Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosuna dememisler;
Medeniyet aciklikla olsaydi, maymunlar en medenisi olurdu. Malum onlarinda kici basi acik.
Yazik bu gibi insanlara aciyorum sadece.
PekiBen senin gibi bir gün Öğretmen, bir gün avukat bir gün doktor olmuyorum ki.
Ya da kimsenin basın sözcüsü olduğumu da zannetmiyorum.
Oku bakalım anlarsan bize de Özet geç, akıllı bir kız ol. Yaramazlık etme. Tamam mı apranxx?![]()
Yok, akşam ben hazırladım capsibu haberin gerçek olduğuna emin misiniz
Istedigini hissetsin sorun bunu topluma acik olarak paylasmasi benim icin.o fotoyu çektirirken o kadınların hissettiği şey başkaydı melek baykalın başka
üzücü olan bu galiba, her zaman kalp kalbe karşı olmuyor
Istedigini hissetsin sorun bunu topluma acik olarak paylasmasi benim icin.
Kimse birbirini sevmek zorunda degil.
Ama terbiyesizlik yapabilecegin manasina gelmiyor.
Dediklerimi anladığın gün konuşuruz diyeceğim de anlamadın.@HayyaL ısrarla yanlış bişey yok diye savundun ama kadın çıkıp "kendi yazdıklarımdan ÜRKTÜM,kanım DONDU" dedi...demek ki biz abartmamışız hakikaten ürkünçmüş söyledikleri....
Ee daha daha nasılsın :)
yahu ben melek Baykal'ı neden savunayım?
O kadınların başörtüsü ile ne işim olabilir ya da melek Baykal ile?
Öyle ünlemler koyup kendince hakaret edip 'ANCA anlayacaksın' diyerek birşey ispat etmiş olmuyorsun.
Ne zaman kendi savunduğunu. Tersi bir fikir olsa 'ceviz ye beynin açılsın' yok 'Anca aNlayacaksın' vs...
Konu tartışırken birilerine sırf muhalifler diye ya seviyesiz ya anlayamayacak kapasitede dersiniz.
Benim savunduğum birşey yok.
Evet melek Baykal yanlış yapmış.
Çünkü o bir sanatçı. Sanatçıların bu şekilde fikir beyan etmeleri yanlış ama atıfta bulunmak istediği konuyu yanlış yerden başlatmış.
Yoksa bu kadın ilk defa türbanlı birilerini görmüyordur değil mi?
Bu türbanlı ablalar da uzaydan gelmiyordur.
Üslubuna çeki düzen ver apranxx.
Işine gelmeyince birilerini yaftalamak ile olmuyor bu işler.
Bak sen de Yanlışa düşmüşüm gördün mü diyorum olabilir diyorum.
Birinin örtüsüne aşırı demek de yanlış bir tabir ama bu kelimeler de senin klavyeden çıktı.
Hatta bunun için seni uyardığımda yok artık diye bana kızmıştın.
Şimdi de dediğimi anlamamakta direniyorsun.
Olsun... Ben diyeceğimi dedim ya bu da yeter.
İlk mesajın...Şahsi fikrini beyan etmiş.
Hazımsızlık bunun neresinde?
"Örtüsüz kadın perdesiz eve benzer. Perdesiz ev ya satılıktır ya da kiralıktır''
Deyip de başörtüsüz kadınları yerden yere vuran, hakaret edeni de gördü bu gözler.
Güler yüzle karsilamislar birde... Sonrasında onlar için soylenen bu sözler... Gerçekten üzüldüm.gerçekten o kadar ayıpki yaptığı.
o kadınlar değer vermiş ağırlamış o mekanda,fotoğraf çektirmiş.
yani şu sözler zaten feci, birde o insanlara bu terbiyesizliği neden yaparsın. insanlığını o an kaybetmiş demek. onlar seni başın açık diye ötekileştirmemiş. aralarına almış,hatta sevinerek mutlulukla fotoğraf çektirmiş.
ona saygı göster bari. ama diyorum ya,insan var insan var