Melek bildiğim kaynanam gorumcelerim gibi oda şeytan cikti

Şanslısın ki hafta yedi gün birinde kaynanangille geri kalan 6 günde her bir görümcemle görüşürsün...Konuşmayıp elinden geleni yap derim iyi yönde üç maymunu oyna bırak onlar arkandan konuşan seni çekiştiren olsun sen iyi ol bari öyle görün yani...

Okadar haksızlık yaptılar ki bana kendi kızlarını görmeden konuştular. Herşeye rağmen geçen gittim temzilgni yaptım güldüm ettim hiç bişey olmamış gibi eskisindende yakın davranıyor az öncede bizdeydi .

Ooo hiç kendi kızlarını görürler mi ne onların yaptıklarını görürler nede onlar için yaptıklarını oğullarına yaparlar.6 görümcenden kala kala temizliği sana mı kaldı eşin mi buna mecbur tutuyor seni inanamıyorum yaaa...Bende tek gelinim ve bunu yapmam kaynanam görümceme yapıyor o kaynanama her türlü desteği kızına sağlıyor eee ne diye yapayım madem her türlü kötüsün ne diye yapıp yoruyorsun kendini?

1 senelik evliyim bir kere bile annemlere git işini yap demez hatta onu zorla ben goturuyorum. Gorumcelerimide pek sevmem onlarda beni sevmez mecburiyetten iyi davranıyorum. Ama her gelislerinde ailesini doldurdular agladilar sonunda huzursuzluk çıktı kaynanamada diyecek kelime bulamıyorum kızlarının yapmadığı her işi yaptım ama yaranamiyon anacim el insanina.

Bu şekilde yaranmaya çalışırsan seni daha çok ezerler. O kadar terbiyesizlik yapmışlar tekrar gidip ev temizlemişsin. İnsanlara karşı senin bir duruşun olmazsa eşin ne yapsa boş. Sen yaranma kafasından çıkıp dik duracaksın ki eşin de görsün birşeyleri. Net bir tavrın duruşun olsun

İn
Biraz mesafe koydum. Okadar haksizliktan sonra s eşime karşı ailesine daha yakın davrancamki belki hatasını anlar gözü açılır . Onlar istediği için hergun de gitmicem

Yorma kendini daha fazla birsene yapmışsın yeter git annene yap insanlığını sen onları yağa yatırsan bala batırsanda boş bilmezler ilerde hasta olursun fıtık çıkar yazık günah.

İn

Biraz mesafe koydum. Okadar haksizliktan sonra s eşime karşı ailesine daha yakın davrancamki belki hatasını anlar gözü açılır . Onlar istediği için hergun de gitmicem
Kendi kafanda kurduğun politikayı uygula ama her zaman koyduğun sınırlar senin kendi sınırların olsun. Onların ne istediğini umursama. Ancak sen istediğin zaman git gel yap. Fazla gırgır şamata da yapmam ben yerinde olsam. Eşin arkanda durmuyor zaten senin kendin başa çıkman gerek bunlarla. Mümkün olduğunca da eşini konuların içine çekme. Çünkü şiddet var ucunda. Bana kalırsa eşinin idare edilecek bir tarafı yok ama seviyorum ayrılamam dediğin için sana verebilecek tavsiyem anca bunlar olur

7 cocukli bir aile muhtemelen erkeği bulana kadar ürediler...bu veri başlı başına bende aman uzak dur algısı yaratırdı ve uzak dururdum ha sizin aile yapınız da böyle ise bilemem

Napiyim evliliğim onların iki dudağı arasında kendimi savununcada dilin çok uzun diyorlar. Allah görüyor evde bekar kızları var bı is gormez elinde tel akşama kadar evlince onu da görürüz

Evliliğim onların iki dudağının arasında olsa en baştan o dudakları konuştururdum

seni doven evden kovan Adam icin nasil beni cok seviyo aslinda cok oui biri diyebiliyorsunn. o gorumcelerle ve kocayla durdukca gencligin gidiyo ne gerek var . yazinin basinda esimle ve ailesyle cok iyiyiz yazmissin bide ???

Nick çok yaratıcı
6 görümceli bayan.

Eşine bi şekilde kendini anlatman lazım,
Hergün gitmek zorunda degilsin,
Herkesin kendince hayatı var.

İnsan gerçekten de her şeyi görmek istediği gibi görüyor, anlamak istediği gibi anlıyor ha. Kaynana ve görümceler 2 vır vır etti diye şeytan, ama seni evden kovan, döven koca 4/4lük, aslında çok iyi bir adam. Bırak Allah aşkına ya. Ailesinden önce, adam olup da karısının arkasında bile duramayan kocanda ara şeytanlığı. Hık diyen kaynanaya düşman olurlar, leş bi adamlara bayılırlar.
İnsanlar kocana tepki gösterdikçe "ama ben ağır konuşuyorum, kocam da benden stresini çıkardı, yoksa iyidir" minvalinden deyip durmuşsun, ağır konuşup dayağını yeme bari o zaman. Kocan o kadar iyiyse, attığı dayak da müstehak sana diyeyim o zaman, ne diyeyim yani, madem adama toz kondurmuyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…