- Konu Sahibi gelincik37_34
-
- #1.781
çok geçmiş olsun oeki kaçıncı haftalarda düşük yeptın sebeplerini öğrenebildin mi allah bidaha yaşatmasın çok zor
Haberin çok güzel. Allah sağlıcakla kucağına almayı na sip etsin.Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
Canlar ne zamandır girmedim buraya size güzel bir haberim var.
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Çok şükür Allahım.
2haftalık gecikme oldu neredeyse adetiminde düzeni bozulduğu için bekledim bugün kan tahlili yaptırdım ve az önce sonucu aldım kan >1000 çıktı yarın sonucu doktora göstereceğim kısmet olursa Melek oğlum Haktanım kardeşini gönderdi.Ben umudumu yitirmedim sizlerde hiç umudunuzu kaybetmeyin arada sizi durumumdan haberdar ederim.Allaha emanet olun
canım seninb adına çok sevindim aynı zamanlarda kaybettik bebeklerimizi ve şimdi yine aynı zamanda hamileyiz bişiy söyleyim mi allah birbirimiz için ettiğimiz duaları kabul etti nolur her zaman birbirimiz iin dua edelim allah karnımızda görmeyi nasip etti kucağımızda görüp büyütmeyi de nasip etsin inşallah hayırlısıyla....amin
sevgili ISIK ve gelincik 37-34 dualarımız sizinle ve tüm bebek bekleyen, isteyen annelerle. Kurban olduğum allahım hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.a.s.[/QUO
Canım güzel duaların için çoook teşekkür ederim aminn diyorum içim titreyerek gözlerim dolarak tüm içtenliğimle içtenliğine teşekkür ederim dualarda buluşmak üzere inşallah.Mevlam hayırlısıyla hamile arkadaşlarımı yavrularına kavuştursun bebek isteyen tüm arkadaşlarıma da Allah hayırlı en kısa zamanda nasip etsin Aminnnnn
Slm kızlar.. buraya pek kimse uğramıyor artık ama ben sizlerle acımı paylaştım zamanında dertleştik ve şimdide sevincimi paylaşmak istiyorum..
Tahlil yaptırdığımı söylemiştim ve sonucunu aldık kan pıhtılaşması çıktı doktorum yeniden hamile kalabilirsin dedi günün geçer geçmez iğneye başlayacağız dedi..
Vee ben hamileyimm kızlar..
Melek anneleri birbirimize dua etmeye devam edelim inşallah çünkü buna çok ihtiyacımız.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
Hoşçakalın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?