim sende hep sabır et olur inşallah.

İnançlı bi insanım kızımın, şefaatini kazanmak için asla isyan etmiyorum. ama insan neden arıyor bazen. Senin dediğin gibi şehit aillerini düşünüp teselli buluyorum. allah onlara gani gani sabır versin. Allah isteyen herkese tekrar bebek nasip etsin. Böyle durum yaşamış arkadaşlar benim gibi, yeni bebekleri olunca acıları biraz dinmiş. Çok merak ediyorum kızımı. inşallah annesini babasını cennete götürecek. Canım kızımın nurcemalini o zaman görecem. Kızım için bi hatırat hazırlıyorum. ben kucağıma alamadım, bi resmi, bi kıyafeti yok tabi. Ama ultrasyon görüntüleri, dvd si, hastane sonuçları. Birde canım kızıma yazdığım mektuplar olacak. ömürboyu saklayacağım bunları.

inşallah canım ya inşallah.
sakla tabi ilerde doğacak çocuğuna gösterirsin..
bana herkez sil resimlerini demişti sildiler telefonumdan ama kardeşim saklamış aldım sonra tekrar ondan niye sileyimki dimi ilerde kardeşine göstericem inş.

eğer hamile kalırsam yazarım burda seninde hayırlı haberlerini bekliyorum.
bu arada nerde yaşıyorsun yaşın kaç

Tabikide bebeğin fotosunu silme hem seninki doğmuş bir bebek. saklarsın hem ilerde kardeşlerine gösterirsin, hem kendinde bundan 5-10 yıl sonra bakarsın. inşallah canım biran önce kalırsın hamiş, canı gönülden söylüyorum bunu, bende regli olmayı bekliyorum. Yani biran önce düşünüyorum, doktor beklemek için bi sebeb yok dedi. 30 yaşındayım, karabükte yaşıyorum.

doktor dediyse bekleme tabi canım olur inş ikimizde burda veririrz haberlerimizi

meraba güzel anneler
bende melek annesiyi1 meleğimi 32 haftalıkken karnımda kaybettim bir meleğimde boş gebelikti inş meleklerimiz ahirette kurtarıcımız olur şu an 6 aylık bir kızım var aslında benim meleklerim ikiz biri yanımda birinide allahım yanına aldı çok acı bir olay allahım kiseye vermesin evlat acısını

Büyük geçmiş olsun cnm.Yazılarına bi kaç yerde daha denk gelmiştim.Gerçekten büyük acı.Ama ne çare elden birşey gelmiyor.Ben de melek oğlumu kaybedeli 25 gün oldu daha ama acısı hala taze.Yavrum sapasağlamdı aydaşlarından 10 gün önde giden bi bebekti. topaç gibiydi ultrasonunu gören herkes şaşırıodu maaşallah nasıl bebek bu böyle die öyle hareketli ve topaçtı oğlum işte.Karnımda hareket etmeden durmazdı.zaten öyle anladım öldüğü günü.sabah bir kıpırtı oldu içimde sonra hareket bitti.aynı günün öğlenine bana bişeyler oldu.Dizlerimin bağı çözüldü,kulaklarımı uğuldatacak kadar bie kan beynime sıçradı sanki aynı anda kalp çarpıntım başladı.Tansiyonmu acaba dedi annemler ama ben bi tuhaflık olduğunu hissediyordum bebeğime.Meğer öldüğü için vücut öyle tepki vermiş.Neyse gözlerini yormiim daha fazla.Ama tek umudum evladımın emin ellerde ve cennette huzurlu bir şekilde olduğuna inancım.Şimdi ilk reglden sonra hamile kalmayı bekliyorum bende.Oğlumun sağlıklı kardeşleri olucak inşallah bende onlaa abileriin ne kadar güzel ve beni hiç üzmeyen bir bebek olduğunu anlatıcam..Annemm seni çok seviyorum bebeğim..Sen mutlu ol emi kuzum benim..

Canım çok geçmiş olsun Allah sana sabırlar versin. bende 19 haftalıkken kaybettim oğlumu. bunun sonucu araştırıldı tabi testler tahlilller vs.. Ve bende kan pıhtılaşması çıktı. doktor hamile kalır kalmaz hemen iğneye başlayacağız dedi. 6 sonra hamile kaldım iğneye de başladım ama onbeş gün önce oda düşük oldu. doktor bi ay bekle yeniden hamile kalabilirsin dedi... şimdi bir ayın dolmasını bekliyorum...

Teşekkür ederim canım, sanada geçmiş olsun. Ah canım sen iki kere yaşamışsın. Allah bu acıyı bir daha göstermesin. Benim sonuçlarımda bi sıkıntı çıkmadı. Doktor regli olunca düşün dedi. Şimdi sabırsızlıkla regli olacam günü bekliyorum. Tam 40 kımız oluncanı görüyoz regliyi.

yok canım ben 34. günümde olmuştum. şimdi bende bekliyoyorum adet olmayı doktor bu sefer beklemene gerek yok dedi çok şükür. canım sana iğne yada coraspin vermedi mi?

yok canım ben 34. günümde olmuştum. şimdi bende bekliyoyorum adet olmayı doktor bu sefer beklemene gerek yok dedi çok şükür. canım sana iğne yada coraspin vermedi mi?

ben sadece antibiyotik kullandım, doğumdan sonra, bide Folbiol folik asit verdi. Benim adetler genelde geç oluyor. 40 günün sonunda görürüsem iyi.
hayat şartları ne garip, bebek sahibi olmak isterken adet görmeyelim bu ayda gelmesin diye dua ederken, şimdide adetim gelsin diye dua ediyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım benim çok sevindim Allah yavrunuda senide korusun ve size bağışlasın onu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

canım benim çok sevindim inanki sağol duların içinde bende çok çok teşekkür ederim size dualarınız için
bebeğini sağ salim kucağına alırsın hayırlısıyla inşalla tatlım iyi bak onada kendinede. öptümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…