smile'la cevap almadım. buda bir şey..Amannnn ya bi yorum atmaya gelmiyor bi konuya illa yapisacaklar. Neyse siz devam edin. Ugrasamam sizinle.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
smile'la cevap almadım. buda bir şey..Amannnn ya bi yorum atmaya gelmiyor bi konuya illa yapisacaklar. Neyse siz devam edin. Ugrasamam sizinle.
Bilseydim sevinecegini daha uzun yazardim.smilela cevap almadım. buda bir şey..
valla ben siz gibi değilim. bunada şükrediyorum. hiç olmazsa benden farklı olana maymun diyecek kadar kötü olmadım. sizede byeBilseydim sevinecegini daha uzun yazardim.
Neyse devam ediniz, durmayiniz. Belli ki yeni ugrasimlar lazim size. Hadi bys.
İy
iyi ama dinimiz hosgoru dini ne acik ortuluyu ne ortulu acigi bu sekil itham edip hakaret etmemeli. sahsen ben ortulu olmama ragmen acik arkadasim da ogrencilerim de var. hic o gozle degerlendirmedim. Biz kafirun suresiyle dinlerarasi hosgoruyu ogrendik. nerde kaldi acik kapali arasi hazimsizlik...
ben bu kadını Venedikte gördüm yol sormuştum yüzünü çevirip bilmiyorum diye başından savmıştı yabende melek baykalın koca gobegını ve gogsune kadar ınen gıdısını gormekten rahatsız oluyorum onu napcaz ?
ınsanların kılık kıyafetıne nıye karısırlar anlamam
medenıyet ne zamandan berı yüz ekşitmek olmus
allah bılır annanesı falan da baş örtulu ınsandır kesın :)
herkesin fikri kendine de aşağılamış onu diyorumDoğru diyorsunuz hanımefendi.
Ampül kafa diyen de gördü akp seçmenine...
Akpye oy vermeyene terörist diyen de gördü bu gözler...
Chpliyim Dinsiz diyeni de gördü. Başörtüsüze Teşhirci diyen de.
Ne yapalım yani?
Herkesin fikri kendine. O da böyle beyan vermiş kendi sayfasında. Bu da onun bakış açısı tıpkı benim söylediğim örnekle gibi.
Ben her örtü takan akpli demedim ki, aksine hiç öyle bir beyanım yok. Kaldı ki her açık da chpli değil. Her milliyetçinin mhpli olmadığı gibi. Ya da her kürdün hdpli olmadığı gibi...
Ben bu konuda bile " ama başı açık kişilere de böyle yapıyorlar " bence ağır değil , yok başı kapalı olup makyaj yapıyorlar ifadelerini gördüğüme şaşırdım.
Ne alakası var şimdi deyin bir hele.
Önce konuya hakkını verin de en azından sonra beyan etseydiniz o fikirlerinizi.
Her yerde böyle muhalefetlik yapıp, başkasına " ne alaka " diyenler bunlar üstelik.
Kişisel fikir diyenler kendisini rahatsız eden konularda aslan kesiliyorlar. Hiç öyle " ay kişisel fikir bu " dediklerini duymadım.
milyonlarca değiller kız sadece seslerini duyurma imkanlaŕı çok bu kafaların .Milyonlarca kişinin düşündüğünü dile getirmiş. Ne yazıkki içimizde böyle düşünen kişiler mevcut.
O bu değil de fotoğraf felaket olmuş.
kompleksi var bellı kı kendını ıspatlamaya calısıyor ben oldum dıyorben bu kadını Venedikte gördüm yol sormuştum yüzünü çevirip bilmiyorum diye başından savmıştı ya
hiç sevemedim
Ben de Türk gördüm yardımcı olur heyecanıyla gitmiştim oysa![]()
Bide etiketleme yapmasaniz iyiydi. Bide birakin artik ya bana yazmayi. Bunalttiniz artik. Kim ne dusunurse dusunsun, bana neeeeeeee.Psychopaths , olmadı, gerçekten yaptığınız hiç olmadı.
Bu kadının yazdığından farksız değil ki yazdığınız ?
...........
Bu v.b söylemler halkın arasına nifak sokmaktır.
Kişisel fikir bile söylenirken özenle söylenmelidir.
Kimse " bu benim kişisel fikrim " diye hakaret etme hakkına sahip değil.
Herkes kalbini yansıtmış bu haberde.
Birşey görmedim bu haberde diyenler bile gerçekten ne dediklerine dönüp bir baksınlar.
M.Baykal denilen şahıs bile , dediklerinin karşısında dehşete düşmüşken , " ben burada tam olarak hakaret görmedim" diyenler bir kez daha düşünsün.
Hadi hakaret gormedin, o kişilerle empati de mi kuramadın ?
Hele hele " kapalılarda makyaj yapıyor " cümlesini yazan kişiyi anlayamadım. ( adını hatırlayamadım.) Ne alakası var bu mesajla ?
Neyse , herneyse ; ikiye bölünmüş bazıları ve farkında bile değil.
Bide etiketleme yapmasaniz iyiydi. Bide birakin artik ya bana yazmayi. Bunalttiniz artik. Kim ne dusunurse dusunsun, bana neeeeeeee.
Yazılarındaki bu noktalama işaretleri hassasiyetin azmin karşısında ben burada yoruluyorum arkadaş .bu nasıl bir emektir.neden kendini noktalayıp yıpratıyorsun.hayata noktasız tarafından bak yorulma yormaHerkes kalbini yansıtmış bu haberde.
Birşey görmedim bu haberde diyenler bile gerçekten ne dediklerine dönüp bir baksınlar.
M.Baykal denilen şahıs bile , dediklerinin karşısında dehşete düşmüşken , " ben burada tam olarak hakaret görmedim" diyenler bir kez daha düşünsün.
Hadi hakaret gormedin, o kişilerle empati de mi kuramadın ?
Hele hele " kapalılarda makyaj yapıyor " cümlesini yazan kişiyi anlayamadım. ( adını hatırlayamadım.) Ne alakası var bu mesajla ?
Neyse , herneyse ; ikiye bölünmüş bazıları ve farkında bile değil.