Melek anneleriyle genel sohbet´e....

çok geçmiş olsun oeki kaçıncı haftalarda düşük yeptın sebeplerini öğrenebildin mi allah bidaha yaşatmasın çok zor

saol canım.2si 6. haftada diğerleri 10. haftada 6. haftdaa olanlar kendisi düştü diğerleri kürtaj oldu.kan pıhtılaşması çıktı bende son gebeliğimde kullandığım kan sulandırıcı ve progesteron iğnelere rağmen yine kaybettim maleseff ama bi süre ara vermeyi düşünüyorum çok yıprandım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.düşük yaptığımdan beri hala lekelenmelerim devam ediyo nerdeyse 2 ay olcak rahimde yıprandı artık sanırım diğerlerinde hiç böyle olmamıştı.

Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun

Kızlar merhabalar. Koca bir tatilin ardından yine çalışmaya başladım. Okullar açıldı. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Aklım fikrim hep oğluşumda. Bebeklerden hamilelerden kaçmak için uğraşıp durdum. Ama kafamın içindekilerden bir türlü kaçamıyorum işte. Anlayacağınız bende hiçbir değişiklik yok. Oğlumu kaybedeli neredeyse 6 ay olacak. Baştan ne kadar uzun demiştim ama geçiyor bir şekilde. Doktora gitmem lazım. Yeni bebek ve hamilelik sürecine başlamak için. Ama kendimde güç bulamıyorum. Her şeyden vazgeçtim artık yaaaa. Allah'ım yeter artık çektirme al canımı diyorum ama işte yaşamaya devam ediyorum.
SİNANNURAY Canım çok geçmiş olsun. Bebeğine yazdığın mektubu okudum. Çok zor canım Allah sabır versin. Söylenecek söz bulamıyorum. Ne desem teselli olmayacak biiyorum ama takdiri ilahi demek ki. Ne kadar dikkat ettin olacakla öleceğin önüne geçilmez derler ya..... Elimizden hiçbir şey gelmiyor.
GELİNCİK İçimizde en önce senin hamile kalacağını hep hissetmiştim canım. Daha erken bekliyordum ama böylesi hayırlıymış demek ki. Allah tamamına erdirsin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

gelincik çok sevindim allah ım inş bu bebişini hayırlı ve saglıklı yine kucagına alırsın rabbim bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder inş bende işe başladım düşünmemeye çalışıyorum ama mümkün degil biliyorum allah ım kimseye evlat acısı yasatmaz inş bir daha allah a emanet olun melek anneleri:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Haberin çok güzel. Allah sağlıcakla kucağına almayı na sip etsin. Bizi habersiz bırakmayın.

Slm kızlar nasılsınız bakalım? Uzuuunn zamandır giremiyorum foruma benim evimde net yok sağdan soldan giriyorum oda ancak bu kadar olabiliyor :)

Ben gelmeyeli bayağı bi değişiklilkler olmuş galiba.
Özellikle gelincik, canım hamile olmana çok sevindim inan ki kendim hamileymişim gibi allah hayırlı eylesin, sana bağışlasın bebeğini. senin ve bebeğin için dua edeceğim cnm :)

Bende iki ay önce tahlillerimi yaptırdım 1 ekim yani cuma günü sonuçları çıkacak bakalım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum...

Sizleri konuşmayı çok özlemişim kızlar inşallah girebildiğim zaman tekrar yazarım sağlıcakla kalın hepiniz :) a.s.a.s.a.s.

SEVGİLİ cici22 7 mayısta allah bu cuma herkesin dualarını kabul etsin demiştin ya canım arkadaşım allah dualarımı kabul etti ben 1 ay sonra hamileydim şu an 4.5 aylık sana ve bizler için dua eden herkese teşekkür ediyorum...allah hepinizin gönlüne göre versin

canım seninb adına çok sevindim aynı zamanlarda kaybettik bebeklerimizi ve şimdi yine aynı zamanda hamileyiz bişiy söyleyim mi allah birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etti nolur her zaman birbirimiz iin dua edelim allah karnımızda görmeyi nasip etti kucağımızda görüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah hayırlısıyla....amin

sevgili ISIK ve gelincik 37-34 dualarımız sizinle ve tüm bebek bekleyen, isteyen annelerle. Kurban olduğum allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.a.s.

Canım demek sende hamilesin çok sevindim tebrik ederim Rabbim bu defa bağışlasın hıfsetsin yavrularımızı evet dualarımız hep birbirimizi kattığımız dualarımız Mevlam kabul etti inşallah söylediğin gibi hayırlısıyla kavuşup büyütmayi güzel günlerini nasip etsin Rabbim Hayırlı ömürlü olsunlar inşallah.İlk yavrularımızı aynı zamanda kaybettik inşallah meleklerimizin kardeşine yine aynı zamanlarda hamiş kaldık ömürlü hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah

geçmiş olsun arkadas benimde dört düşügüm var yaşayanım yok allah ım inş bizlerede bebiş veya bebişler nasip eder dr bana bebişe basla diyor 3 buçuk ay oldu ama ben biraz daha bekleyecegim çünkü çok yıprandım çalışıyorum çünkü evde kalınca çok üzülüyorum allah a emanet olun allah ım hepimize hayırlı ve saglıklı evlatlar nasif etsin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hamile kalanları tebrik ediyorm hayırlısı ile doğum yaparlar inşallah.

Ne zamandır kimse uğramıyor topiğe

gelinciğim maaşallah tickerına göre 17. haftayı deviriyorsun
diğer topiğe pek uğramıyorsun diye ben senin topiğe geleyim dedim :))

kızlar topiğimiz çok boş kalmış ama ben vakit bulamıyorum girmeye inanın.
şimdi girdim ve erkenden bayramınızı kutlarım hepinize iyi bayramlar ve iyi tatiller canlarımm....

Mapcım nete pek giremiyorum işte korku sarıyo heryanımı biliyosun.Hoşgeldin topiğimize her zaman bekleriz canımm

Her ne kadar buruk ve eksik olsada meleklerimizde anne ve babalerına gelecek bu bayramda...........
Herkese iyi bayramlar dilerim mutluluk ve sabrımız bol olsun

biliyorum canım tahmin ediyorum ama tehlikeli zamanları sorunsuz atlattın içini ferah tut bundan sonrası da iyi geçecek inşallah.
bir dahaki bayramı bebişinle kutlayacaksın inşallah.

Slm kızlar.. buraya pek kimse uğramıyor artık ama ben sizlerle acımı paylaştım zamanında dertleştik ve şimdide sevincimi paylaşmak istiyorum..
Tahlil yaptırdığımı söylemiştim ve sonucunu aldık kan pıhtılaşması çıktı doktorum yeniden hamile kalabilirsin dedi günün geçer geçmez iğneye başlayacağız dedi..
Vee ben hamileyimm kızlar..
Melek anneleri birbirimize dua etmeye devam edelim inşallah çünkü buna çok ihtiyacımız.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Hoşçakalın kızlar...

çok sevindim hayırlısı ile alırsın inşallah kucağına bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…